Amazon Fire TV Cube, kabeh daya ing televisi sampeyan [Analisis]

Amazon terus menehi taruhan kanthi akeh babagan TV Fire, nalika mung sawetara dina kepungkur, kita ngomong babagan Fire TV Stick (2020) anyar Mung diluncurake karo perusahaan Jeff Bezos, dina iki kita saiki duwe alternatif 'high end'. Sing dipanggonke dadi saingan Apple TV ing pasar sing dikuasai perusahaan apel sing gigitan, pusat multimedia kinerja tinggi.

Amazon Fire TV Cube teka ing Spanyol, pusat multimedia 4K HDR sing bakal nyedhiyakake fungsi sing ora dipercaya karo televisi. Tinggal karo kita lan temokake kepiye Amazon Fire TV Cube bisa mlebu omah sampeyan lan dominasi ruang tamu.

Ing video sing wis ditinggalake ing sisih ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng kothak centhang saka Fire TV Cube iki lan aksesorise. Kajaba iku, sampeyan bisa mbantu komunitas Gadget Aktualidad supaya terus tuwuh kanthi tombol Seneng lan lengganan.

  • Tuku Kubus TV Fire Amazon> LINK

Bahan lan desain

Beda karo sawetara Echo anyar, Geni iki sudhut banget lan agresif, duwe bentuk kubus sing sederhana kanthi LED ing sisih ndhuwur minangka indikator kegiatan kanggo Alexa lan fungsi liyane.

Kita duwe papat tombol utama ing sisih ndhuwur sing bisa nggawe bisu mikropon, njaluk Alexa, lan ngunggahake lan mudhun volume. Kita ora nemokake alternatif warna, ireng minangka sing paling utama ing produk Amazon iki Wis dhasar tanpa slip ing sisih ngisor lan, amarga ana sawetara kepenak, apik banget kanggo dekorasi apa wae.

Ana ing sisih mburi papan sing duwe port microUSB, un port kanggo kontrol liwat IR, plabuhan HDMI lan plabuhan dipakani Babagan langkah-langkah sing kita lakoni 86 x 86 x 74 milimeter kanthi bobot 456 gram.

Taruhan minimalis sing jelas dening Amazon sing wis cukup menarik kanggo kita. Dibangun ing 'piano black', sing sampeyan seneng utawa sengit. Bener iku visual sing apik, nanging nduweni fasilitas kanggo nglumpukake bledug utawa bisa digaru, nanging amarga posisi kasebut, kita meh ora bakal bisa sesambungan karo dheweke.

Karakteristik teknis

Kita fokus karo nyurung Amazon Fire TV Cube iki, sing nduweni prosesor Hexa-Core (Quad-Core 2,2 GHz maksimum lan Dual-Core 1,9 GHz maksimum) sing ora ngerti pabrike. Ya, kita ngerti saka GPU, ing kasus iki ARM Mali G52-MP2 (3EE), 800MHz.

Minangka kanggo RAM, kita bakal duwe 2GB (kaping pindho luwih saka adhine Fire TV Stick) lan 16 GB total panyimpenan (uga dobel piranti liyane ing kisaran). Mungkin luwih murah ing bagean teknis kanggo piranti liyane kompetisi, nanging kanthi nyata entuk manfaat karo Sistem Operasi sing disesuaikan.

Kita duwe WiFi dual band lan antena MIMO sing nggawe kompatibel karo jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz. Bluetooth, Kita duwe versi 5.0 kanggo transfer standar lan Bluetooth Low Energy kanggo sesambungan karo aksesoris kayata remot.

Kauntungan saka Amazon Fire TV Cube iki yaiku speaker 40mm internal dadi kita bisa sesambungan karo Alexa sanajan TV mati. Bakal ngasilake tanggapan anggere kita ora duwe mikropon internal.

Dirancang kanggo hiburan

Amazon Fire TV Cube iki nduweni kabeh bagean teknis sing bisa kita kejawab. Ing level gambar sing bakal diduweni Dolby Vision, HDR 10, HDR 10+ lan Dolby Atmos, sing bakal ngidini kita nggunakke swara saubengé 7.1 liwat port HDMI.

Babagan resolusi gambar, tanpa watesan kita bakal bisa nggayuh UDH 4K kanthi tingkat maksimal 60 FPS. Iki ora ateges manawa kita bakal bisa ngrasakake sisa konten ing resolusi liyane sing bisa ngasilake, kaya dene aplikasi HBO.

Asil tes karo panyedhiya konten audiovisual streaming utama luwih disenengi. Netflix ngrambah resolusi HDR 4K tanpa masalah lan kaya sing wis dideleng, menehi asil sing luwih landhep tinimbang liwat sistem liyane kayata Samsung TV (Tizen OS).

Sistem Operasi dhewe lan pribadi ngewangi dheweke akeh. Kerjane rada luwih cepet tinimbang sisa Fire, sanajan aplikasi sing abot banget kaya Movistar + sing biasane nuduhake kewan omo ing kabeh platform. Pengalaman umume wis apik banget.

Siji kontroler kanggo dominasi kabeh

Episentrum piranti minangka prentah, cara ngubungi. Ing kasus iki, taruhan kontrol swara Alexa sing wis bisa digunakake ing piranti liyane lan tuwuh ing fungsi uga tombol. Nanging, kita bakal bisa ngontrol Fire TV Cube uga kanthi remot kontrol TV liwat HDMI.

Prentah anyar iki ngidini kita mateni televisi kanthi langsung tanpa mateni Fire TV Cube konflik langsung karo sawetara televisi kayata Samsung, amarga langsung njaluk HUB dhewe saben-saben mateni lan mateni, utawa contone, tombol «Ngarep» ora nanggepi miturut pangarepan amarga interaksi ora padha.

Ing sisih liyane, kontrol terus nawakake sensasi pait wiwit rampung lan rute tombol ora kaya sing diarepake saka produk sing luwih saka satus euro. Iki langsung konflik, contone, kanthi kontrol jarak tengah lan kelas dhuwur saka Samsung utawa LG lan ngasilake sensasi aneh kanggo pangowahan kasebut.

Ana alternatif lan ana kemungkinan kustomisasi, nanging saka pandhangane aku prentah kasebut pancen ora bisa ditindakake.

Sampeyan bisa nindakake karo Amazon Fire TV Cube saka 119 euro ing Amazon (link)Ing video ing sisih ndhuwur, sampeyan bakal bisa ndeleng konfigurasi sing gampang lan kinerja sing luar biasa. Tanpa mangu-mangu, Fire TV Cube iki ditanem minangka alternatif serius kanggo Apple TV lan wis tekan pasar Spanyol.

Fire TV Cube
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
119
  • 80%

  • Fire TV Cube
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 70%
  • Sistem operasi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Desain kompak lan minimalis
  • Kemudahan panggunaan lan kebon aplikasi sing apik banget
  • Rega sing langsung saingan karo kompetisi

Contra

  • Kontrol kasebut nyebabake sensasi pait
  • Port USB kasedhiya kanggo nyambungake aksesoris

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.