Amazon Fire TV Stick (2020), klasik sing isih bisa digunakake

Amazon duwe macem-macem piranti Fire sing nyoba nyukupi kabutuhan pangguna sing akeh kanthi nawakake fitur konektivitas lan nilai dhuwit sing disesuaikan. Kanggo bagean, Amazon Fire TV Stick Kita butuh wektu suwe kanggo nggawe televisi luwih "cerdas".

Amazon mutusake nganyari maneh sawetara Fire TV Stick kanthi produk anyar sing nampa sawetara warta ing taun 2020 iki. Kita bakal ndeleng alternatif sing paling murah kanggo nyedhiyakake kapabilitas cerdas karo sistem operasi dhewe ing TV, deleng Amazon Fire TV Stick karo kita.

Bahan lan desain

Ing bagean iki, perusahaan Amerika Utara durung ana inovasi babagan sawetara taun. Amazon Fire TV Stick misuwur kanthi ukuran kompak lan sawetara "embel-embel". Gagasané yaiku supaya tetep ndhelik ing mburi televisi utawa monitor sing pengin disambungake, lan pancen apik banget.

  • Apa sampeyan seneng? Tuku! > LINK

Iki digawe saka plastik ireng kabeh, siji-sijine warna sing bisa dituku saka unit kasebut, lan ora duwe LED utawa rincian informasi. Kesederhanaan mesthi dadi bendera identifikasi jinis produk Amazon Fire iki, lan iki bakal dadi pangecualian.

  • Ukuran: X x 86 30 13 mm
  • Bobot: 32 gram

Contone, adoh banget, saka apa sing diusulake Google nganggo Chromecast warna sing anyar lan desain bunder, sabenere sing saiki bakal dadi pesaing utama Fire TV Stick Amazon babagan fungsionalitas lan uga ing level rega yen mbandhingake karo kakange, Fire TV Stick 4K.

Kita wis kalebu ing kothak ing adaptor daya, kabel microUSB (yen sampeyan ngira wis punah) lan extender kanggo HDMI sing bakal ngewangi kita ing kahanan tartamtu, konten sing padha karo apa sing kudu dikencanake.

Karakteristik teknis

Teken TV Fire Amazon Iki tegese ana perbaikan ing bagean teknis babagan sing sadurunge, lan sanajan angel mbedakake, ing kasus iki kita kanthi jelas ngomong babagan edhisi sing teka ing wiwitan September 2020 lan kita wis nganalisa wiwit iku .

Kanggo mindhah sistem operasi lan kemampuan teknis liyane, Amazon milih prosesor Quad-Core 1,7 GHz (0,4 GHz wis tuwuh) sing ora ana produsen sing nyebutake, nanging, kanggo produk liyane saka merek sing bisa dianggep wis bali menyang MediaTek. Sampeyan bisa tuku saka 39,99 euro ing Amazon (link).

Minangka kanggo panyimpenan internal, iki Fire TV Stick duwe total 8GB, dirancang khusus kanggo aplikasi, amarga sambungan liwat microUSB menyang PC bisa uga bermasalah tanpa dingerteni. Kanggo bagean kasebut, kita duwe GPU IMG GE8300 tanggung jawab nawakake konten ing Full HD 1080p, résolusi maksimum sing didhukung. Kita duwe RAM 1GB.

Kita duwe WiFi antena dobel (MIMO) kompatibel karo jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz, ana sing wis suwe saya suwe, kayata Bluetooth 5.0 kanggo nuduhake konten lan BLE kanggo aksesoris.

Kita duwe macem-macem format konten video, HDR 10, HDR10 +, HLG, H.265, H.264 lan Vp9 anggere TV pancen kompatibel, mesthi wae. Sanajan ora ana sing nyebutake Dolby Vision, kita mbayangake amarga ana masalah royalti. Nanging, kanthi swara kita temokake tandatangan merek, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital + swara sekitar lan audio liwat-liwat HDMI kanggo Dolby Digital, Dolby Digital + lan Dolby Atmos.

Babagan gambar, kita bakal duwe maksimal 60 FPS kanggo konten ing HD Full lan kualitas ngisor, ana sing kudu dielingi. Mula, kita ngadhepi Fire TV Stick generasi kaping telu.

Prentah ora ganti nanging cukup

Ing prekara iki, prentah ngidini kita ngatur Alexa, asisten virtual perusahaan Jeff Bezos, liwat kontrol swara. Ukuran remot iki 38 x 142 x 16mm lan tanpa batere bobote udakara 43 gram.

Kanggo nggunakake, kita butuh rong batere AAA sing gampang dilebokake liwat sistem ngisor. Kajaba iku, batere iki kalebu ing paket, sing kudu dielingi, amarga ora kabeh merek menehi detail sederhana iki.

  • Tuku kanthi rega paling apik> Tuku

Remote iki bakal bisa digunakake liwat Bluetooth lan infrared, lan mujudake salah sawijining mupangate yaiku supaya kita bisa ngontrol televisi kanthi langsung karo remot yen pengin, duwe tombol shutdown eksklusif kanggo televisi, sing bakal kita pahami nalika nggunakake saben dinane.

Minangka pandhuan swara, luwih saka cukup karo mikropon sing ana ing sisih tengah ndhuwur. Ing bagean iki, kontrol Fire TV Stick wis suwe saya suwe, nanging isih ana tombol sing bisa uga hard banget utawa kanthi kualitas sing asor banget yen dibandhingake karo televisi tengah-tengah lan sing luwih dhuwur, yaiku prekara sing ngrusak pengalaman pangguna. Nanging, Ing TV Samsung, kita bisa ndeleng supaya bisa langsung karo remot resmi.

Pengalaman pangguna sing ana gandhengane

Kaya biasane, Fire TV Stick iki saka Amazon Nduwe lapisan kustomisasi ing ndhuwur Android. Sistem kasebut bisa mlaku kanthi apik, menehi pengalaman panganggo sing apik banget, luwih unggul tinimbang sing bisa diarepake saka kontroler. Nanging iki minangka barang sing wis dingerteni para veteran Fire TV Stick.

Gampang banget dikonfigurasi, kaya biasane, kanthi sawetara tunyuk sederhana lan ngubungake akun Amazon, kita bakal ditawakake download aplikasi utama kayata Movistar +, Spotify utawa Netflix, saliyane sing wis diinstal kaya Amazon Prime Video. Aku nyaranake supaya golek browser alternatif kaya Firefox.

Sawise mlebu, sampeyan mung kudu seneng, kita bisa nginstal macem-macem aplikasi lan pengalaman bakal luwih apik tinimbang para pesaing, luwih-luwih yen kita mikir rega kasebut. Nyatane, kinerja luwih apik tinimbang sing ditawakake paling akeh televisi tengah-tengah saka Samsung lan LG, kayata, nggawe kanca pertempuran sing ideal.

Stiker Fire TV
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
39,99
  • 80%

  • Stiker Fire TV
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Aplikasi
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Kompak lan minimalis
  • Gerak kanthi fluiditas ekstrem
  • Regane ora bisa dikalahake
  • Aplikasi gedhe Candida

Contra

  • Pengontrol nggawe pengalaman tarnishes
  • Prioritas banget kanggo nduweni konten ing OS
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.