Amazon mbatalake kabeh piranti Xiaomi saka didol

Xiaomi My Note 2

Iki minangka salah sawijining warta sing wis dikabarake sawetara wektu lan pungkasane dadi berita nyata, Amazon mutusake kanggo mungkasi pemasaran ponsel cerdas perusahaan China Xiaomi nganti masalah sing ana gandhengane adaptor pangisi daya sing kalebu Xiaomi ing piranti sing dipasarake ing bawana lawas.

Saiki, masalah pangisi daya katon ora duwe kekuwatan kaya sing dicritakake ing wiwitan, luwih akeh adaptor sing digunakake ing piranti kasebut sing tekan Eropa. Sawetara laporan ngelingake bebaya nggunakake pangisi daya tartamtu, nanging nyatane, iki wis disingkirake lan ana kemungkinan kegagalan adaptor sing ditambahake ing piranti seluler lan mulane Amazon adoh saka masalah sing bisa ditindakake kanthi mandheg adol ponsel kasebut nganti entuk solusi.

Kanthi cara iki wiwitane ngelingake babagan kedadeyan ing hoverboard kebakaran lan pungkasane Amazon mutusake ora bakal adol ing toko kasebut nganti solusi kanggo masalah teka lan ing sawetara kasus malah mbalekake dhuwit pangguna sing tuku lan ndeleng apa sing kedadeyan, mula dheweke ora pengin. Ing kesempatan kasebut Hoverboard murub nalika ngisi daya lan masalah kasebut ana gandhengane karo batere, saiki karo Xiaomi dudu masalah batere, nanging keputusane padha.

Sawise langkah-langkah sing ditindakake karo adaptor kasebut, kayane ora ana solusi lan mulane Amazon nambani kesehatan kanthi mbatalake piranti perusahaan kasebut. Apa iki ateges dheweke bakal mandheg adol salawas-lawase? Ora, samesthine yen masalah ditemokake, solusi bakal ditemokake lan bisa dipasarake maneh. Apa aku bisa tuku piranti Xiaomi ing toko liyane? Sampeyan ora kudu nemoni masalah, mesthi ana ing tanggung jawab sampeyan.

Xiaomi Mi5S Kab

Nanging, Amazon kudu ngati-ati gambar kasebut lan iki minangka langkah sing angel nanging wajib kanggo dheweke, sing ora ateges kita ora bisa nggunakake adaptor listrik utawa mandheg tuku smartphone merek Xiaomi iki. Yen saiki ndeleng situs web Amazon, kita bakal bisa nemokake meh kabeh produk lan aksesoris Xiaomi tanpa masalah, nanging nalika golek smartphone bisa uga ora ana asil. Muga-muga masalah iki bakal enggal ditanggulangi wiwit kampanye Natal wis cedhak lan ora duwe stok smartphone bisa dadi masalah serius kanggo merek lan uga pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sckubba ngandika

    Amazon ngati-ati banget gambar sing kudu dicopot yaiku merek Cina, kaya sing ana ing hoverboard lan saiki karo Xiaomi. Saiki smartphone Samsung sing kondhang uga wis mbledhos lan ora ditarik saka Amazon lan yen ora, dheweke ora nggawe publik…. Lan mesthi wae dampake ora padha.