Amazon Echo Dot generasi kaping 4, becik lan apik [ANALISIS]

Speker cerdas dadi salah sawijining produk sing paling populer ing taun iki, utamane karo musim sing hebat sing kita alami ing omah lan kebutuhan konektivitas saiki. Mula, Amazon pengin njupuk kesempatan kanggo nganyari sawetara Echo meh kabeh kemungkinan.

Dadi, kita wiwiti karo Echo Dot, pamicara sing paling populer ing Amazon sing wis meh ganti desain lan kualitas. Temokake kabeh warta babagan Amazon Echo Dot sing anyar lan kenapa kabeh sarat dadi laris ing taun iki.

Kaya ing acara liyane, kita mutusake kanggo nyakup video ing sisih ndhuwur sing bakal nuduhake kothak mlebu piranti lan konfigurasi, uga tes nyata babagan kualitas swara sing ditawakake Amazon Echo Dot iki. Yen wis nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa langsung tuku ing INGKAH INGKANG rega paling. Aja lali langganan saluran kita lan senengi kaya kita.

Desain: Owah-owahan radikal

Amazon Echo Dot iki kayane ora ana speker speaker cilik lan flat sing biyen, lan sejujuré, pangowahan radikal ing Amazon iki pancen sukses banget. Iki isih umume dibangun saka plastik kepang lan nilon, nanging wektu iki tuwuh kanthi ukuran gedhe.

Sampeyan bakal bisa tuku model tanpa jam ireng, biru lan putih, dene kanggo model sing nganggo jam tangan mung kasedhiya putih lan biru. Kita nganalisa loro-lorone kanthi bebarengan amarga bedane mung layar LED cilik.

  • Ukuran: X x 100 100 89 mm
  • Bobot:
    • Kanthi jam tangan: 328 gram
    • Tanpa jam tangan: 338 gram

Basis karet non-slip Iku mbantu kita akeh supaya ora nandhang penyimpangan ing kualitas swara. Kanthi cara sing padha, LED wis pindhah menyang sisih ngisor, nggawe efek halo sing luwih nyenengake.

Umumé, desain ulang generasi kaping papat Amazon Echo Dot kayane sukses total, Kajaba kita ora bisa nggunakake aksesoris maneh ing tembok lan kudu dilebokake ing meja utawa rak.

Karakteristik teknis lan panyambungan

Amazon Echo Dot anyar iki nduweni konektivitas ac WiFi sing ngidini kita nyambung ing jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz. Ing tes, kita ora nemokake masalah koneksi utawa kisaran WiFi. Kanthi cara sing padha, Bluetooth masang koneksi langsung, kaya ing versi sadurunge.

Kanggo bagean kasebut, ing salah sawijining versi, kita duwe layar LED cilik sing utamane ngarahake menehi informasi babagan wektu, sanajan ing kahanan tartamtu, uga menehi informasi babagan pesen. Layar iki bisa diatur kanthi padhang kanggo menehi mode "wengi" sing ngindhari rasa ora nyaman nalika turu.

  • Input Jack 3,5mm.

Ing sisih ndhuwur, kita duwe papat tombol khas kisaran Echo: Bisu mikropon; Nyuwun Alexa; Nggawe volume; Volume ngisor Kanthi cara iki, informasi bakal diwenehake marang kita liwat LED ngisor, ngelingake yen mikropon mati kanthi warna abang; Yen kita wis ngaktifake Alexa kanthi warna biru; Yen kita ngunggahake utawa nyuda volume kanthi warna biru; Kurang ana hubungane ing warna oranye lan notifikasi warna kuning.

Kanggo ngoperasikake piranti, nggabungake adaptor daya putih kanthi 15W kanggo kabeh versi lan ukurane wis tuwuh akeh babagan versi piranti sadurunge, sanajan saiki ukurane digabungake karo adaptor daya merek liyane. Ing bagean kasebut, Amazon Echo Dot ora beda banget karo sadulur ing versi sadurunge.

Kualitas swara

Kualitas audio wis ditambah ing model iki, bisa dibayangake amarga ukuran speaker lan desain ulang. Amazon Echo Dot nganti saiki dadi pamicara sing kurang sithik kanggo komunikasi karo Alexa cepet nanging kondhang amarga kualitas swara. Ing kasus iki, model anyar paling ora bisa ngindhari sawetara masalah.

Kita duwe speaker 1,6 inci tanpa level woofer sing ditambahake sing jelas mengaruhi kinerja bass.

Ing volume maksimal, piranti nawakake sawetara penyimpangan sing dadi ora tahan, samesthine saka piranti kanthi ukuran iki lan kanthi ciri khas kasebut. Tulus, Amazon Echo Dot iki pancen ora apik banget kanggo kualitas swarane, nanging saiki nawakake kinerja sing cukup kanggo nyedhiyakake swara sekitar ing kantor utawa ruangan cilik.

Mula, yen diwenehi ciri khas, bisa dadi sukses sing luwih unggul tinimbang model sadurunge. Mikrofon kanggo bagean kasebut bisa uga "ora ngrungokake kita" kanthi bener nalika speaker duwe volume maksimal, sanajan jelas ora bakal dadi kahanan sing umum.

Editor persiyapan lan pengalaman

Sampeyan bisa ndeleng gampang banget Amazon Echo Dot iki kanggo ngonfigurasi liwat video sing wis dipasang ing sisih ndhuwur, nanging sing ringkes iki minangka langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake:

  • Bukak app Alexa ing piranti sing kompatibel (iPhone / Android)
  • Pasang Amazon Echo Dot lan ngenteni LED nuduhake oranye
  • Klik ing "tambahake" ing pojok tengen ndhuwur
  • Pilih Amazon Echo Dot saka dhaptar
  • Ngenteni supaya katon lan wenehi wewenang kanggo nyambung jaringan WiFi sampeyan
  • Nalika lampu dadi biru, kabeh wis disetel

Amazon Echo Dot iki nduweni kabeh fitur kanggo menehi hadiah Natal sing ideal. Ora nawakake rega sing larang, nanging saya mundhak dibandhingake karo model sadurunge, kita duwe Amazon Echo Dot generasi kaping papat saka € 59,99 (Tuku) lan Amazon Echo Dot kanthi jam internal saka € 69,99 (Tuku). Tanpa mangu-mangu, yen sampeyan mikir dilebokake ing meja utawa kantor, model kanthi jam internal paling apik.

Kita wis nyritakake kabeh rincian babagan sing anyar iki misuwur lan lemes Amazon Echo Dot, Muga-muga kaya biasane, kita bisa nulungi sampeyan.

Echo Dot
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
59,99 a 69,99
  • 80%

  • Echo Dot
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Swara
    Penerbit: 60%
  • Potencia
    Penerbit: 70%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Desain anyar lan anyar
  • Dandan kualitas swara
  • Konektivitas lan panggunaan gampang

Contra

  • Regane wis mundhak
  • Swara diwatesi kanthi ukuran
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.