Amazon Echo Show 5, kita luwih seneng karo layar [VIDEO]

Kita ora bisa kliwat janjian peluncuran paling anyar sing diwenehake dening firma Jeff Bezos ing omah, ujare babagan Amazon EchoShow 5, piranti pungkasan sing nyedhiyakake Alexa ing omah kita lan narik kawigaten babagan layar, desain lan utamane kompak kasebut.

Kita nganalisa Amazon Echo Show 5, piranti sing bakal dadi sekutu paling apik karo Alexa kanggo omah sampeyan, nemokake karo kita. Kita bakal nindakake tinjauan lengkap kanthi kekuwatan, lan mesthine uga bakal ngomong babagan poin sing paling ringkih, apa gunane?

Pisanan minangka ngelingake sampeyan manawa piranti iki bisa dituku langsung ing Amazon (pranala) saka 89 euro, sanajan tawaran diluncurake saben-saben sing nggawe jinis produk luwih murah karo Alexa. Aku sejatine bakal nambah menyang dhaptar pesenan lan ngenteni adol. Saliyane, analisis iki diiringi video sing menarik banget sing bakal nyoba lan nuduhake cara kerjane, mula kita ngajak sampeyan ndeleng, menehi kaya lan aja nganti kliwat kesempatan kanggo langganan kanggo terus nggawe kita bisa analisis paling apik ing basa Spanyol .

Desain: Tradhisi kuat produk Echo

Amazon wis bisa mbedakake piranti kanthi sepisanan lan ora gampang kanggo merek. Sawise maneh, kita duwe plastik ireng kanggo sasis piranti sing diiringi kain nilon sing nutupi area sing khusus kanggo speaker. Kayane mirip karo Amazon Echo Show sing bubar ditinjau, nanging mung sithik. Ing sisih ngarep, bingkai biasane ditampilake, kiwa ing sisih tengen ndhuwur kanggo kamera sing nggawe konferensi video. Sisih ndhuwur dilantik karo tombol volume lan kunci mikropon, diiringi piranti khusus, tirai kanggo kamera.

  • Isi paket: Pandhuan, daya lan piranti
  • Werna: Ireng lan Putih.

Kanggo bagean kasebut, pangkalan kasebut ora bisa digunakake kanthi area karet sing ngalangi supaya ora bisa obah lan ing ndhuwur kabeh uga alusake swara bass, amarga dirancang ing antarane supaya kita bisa nyelehake ing aula utawa ing bengi. Ing sisih mburi kita duwe port kanggo saiki, port microUSB lan Jack 3,5mm kanggo nyambungake speaker liyane menyang. Desain sing bisa dingerteni sing disenengi lan ora bakal pas karo dekorasi omah.

Privasi lan layar minangka pathokan

Kita duwe sistem "privasi" sing diluncurake Amazon karo piranti iki. Aku ngerti manawa sampeyan ora percaya banget, njupuk latar mburi, supaya ora salah paham ing tingkat visual, lan utamane ngelingi manawa papan sing paling apik yaiku ing meja sisih amben, dheweke wis nambahake tradisional, analog nanging efektif, sandiworo sing dipasang lan dicopot nganggo switch lan sing nutupi kamera kanthi lengkap supaya ora bisa ngrekam apa-apa tanpa idin, sejatine, aku mung bisa ngukur langkah iki amarga sing apik kurang, kaping pindho luwih becik.

Ing level layar, kita duwe Panel IPS 5,5 incikanthi resolusi 960 x 480 supaya kita kepenginan sithik, nanging ora lali yen ngonsumsi konten kanthi ukuran kasebut kurang saka risikone. Nduwe sudut pandang sing apik lan modus cahya sithik sing bakal ngidini kita ndeleng wektu tanpa nyuda ruangan, Amazon iki wis sukses kanthi kedaulatan, dadi saya kaget ndeleng prekara iki ing panel IPS. Layar isih bakal ditampilake video saka Amazon Prime Video, konten Spotify ... lsp, kanthi solvensi sing tepat.

Hardware lan swara

Kita nemokake ing njero a Prosesor MT8163saka MediaTek sing kondhang sing wis jelas yen sethithik interaksi ing level daya, kita kudu njaluk piranti sing dirancang ndhuwur iki kanggo mbantu kita saben dina lan nggunakake sawetara konten nanging ora liya. Kita duwe level konektivitas 2,4 GHz lan 5 GHz dual-band WiFi, Bluetooth, port microUSB (sing isih durung ngerti apa tujuane) lan Jack 3,5mm kanggo nyambung speaker liyane menyang. Kamera kasebut yaiku 1 MP lan bakal direkam kanthi resolusi HD 720p.

Dene swarane kita nemokake speaker 4W sing dikalibrasi kanthi apik, menehi bass sing sopan lan ora bakal kelangan kakehan kualitas ing nambah tenaga. Cukup kanggo nginep minangka kamar yen ora kakehan nuntut lan ngasilake swara kanthi irit. Mesthi ora bisa dadi titik referensi kita ing level musik, nanging Kanggo ngiringi maca, nawakake swara sing wis ditemtokake liwat Ketrampilan utawa ngrungokake radio luwih saka cukup. Ing video sing mahkota analisis iki, sampeyan bisa ndeleng tes langsung babagan cara dirungokake ing level medium lan entuk ide sing luwih koheren.

Fire OS, Alexa lan pengalaman pangguna

Fire OS Integrasi apik karo lingkungan Alexa, nanging mesthine dudu OS sing dirancang kanggo interaksi karo dheweke. Siji-sijine alasane yaiku nggunakake konten utawa nggawe asisten virtual nggawe urip kita luwih gampang, lan iku pancen paling apik. Kita duwe antarmuka sing polesan, saéngga bisa mbuwang trabasan saka kiwa menyang kiwa utawa panel kontrol saka ndhuwur nganti ngisor. Iku intuisi lan tombol sing ngidini kita ngatur piranti pinter ing omah gampang digunakake. Saka sudut pandangku ing level otomatisasi omah, mung Apple sing bisa nggabung karo OS Fire, sing jelas bisa ngubungake kanthi cepet karo Spotify lan kabeh Ketrampilan.

Saka sudut pandangku, Amazon Echo Spot mung ora duwe katrangan ing katalog, speaker iki dadi titik referensi kanggo sing nggoleki piranti cilik nanging apik sing bisa mlebu ing alam semesta Alexa. Kanggo kula, lan sawise dites, piranti kasebut wis langsung dadi piranti tolok ukur Amazon, sadurunge uga speaker kaya Echo 2 kajaba sampeyan golek kualitas swara sing luwih apik.

Amazon Echo Show 5, kita luwih seneng karo layar
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
89,99
  • 80%

  • Amazon Echo Show 5, kita luwih seneng karo layar
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Swara
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 89%

Pros

  • Merek konstruksi lan desain omah karo Amazon
  • Panel panel sing apik lan tirai kanggo kamera minangka titik sing kuat
  • Kayane ora apik amarga ukurane lan OS FIre isih gelut

Contra

  • Layar bisa ditambah, utamane panel tutul
  • Panel panel sing apik lan tirai kanggo kamera minangka titik sing kuat
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.