Amazon Echo Show 8, formula menang nanging [Analisis] luwih gedhe

Produk Amazon karo Alexa ing njero biasane liwat kene, kaya sing sampeyan ngerteni pas tanggal diluncurake. Kita wis nampilake Amazon Echo Show ing kabeh versi, lan piranti pungkasan iki ora bisa ilang. Toko online Jeff Bezos terus ngupayakake nggabungake asisten virtual ing omah-omah, lan kasunyatane teknik kasebut kayane wis bisa digunakake kanthi apik. Wektu iki Kita duwe Amazon Echo Show 8 anyar sing mentas diluncurake ing pasar, temokake analisis lan coba coba.

Bahan lan desain: taruhan aman

Ing Amazon Echo Show 8 anyar iki saka Amazon Perusahaan Amerika Utara durung pengin ngilangi harmoni sing saiki diwenehake karo piranti kasebut. Kita nemokake sisih ngarep kanthi layar 8 inci kanthi format panorama, kanthi bingkai sing misuwur sing ora apik banget, uga kamera ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur piranti sing bakal bisa nelpon video ing antarane. Ing kesempatan iki, Amazon totoan maneh kanthi rong warna dhasar, putih lan ireng.

  • Ukuran: X x 200 135,9 99,1 mm
  • Bobot: 1.03 Kg

Ing sisih ndhuwur, kita duwe slide sing bakal nutupi kamera kanthi fisik, saengga nyedhiyakake kapercayan babagan privasi. Kita uga duwe kontrol ing pinggir ndhuwur ing level "bisu" kanggo mikropon lan volume piranti. Sisih mburi ditinggalake kanggo bahan tekstil sing nutupi speaker lan jaringan lan sambungan swara. Dhasar Amazon Echo Show 8 kanthi efektif duwe lapisan karet non-slip sing bakal nggawe piranti ora pindhah saka sak papan menyang papan liyane kanthi volume dhuwur. Aku ora seneng lan Amazon terus milih desain standar ing kisaran sing menehi asil sing apik, konstruksi ora krasa utamane Premium nanging ora bisa digunakake.

Karakteristik teknis: Amazon ing baris sampeyan

Kita duwe panel saka layar tutul wolung inci lan resolusi HD (1280 x 800), kanthi teknologi IPS sanajan ora nawakake sudut pandang sing apik banget. Kita uga ora duwe padhang sing dhuwur, nanging katon apik ing padhang. Kahanan cukup sempit nanging mesthine dudu layar sing becik kanggo ngonsumsi konten multimedia kanthi terus-terusan. Layar nawakake respon sing apik kanggo driji lan konfigurasi tetep distandardisasi kaya piranti sadurunge.

  • Kamera 1 megapiksel

Sejatine kita nemokake format sing padha karo Echo Show 5 nanging saiki kanthi ukuran sing luwih gedhe. Kita duwe OS Fire minangka sistem operasi, kanthi basis Android sing terus tampil apik karo hardware sing ana lan bisa uga dituntun kanggo nuntun fungsi dhasar omah sing cerdas, karo aplikasi sing wis diadaptasi kanthi apik. Kita duwe prosesor MediaTek MT 8163 Kab biasane ing piranti murah, mula ing level kinerja, kita ora bisa nuntut alasane: Piranti sing fokus ing otomatisasi omah lan omah sing cerdas karo Alexa.

Swara: Duplikasi adhine

Ayo fokus saiki ing swarane, ukurane luwih gedhe mula kita percaya manawa swarane bakal luwih utama, lan ana sing nambah. Kita temokake loro speaker neodymium 52mm kanthi radiator pasif kanggo wong ing papat mikropon. Mesthi menehi swara sing luwih kuat lan luwih jelas tinimbang adhine lan nuduhake luwih saka cukup kanggo ngisi ruangan standar kayata kamar, kantor utawa koridor tanpa kakehan. Kita duwe swara sing meh padha karo Amazon Echo 2 sing lawas mula asile cukup cukup kanggo nimbang ukurane. Asil total 10W saben saluran, mula paling ora kita dobel nambah kualitas daya lan swara Amazon Echo Show 5.

Kita duwe dhukungan profil A2DP standar streaming audio, ninggalake konten Qualtomm aptX HD. Ing level remot audio / video, kita terus nganggo standar AVRCP sing menehi asil sing apik, mula miturut prinsip nuduhake cukup kanggo muter konten liwat Amazon Music utawa Spotify, ing antarane akeh layanan konten streaming sing bisa nyambungake piranti iki.

Gunakake pengalaman

Pengalaman karo Amazon Echo Show 8 pancen apik banget, amarga wis kedadeyan karo Amazon Echo Show 5, sing dipanggonke minangka produk favoritku duwe omah sing gegandhengan. Sanajan bener yen ing omah aku duwe piranti lampu, tirai, swara, TV lan uga AC liwat Alexa Amazon, mulane aku ngerti banget karo lingkungan Echo ing perusahaan kasebut. Konfigurasi gampang kaya sedulur-seduluré sing luwih cilik lan nalika nyambung akun Amazon, konten Alexa bakal disinkronake kanthi otomatis.

Ing level swara, kita nemokake swara stereo 10W, saka panemuku luwih saka cukup kanggo ngisi ruangan utawa kantor kanthi apik. Utamane ditampilake sing gedhe kayata nggunakake ing meja sisih amben, nanging katon apik banget ing lorong, pawon utawa ing kantor. Amazon wis maju kanthi cepet ing swara, saliyane patang mikropon nawakake asil sing apik kanggo integrasi karo Alexa, ora kaya layar, ing endi kita duwe perasaan campuran.

Pendapat editor

Aku seneng banget karo Amazon Echo Show 8 iki, regane ora larang banget, saka 129,99 euro kita bisa entuk unit, lan luwih sithik kanggo tuku kanthi sing anyar sing bakal ngidini kita adaptasi karo papan sing dikarepake. Nanging, dudu produk sing diwiwiti kanthi otomatisasi omah iki, luwih becik Amazon ngluncurake babagan mikir luwih akeh babagan sing wis ngerti sistem kasebut lan kita bakal bisa entuk luwih akeh kanthi milih musik ing sistem multi-ruangan kita utawa malah nangani produk otomasi ing omah.

Amazon Echo Show 8
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
129,99
  • 80%

  • Amazon Echo Show 8
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 87%
  • Kamera
    Penerbit: 80%
  • Kualitas swara
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Daya swara dobel banjur dadi stereo
  • Desain standar sing bakal katon apik ing endi wae
  • Layar saiki luwih gedhe lan luwih gampang ditangani

Contra

  • Napa dheweke ora kalebu sistem Zigbee?
  • Resolusi layar bisa luwih apik ing ukuran iki
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.