Amazon Echo, dirancang ulang lan kompatibel karo Dolby Atmos [ANALYSIS]

Speker cerdas dadi salah sawijining produk sing paling populer ing taun iki, utamane karo musim sing hebat sing kita alami ing omah lan kebutuhan konektivitas saiki. Mula, Amazon pengin njupuk kesempatan kanggo nganyari sawetara Echo meh kabeh kemungkinan.

Temokake kabeh warta babagan Amazon Echo Dot sing anyar lan kenapa kabeh sarat dadi laris ing taun iki.

Kaya ing acara liyane, kita mutusake kanggo nyakup video ing sisih ndhuwur sing bakal nuduhake kothak mlebu piranti lan konfigurasi, uga tes nyata babagan kualitas swara sing ditawakake Amazon Echo Dot iki. Yen wis nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa langsung tuku ing INGKAH INGKANG rega paling. Aja lali langganan saluran kita lan senengi seneng mbantu komunitas Aktualidad Gadget supaya terus berkembang.

Desain: Saka tabung menyang bal

Amazon Echo anyar iki milih pangowahan radikal sing cocog banget. Isih umume digawe saka plastik lan nilon kepang, nanging wektu iki tuwuh saya gedhe.

Sampeyan bakal bisa tuku model tanpa jam ireng, biru lan putih, dene kanggo model sing nganggo jam tangan mung kasedhiya putih lan biru. Kita khusus nganalisa model kanthi warna biru.

  • Ukuran: X x 144 144 133 mm
  • Bobot: 993 gram

Basis karet non-slip Iku mbantu kita akeh supaya ora nandhang penyimpangan ing kualitas swara. Kanthi cara sing padha, LED wis pindhah menyang sisih ngisor, nggawe efek halo sing luwih nyenengake sing cocog karo kabeh jinis dekorasi.

Umumé, nganyari maneh desain Echo Amazon generasi kaping papat kayane sukses banget. Ukuran lan desaine luwih apik kanggo mata tinimbang versi sadurunge.

Karakteristik teknis lan panyambungan

Amazon Echo Dot anyar iki nduweni konektivitas ac WiFi sing ngidini kita nyambung ing jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz. Ing tes, kita ora nemokake masalah koneksi utawa kisaran WiFi. Kanthi cara sing padha, Bluetooth masang koneksi langsung, kaya ing versi sadurunge.

Uga, Amazon Echo iki kompatibel karo protokol Zigbee, mula, kita bakal bisa nggunakake pusat aksesoris sing bakal diatur karo Alexa, asisten virtual sampeyan. Iki tanpa mangu faktor penentu kurang ajar paling gedhe, sawetara pamicara ing kisaran rega kasebut nawakake Zigbee.

  • Input Jack 3,5mm.

Ing sisih ndhuwur, kita duwe papat tombol khas kisaran Echo: Bisu mikropon; Nyuwun Alexa; Nggawe volume; Volume ngisor Kanthi cara iki, informasi bakal diwenehake marang kita liwat LED ngisor, ngelingake yen mikropon mati kanthi warna abang; Yen kita wis ngaktifake Alexa kanthi warna biru; Yen kita ngunggahake utawa nyuda volume kanthi warna biru; Kurang ana hubungane ing warna oranye lan notifikasi warna kuning.

Kanggo ngoperasikake piranti, nggabungake adaptor daya putih kanthi 30W kanggo kabeh versi lan ukurane wis tuwuh akeh babagan versi piranti sadurunge, sanajan saiki ukurane digabungake karo adaptor daya merek liyane kayata Amazon Echo Dot.

Kualitas swara

Akeh sing milih swara Amazon nganggo Echo anyar iki, kita wiwiti kanthi cetha manawa kita duwe woofer neodymium telung inci, diiringi rong tweeter 0,8 inci. Mula, ing wilayah iki kita duwe total telung speaker, ya, kita ora duwe teknologi swara 360º.

  • Swara kompatibel karo teknologi Dolby Atmos

Amazon Echo iki mbela awake dhewe babagan kualitas swara, Kita seneng bisa ngisi kamar, pawon utawa kantor kanthi ukuran normal nganggo speaker iki, sing uga ing acara kasebut ndhelikake mikrofon liwat nilon kepang sing nutupi bidang ndhuwur.

Kaya sing wis diandharake, kualitas swara katon luwih saka cukup nalika nggunakake panggunaan gampang. Uga ora tuwuh kanthi cepet yen mbandhingake karo Amazon Echo sadurunge sing adol nganti saiki, nanging uga durung ana kenaikan level rega.

Editor persiyapan lan pengalaman

Sampeyan bisa ndeleng gampang banget Amazon Echo anyar iki kanggo ngonfigurasi liwat video sing wis dipasang ing sisih ndhuwur, nanging sing ringkes, iki minangka langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Bukak app Alexa ing piranti sing kompatibel (iPhone / Android)
  • Pasang Amazon Echo banjur enteni LED supaya katon oranye
  • Klik ing "tambahake" ing pojok tengen ndhuwur
  • Pilih Amazon Echo saka dhaptar
  • Ngenteni supaya katon lan wenehi wewenang kanggo nyambung jaringan WiFi sampeyan
  • Nalika lampu dadi biru, kabeh wis disetel

Amazon Echo minangka pilihan pertama sing kasedhiya Amazon yen sampeyan pengin miwiti omah sing nyambung liwat Zigbee tanpa ngorbanake kualitas swara sing ngidini sampeyan ngrungokake musik. Sanajan sejatine menehi rega larang, nanging saya akeh dibandhingake karo model sadurunge, kita duwe Amazon Echo Dot generasi kaping papat saka € 99,99 (Tuku). 

Amarga pengaruhe ing ndhuwur, katone cara paling apik kanggo miwiti, amarga Echo Dot nganggep aku minangka pelengkap babagan iki. Protokol Amazon Echo karo Zigbee sing diiringi lampu Philips Hue lan produk liyane sing kompatibel karo Alexa bisa nggawe urip sampeyan luwih gampang amarga wis ditampilake ing salah sawijining video babagan otomasi omah, mula aku ora bisa mandheg menehi saran, utamane karo desain anyar iki lan dhasar utas sing kompatibel kanggo entuk aksesoris kayata tembok tembok.

Kita wis nyritakake kabeh rincian babagan sing anyar iki misuwur lan lemes Gema Amazon Gen kaping XNUMX, Muga-muga kaya biasane, kita bisa nulungi sampeyan.

Echo
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • Echo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Swara
    Penerbit: 75%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Desain sing beresiko lan sukses banget
  • Kualitas swara lan setelan
  • Protokol Zigbee

Contra

  • Mic gagal ing sawetara kesempatan
  • Dheweke bisa uga nyakup LED kaya ing Echo Dot

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.