Amazon Ngenalake Piranti Echo Anyar

Echo Studio

Amazon minangka perusahaan pertama sing menehi taruhan kanggo pamicara cerdas taun kepungkur. Ing taun 2014 nalika miwiti lelungan ing pasar iki kanthi asisten virtual Amazon: Alexa. Wiwit kuwi, dheweke ora turu kapan wae, sing ngidini dheweke tetep dadi referensi ing pasar.

Amazon Echo kaya Spotify ing musik streaming. Kanggo akeh wong, ora ana pamicara cerdas ing pasar, ana Amazon Echo. Wong-wong saka Jeff Bezos, wingi nampilake pembaruan sawetara Echo kanggo 2019, pembaruan nalika kita nemokake E anyarcho, Echo Flex, Echo Dot kanthi jam lan Echo Studio.

Amazon ngusulake pirang-pirang taun kepungkur kanggo ngetik saben omah ing jagad iki lan miturut tarif sing ditindakake yen durung rampung, mung kurang. Kanthi macem-macem produk Echo anyar, Amazon nyedhiyakake penawaran produk anyar lan asil dandan sing signifikan babagan cara kerja Alexa. Ing kene kita nuduhake sampeyan kabeh warta kanggo 2019 sing Amazon wis ditampilake lan wis kasedhiya ing Spanyol.

Gema Anyar

Gema generasi kaping 3

Echo anyar minangka generasi ketiga Amazon Echo, generasi katelu sing nggabungake speaker anyar sing luwih dhuwur kanthi teknologi Dolby lan sing ngasilake swara ing 360º. Kita bisa ngubungake menyang model generasi kaping 2 kanggo njupuk swara stereo, mateni mikropon kanthi tombol tartamtu lan kasedhiya ing patang warna: antrasit, indigo, abu-abu enom lan abu-abu peteng.

El Amazon Gema kaping 3 Gen  nduwe a rega 99 euro lan bakal tekan pasar tanggal 16 Oktober.

EchoFlex

EchoFlex

Wiwit 29 euro, Echo Flex dadi piranti paling murah sing kasedhiya kanggo para buta belanja internet. Piranti iki plug langsung menyang soket, dadi paling cocog kanggo sudhut sing duwe masalah kabel ngeculke, kayata ruang dhasar, garasi, kamar cilik ...

Amarga ukurane sing sithik, kita bisa nyelehake ing pojok omah supaya bisa dilakoni sawayah-wayah, liwat printah swara, kanggo ngatur piranti sing gegandhengan ing omah, kanggo ngerti warta paling anyar ... nanging uga duwe port USB supaya bisa ngisi daya smartphone utawa piranti liyane.

El Echo Flex dening Amazon bakal dadi kasedhiya wiwit 14 November, nanging kita wis bisa cadangan.

Gema Dot nganggo jam

Gema Dot nganggo jam

Echo Dot generasi kapindho diwenehake karo a jam internal. Model iki minangka salah sawijining sing paling laris lan saiki nggabungake layar LED sing becik kanggo diselehake ing meja samping amben utawa ing pawon sing ditampilake wektu. Tingkat kecerahan kanthi otomatis disetel karo cahya sekitar, dadi ora prelu kuatirake intensitas cahya yen arep nggunakake ing kamar turu.

Liyane fungsi sing ditawakake generasi kaping pindho iki padha karo sing pertama, dadi kita bisa njaluk suhu saiki, warta paling anyar, kanggo miwiti produsen kopi, kanggo mateni alarm ... Echo Dot kanthi jam tangan kasedhiya kanthi rega 69,99 euro lan bakal tekan pasar tanggal 16 Oktober, sanajan kita wis bisa cadangan.

Echo Studio

Echo Studio

Echo Studio yaiku rTanggepan Amazon kanggo HomePod Apple uga macem-macem model sing kasedhiya kanggo Sonos. Echo Studio digawe saka 5 pamicara arah dirancang kanggo nggawe swara sing sugih, jelas lan bernuansa. Ing sisih ngisor, kita nemokake port bass sing kuat amarga woofer 133mm menehi tenaga maksimal 330 W.

Nggabungake a DAC 24-bit lan ampli 100 kHz band kanggo muter maneh musik kasetyan dhuwur sing ora ana kerugian. Kaya HomePod Apple, Echo Studio kanthi otomatis ngakoni akustik saka papan sing ana lan nyetel puter maneh audio kanggo ngirim swara sing paling apik kapan wae.

Echo Studio minangka pamicara cerdas pisanan Nyedhiyakake pengalaman audio telung dimensi sing nyenyet amarga Dolby Atmos Sony lan teknologi 360 Reality Audio, dadi cocog kanggo nyelarasake karo siji utawa luwih piranti menyang Fire TV kanggo ngasilake audio kanthi swara multi-saluran sing kompatibel karo Dolby Atmos, Dolby Audio 5.1 lan format audio stereo.

Rega saka Echo Studio Udakara 199 euro lan bakal tekan pasar tanggal 7 November, sanajan kaya model liyane, kita wis bisa cadangan.

Fitur Alexa Anyar

Amazon Alexa

Asisten Amazon Echo, Alexa, uga wis nampa fungsi-fungsi anyar sing bakal nggawe asisten iki, salah sawijining kulawarga.

  • Ngerti bisik. Wiwit saiki, nalika takon marang Alexa kanthi swara sedheng, dheweke bakal mangsuli kanthi nada swara sing padha, supaya ora nggugah kulawarga.
  • Nerangake wangsulan. Mesthi wae ing luwih saka siji kesempatan, Alexa wis tumindak utawa nanggapi kanthi cara sing ora dikarepake. Amarga asil dandan sing diwenehake dening Amazon, kita bakal bisa takon marang Alexa kenapa dheweke wis nanggapi kaya iki, apa sing wis dingerteni utawa kenapa dheweke wis njupuk tindakan tartamtu. Fitur iki bakal nambah kinerja asisten pribadi lan bakal kasedhiya ing pungkasan taun.
  • Mbusak rekaman swara. Musim panas iki, kontroversi muncul babagan operasi ALL asisten swara, amarga kabeh perusahaan nyimpen potongan obrolan kanggo nganalisa nalika asisten durung ngerti. Kanthi cara iki, pamiarso nggedhekake cara sing dingerteni supaya ngerti komunikasi kanthi cepet karo para mitra komunikasi. Miwiti pungkasan taun, kita bakal bisa njaluk Alexa mbusak rekaman otomatis rekaman swara lan transkrip luwih saka 3-18 wulan kanthi terus-terusan.

Kulawarga Echo tekan piranti liyane

Sajrone acara kasebut, Apple ora mung nampilake piranti anyar sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, sing dadi siji-sijine sing saiki kasedhiya ing Spanyol, nanging uga njupuk langkah luwih dawa Ngembangake macem-macem piranti sing dikelola Alexa kanthi headset nirkabel, dering, router, lan kacamata. Piranti kasebut saiki ora duwe tanggal rilis sing dijadwalake ing njaba Amerika Serikat.

Tunas Echo  Tunas Echo

Echo Buds minangka taruhan Amazon ing headphone nirkabel sing dikelola asisten. Kanthi otonomi 5 jam lan kasus pengisian daya sing nawakake otonomi 20 jam maneh, dheweke dadi pilihan sing bisa ditliti lan Dheweke saingan langsung karo AirPods Apple lan Samsung Galaxy Buds.

Salajengipun, dheweke kompatibel karo Siri lan Asisten Google nutul salah siji saka earbuds nalika Alexa diaktifake kanthi printah swara. Dheweke duwe sistem pembatalan swara dirancang dening Bose lan regane $ 129.

Loop Echo

Loop Echo

Thanks kanggo dering iki, sing ana gandhengane karo smartphone, kita bisa menehi instruksi menyang Alexa tanpa nggunakake smartphone digawe saka titanium lan uga nggabungake speaker cilik sampeyan bisa mangsuli panjaluk utawa ngirim kabar. Regane kacamata iki $ 99,99 lan mung bisa diakses liwat undhangan

Gema Frame

Gema Frame

Google Glass minangka ide sing apik yen ora ana pungkasan sing apik, utamane amarga kamera internal. Echo Framde saka Amazon minangka kacamata padha nggabungake mikropon sing ngidini kita pitunjuk babagan asisten Amazon. Kajaba iku, amarga teknologi Open Ear bisa ngrungokake kabar utawa musik favorit tanpa ana wong liya sing nggatekake.

Regane kacamata iki regane $ 179,99 lan mung bisa diakses liwat undhangan kaya Loop Loop.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.