Alternatif kanggo Bookmarkku

Gambar saka kaca utama FlashScore

Kanggo kabeh wong sing seneng olahraga lan pengin ngerti asil sing beda-beda sing diproduksi saben dina, umume nuduhake web tetengerku.com, ing ngendi kita bisa nemokake akeh asil langsung lan uga ngerti klasifikasi liga sing beda-beda, tabel penghapusan lan akeh informasi sing bisa diakses kanthi cepet lan gampang.

Mbok menawa kita nggoleki situs web paling apik kanggo jinis iki, nanging ora mung siji sing bisa konsultasi lan bisa ditemokake. Amarga alasan iki, dina iki kita bakal nuduhake sampeyan ing artikel iki babagan alternatif sing luwih apik kanggo Bookmarkku, yen Injil olahraga iki gagal sedina utawa yen sampeyan butuh sumber informasi kapindho.

Napa Tetengerku dadi kaca sing digoleki meh kabeh wong?

Suwe-suwe saiki mismarcadores.com wis dadi kaca web referensi kanggo kabeh wong sing pengin konsultasi babagan asil live  utawa malah sing pengin ngerti informasi lengkap babagan pertandingan, meh kabeh olahraga.

Sadurunge pertandingan diwiwiti, kayata bal-balan, kita bisa mriksa klasifikasi tim ing liga kasebut, pertandingan sadurunge sing dimainake, uga konfrontasi ing antarane, korban korban, korban uga informasi tambahan. Kanggo bettor, sing ora sithik, uga nawakake informasi babagan rintangan pra-pertandingan lan sawetara rasa penasaran liyane.

Sawise game, olahraga apa wae, lagi diputer, rong pilihan bisa diwenehake. Sing pertama yaiku menehi informasi langsung kaya sing kedadeyan ing 90% kasus utawa mung duwe asil lan informasi tambahan yen game rampung. Ing ngisor iki kita nuduhake kabeh informasi sing nuduhake nalika pertandingan dimainake kanthi langsung;

Gambar Skor Flash ing pertandingan langsung

Jumlah informasi sing ditawakake Bookmark Kula, sadurunge game, nalika lagi diputer, lan pungkasane, angel banget ditemokake ing layanan liyane saka jinis iki. luwih adoh salah sawijining kaluwihan sing hebat yaiku informasi sing diwenehake kapan wae pancen nyata lan kesalahan bisa dietung ing driji tangan ing paling kesempatan.

Mesthi, Bookmarkku duwe aplikasi sing kasedhiya kanggo diunduh, gratis, kanggo piranti sing nganggo sistem operasi iOS lan Android. Ing kaloro kasus kasebut bisa digunakake kanthi sampurna lan ngidini kita ngerti kanthi nyata apa wae asil olah raga.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
FlashScore FlashScore
FlashScore FlashScore
Pangembang: FlashScore Spanyol
Price: free

Ing ngisor iki kita nuduhake alternatif sing paling apik kanggo Tandhaanku sing wis ditemokake lan ing sawetara kasus sing digunakake saben dina;

skor urip

Gambar LiveScore

skor urip Iki minangka salah sawijining situs web sing paling populer ing jinis iki lan sampeyan mesthi nggunakake, sanajan sadurunge Bookmarkku dibukak. Sanajan desaine ringkes, lan kadang kasar, nawakake asil nyata saka macem-macem olahraga.

Kaya umume layanan jinis iki, nawakake informasi nyata babagan game kasebut, lan biasane ngembang ing pungkasane.

Gambar LiveScore

Asil.com

Gambar saka asil.com

Alternatif liyane sing apik kanggo Bookmarkku bisa milih layanan sing padha, sanajan kanthi jeneng liya ora beda banget. Yen sampeyan ndeleng gambar layar sing ana ing sadhuwure teks iki, sampeyan bakal ngerti apa sing dibahas. Lan iku asil.com Iki salinan, kita ora ngerti manawa sah utawa ilegal, situs web asli sing kita golek alternatif ing artikel iki.

Situs web iki pancen padha karo asline, uga aspek sing padha bisa uga dadi alternatif kanggo wektu-wektu tartamtu, sanajan rekomendasi kanggo sampeyan, sampeyan tetep langsung karo Bookmarkku lan ora nganggo salinan aneh.

SkorPro

Gambar ScoresPro

Kanthi a desain sing gampang banget lan tanpa ana beban grafis utama kita ketemu karo SkorPro, sing menehi akeh informasi babagan olahraga utama lan liga sing paling penting ing planet iki.

Beda karo umume jinis layanan iki, informasi uga desaine ringkes lan diwatesi kanggo menehi game kanthi asil, lan wektu sing wis kliwat, tanpa menehi rincian liyane. Amarga kesederhanaan, bisa dadi konsultasi saka browser web seluler utawa yen ora pengin ngerti luwih saka asil tartamtu saka match sing lagi diputer.

SofaScore

Gambar saka layanan SofaScore

Sawetara layanan bookmark bisa tekan level Bookmarkku, nanging tanpa mangu-mangu salah sawijining sing bakal cedhak yaiku SofaScore. Lan nawakake kemungkinan konsultasi karo macem-macem asil olahraga, kanthi akeh informasi, nanging utamane karo Keuntungan sing nawakake versi paling apik kanggo aplikasi kanggo smartwatches.

Aplikasi sing kasedhiya kanggo Android Wear wis digawe ngrampungake saben detail pungkasan, lan ngidini kita duwe spidol ing bangkekan tangan sing bakal ngidini kita ngerti asil saka pertandingan sing dikarepake.

Gambar aplikasi SofaScore kanggo Android Wear

Sofascore: Skor Langsung (Link AppStore)
Sofascore: Skor Langsungfree
SofaScore - Skor Langsung
SofaScore - Skor Langsung
Pangembang: SofaScore
Price: free

Bookmarksonline.com

Gambar tetenger online

Akeh situs web sing sukses biasane duwe desain sing ati-ati, sing disenengi para pangguna. Iki kedadeyane bookmarksonline.com, sing nduweni a desain sing apik, ati-ati karo detail paling cilik lan duwe pangguna tetep akeh amarga desain iki, nanging uga kanggo kesederhanaan sing ditawakake, nalika nampilake asil lan navigasi informasi sing ditawakake.

Ing aspek negatif, kita bakal nemokake manawa ora bisa menehi informasi akeh kaya ing situs web liyane, lan winates kanggo menehi informasi babagan sawetara olahraga, lan liga sing relevan ing level internasional. Yen sampeyan pengin nggoleki asil saka liga sing ora dingerteni kanggo masarakat umum utawa asil saka olahraga ing mburi, iki dudu papan sampeyan.

UEFA.com

Gambar saka kaca asil UEFA

Yen kita mung kasengsem karo asil jagad bal-balan, sing bisa dadi sampurna, sumber informasi sing apik yaiku kaca FIFA lan UEFA resmi. Ing kasus sing terakhir, dheweke ngawasi akeh pertandingan langsung liwat pranala sabanjure.

Salah sawijining kaluwihan gedhe saka layanan iki yaiku nuduhake informasi resmi sawayah-wayah lan kayata ing kasus pencetak gol, ora ana kemungkinan diskusi.

Apa kaca web utawa aplikasi sing sampeyan konsultasi saben dina minangka alternatif kanggo Bookmarkku?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana lan yen ora ana sing penting, kita bakal nambah menyang dhaptar iki supaya kita kabeh bisa duwe informasi olahraga langsung sing paling apik .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Nidia ngandika

    Sugeng enjang napa kaca bookmarkku ora bisa digunakake ing komputer wiwit 8 Agustus.