Amazon gabung karo perdagangan tradisional kanthi tuku Whole Foods

Perusahaan Jeff Bezos tetep nindakake langkah sing ngagetne kanggo terus inovasi lan ngowahi cara toko. Yen, amarga Amazon, akeh kita sing prioritas tuku ing jaringan, saiki kabeh bakal entuk giliran sing luar biasa.

Lan Amazon entuk dina Jumuah kepungkur rantai swalayan supermarket Amerika Utara kanthi Utuh panganan kanthi jumlah 13.700 yuta dolar… apa tegese gerakan Amazon nalika ngadhepi perdagangan tradisional? Paling ora penasaran manawa juara commerce ing jaringan saiki milih nggabungake rantai supermarket, sanajan kabeh nuduhake manawa minangka alternatif liya kanggo layanan Perdana Saiki.

Kanggo nyedhiyakake awake dhewe, perusahaan Whole Foods ora kurang saka 450 toko sing fokus ing penjualan produk organik, yaiku woh-wohan, sayuran lan panganan olahan liyane sing mesthine asale saka budidaya ekologi / lestari. Nanging, kabeh owah kurang saka rong dina kepungkur nalika Amazon mutusake taruhan ora kurang saka 12.300 milyar euro, lan ora ana sing nambah taruhan kasebut. Mangkene carane Jeff Bezos ngrusak industri panganan ing Amerika Serikat, amarga ora ana sing ngerti apa sing nyoba ditindakake Amazon.

Tanpa mangu-mangu, lan ngerti kepiye cara kerja Amazon, kabeh nuduhake manawa bakal dadi cara paling gampang kanggo nggedhekake lan ngapikake layanan Perdana Saiki sing bakal tuku langsung menyang omah udakara rong jam. Gerakan iki kanthi drastis ngeculake saham akeh rantai panganan Amerika Utara, dene Amazon dhewe lan Whole Foods mundhak banget. Singkatnya, kayane wis teka nalika kita bakal duwe supermarket ing aplikasi kasebut, Amazon mutusake kanggo ngekspor ide gedhe saka Shopping Center langsung menyang ponsel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)