Amazon Echo Show 10, layar, swara lan inovasi, apa regane?

Amazon terus ngupayakake nggawa piranti Alexa menyang omah kanthi cara paling gampang, sing duwe tanggung jawab nyedhiyakake kemungkinan nggawe omah sing gegandhengan kanthi rega mlebu lan kemampuan sing bisa diarepake saka teknologi saiki.

Echo Show 10 iki minangka salah sawijining tambahan paling anyar lan tanpa mangu-mangu, sing paling penasaran babagan katalog lengkap perusahaan. Kita bakal nganalisis kanthi jero Amazon Echo Show 10 anyar saka perusahaan Jeff Bezos lan ndeleng kepiye kinerja, Temokake karo kita lan mula sampeyan bakal nyimpulake yen pancen entuk utawa ora entuk salah sawijine.

Bahan lan desain

Ing kesempatan iki, Amazon milih desain sing cukup inovatif, sanajan kasunyatane nganti saiki speaker ing sisih mburi layar minangka ekstensi, saiki layar lan speaker uga diatur kanthi mandiri nanging integral. Pengeras suara dununge ing mburi, bentuke silinder, ditutupi nilon kanthi warna sing ditawakake perusahaan Amerika Utara. Kanggo bagean kasebut, layar duwe lengen sing bisa dipindhah ing arah vertikal sing bakal nahan panel LCD. Yen ngyakinake sampeyan, regane udakara 249,99 euro ing Amazon.

  • Werna sing kasedhiya: Antrasit
  • Putih

Panel LCD iki bakal dadi pusat saraf Amazon Echo Show 10 kanthi kamera sing dununge ing sisih tengen ndhuwur, nalika ing bezel ndhuwur, kita bakal duwe tombol «bisu» lan tombol sing ngontrol volume speaker. Panel 10-inch iki misuwur, nanging asring kedadeyan ing produk level entri saka perusahaan Jeff Bezos, plastik matte bakal dadi luwih utama. Minangka kauntungan sing menarik, ing prosedur konfigurasi kita bakal nyetel gerakan layar, lan iki minangka salah sawijining poin paling inovatif kanggo produk kasebut lan bakal kasebut kanthi luwih rinci ing ngisor iki.

Minangka kanggo dimensi lan bobot, kita nemokake piranti sing cukup abot, kita duwe 2,5 Kilogram sing ora dirasakake mung tekan kothak. Dene ukurane, kita duwe 251 x 230 x 172 milimeter, sanajan katon "menonjol", kasunyatane desaine mbantu supaya ora akeh banget sanajan panel puteran 10 inci kanthi miring manual.

Karakteristik teknis

Piranti kasebut nduweni konektivitas nirkabel WiFi ac kanthi teknologi MIMO lan ing protokol A2DP lan AVRCP, nanging, intine, kita duwe tablet Amazon Fire "terpaku" menyang speaker. Pasang layar prosesor MediaTek 8113 Kanthi prosesor sekunder sing ora ngerti karakteristik teknis, sing ditemtokake Amazon minangka AZ1 Neura Edge, kita mbayangake sing fokus karo kinerja Alexa.

  • Kamera 10 MP kanthi sistem kunci mekanik
  • 2.1 sistem stereo
    • 2x - 1 ″ Tweeters
    • 1x - 3 ″ Woofer
  • Kalebu adaptor daya 30W karo port AC

Kita duwe protokol Zigbee kanggo sensor cahya omah lan lingkungan sing gegandhengan, kaya sing kedadeyan ing pamicara layar liyane saka perusahaan Amerika. Kita kudu ngomong babagan motor tanpa sikat kanthi rotasi 180º sing bakal ngidini ngetutake liwat kamera piranti. Kita uga ora duwe data babagan RAM utawa panyimpenan internal piranti.

Alexa bakal ngetutake sampeyan ing endi wae

Ing konfigurasi, kita bakal nyelehake sudut rotasi lan lokasi piranti, kaya sing wis diandharake sadurunge, bakal ngetutake nalika ngobrol utawa nindakake prekara. Iki pancen paling apik nalika, kayata, kita ing pawon lan pengin nggawe resep, utawa nonton video tartamtu tanpa kakehan masalah. Tanpa mangu-mangu, kayane sukses tenan yen kita nganggep iki bisa dadi salah sawijining poin paling lemah ing Echo Show sadurunge, mula kita ora nemoni masalah karo sudut pandang.

Kajaba iku, kita duwe dhukungan bakal ngidini kita nyetel sudut pandang kanthi vertikal, ora akeh, nanging cukup supaya bisa digunakake kanthi kepenak. Layar ditanggepi kanthi apik lan kapasitas padhange luwih saka cukup.

Layar lan swara

Kita wiwiti karo sabanjure, Echo Show 10 iki mbela awake dhewe kanthi apik, duwe woofer neodymium telung inci lan rong tweeter siji inci. Mesthi adoh saka Amazon Echo Studio, nanging nawakake swara sing luwih apik tinimbang Amazon Echo generasi iki. Sisih tengah lan bass rada dihormati lan ditampilake minangka pilihan sing luwih saka cukup kanggo ngisi ruangan utawa ruangan apa wae, sanajan bisa uga cukup kualitas kanggo ruangan sing cukup murah. Sampeyan bisa tuku ing Amazon, minangka titik penjualan sing biasa, sanajan uga katon ing sawetara MediaMarkt.

Kita duwe kompatibilitas Dolby Atmos, distorsi sithik lan dibela kanthi cara sing mulya. Temenan butuh tol ing bass, nanging pemain tengah lan paling dhuwur duwe kualitas sing cukup.

Minangka layar, kita duwe panel tutul 10,1 inci IPS LCD. Layar ora edan, kita duwe Resolusi 1280 x 800, yaiku HD, sing terus ora cukup kanggo nikmati konten multimedia kaya sing dibutuhake dening kanon, isin duwe panel 10 ″. Kita ora duwe sambungan eksternal apa wae ing bentuk panyimpenan multimedia, mula kita bakal diwatesi mung menyang Foto Amazon utawa layanan sambungan cloud sing didhukung dening piranti iki.

Gunakake pengalaman

Amazon Echo Show iki digunakake maneh minangka ekstensi Alexa kanggo omah sing wis kompleks, aku seneng banget nggunakake sanajan ora menehi bagean inovatif babagan Sistem Operasi sing dipasang versi Amazon Echo Show liyane. Kita duwe piranti sing bisa nanggapi kanthi becik lan ngidini kita nyetel kabeh parameter piranti sing sadurunge diselarasake karo Amazon Alexa.

Ing kasusku, kabeh piranti IoT ing omahku dirancang lan kanggo sesambungan karo Alexa, dadi luwih kepenak lan intuisi yen aku kerja bareng piranti Philips Hue, Sonos lan uga AC sing dikonfigurasi liwat BroadLink. Mesthi wae, kita kudu ngerteni manawa kita ngadhepi piranti kanthi rega standar udakara 250 euro. Iki bakal dadi langkah liyane kanggo piranti rumah tangga sing khas, lan sejatine, nggawe kontrol omah sing disambungake luwih gampang amarga layar, dadi kemewahan yen ana ing pawon utawa lorong, nanging adoh saka dadi piranti saka sawetara input miturut rega.

Echo Show 10 (2021)
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
249,99
  • 80%

  • Echo Show 10 (2021)
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 6 junio 2021
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Swara
    Penerbit: 75%
  • Fungsi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain inovatif
  • Fungsi nelusuri
  • Protokol Zigbee lan layar amba

Contra

  • Resolusi bisa ditambah
  • Swara kasebut ora cocog karo speaker 250 euro

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.