Amazon nganyari kontrol swara Alexa lan kita nyoba

Perusahaan Jeff Bezos terus demokratisasi lan mrentah ing sektor TV cerdas, mula terus nganyari katalog produk hiburan. Ing kene kita wis nganalisa kabeh jinis ekonomi Amazon Fire StickTV lan mesthine Amazon Fire TV Cube sing bongkok.

Alexa Voice Remote (Generasi kaping 3) Amazon sing anyar wis dirilis kanthi owah-owahan desain lan nyoba banget. Sinau karo kita apa pangowahan saka Amazon sing anyar kalebu lan kepiye sampeyan bisa nambah pengalaman nganggo Fire TV amarga aksesoris cilik nanging apik iki.

Renovasi lan akeh tombol

Ing bobot lan dimensi, prentah tetep meh ora bisa dilalekake, Senadyan mangkono, ukuran iki wis dikurangi nganti sentimeter, sadurunge kita duwe kontrol kendhali 15,1 cm, lan kontrol anyar tetep dawa 14,2 sentimeter. Ambane tetep padha ing 3,8 sentimeter total, lan kekandelane sithik dikurangi saka 1,7 sentimeter dadi 1,6 sentimeter. Prentah anyar saiki kasedhiya ing Amazon kanthi rega 29,99 euro.

Kita miwiti karo sisih ndhuwur, ing endi pangaturan tombol tombol, bolongan mikropon lan indikator status LED tetep dijaga. Ngganti tombol kanggo njaluk Alexa, sing sanajan njaga proporsi saiki biru lan kalebu logo asisten virtual Amazon, beda karo gambar mikropon sing dituduhake nganti saiki.

Kita terus nganggo bantalan tombol lan pituduh, ing ngendi kita ora nemu pangowahan. Mengkono uga rong baris kontrol multimedia sabanjure, nemokake saka kiwa menyang tengen lan saka ndhuwur nganti ngisor ing ngisor iki: Backspace / Back; Miwiti; Setelan; Mundurake; Dolanan / Ngaso; Pindhah bebarengan.

Mesthine, loro tombol ditambahake ing sisih lan sisih kontrol volume. Ing sisih kiwa tombol «bisu» dilebokake kanggo nggawe bisu kanthi cepet, lan ing sisih tengen tombol penunjuk bakal katon, migunani banget kanggo ndeleng konten ing Movistar + utawa informasi babagan apa sing lagi diputer.

Papat tambahan sing paling penting yaiku kanggo sisih ngisor, ing endi kita nemokake tombol sing darmabakti lan warna kanthi ukuran sing cukup kanggo Akses cepet: Amazon Prime Video, Netflix, Disney + lan Amazon Music. Tombol iki ora bisa dikonfigurasi saiki.

Kompatibilitas

Kepiye cara liyane, komando kontrol swara generasi katelu anyar diluncurake ing taun 2021 kompatibel karo akeh produk sing mbukak TV Fire Amazon: Fire TV Stick Lite, Fire TV Stick (generasi kaping 2 lan mengko), Fire TV Stick 4K, Fire TV Cube (generasi kaping 1 lan mengko), lan Amazon Fire TV (generasi kaping 3. Sayang, ora ndhukung generasi pertama lan nomer loro TV Fire tradisional, utawa generasi pertama Fire TV Stick.

Iki njaga kompatibilitas dhuwur karo televisi lan bar swara. Kaya sing kedadeyan saiki, salah sawijining obyek wisata paling anyar yaiku supaya kita bisa ngontrol kontrol televisi ing televisi kanggo ngatur lan mula ora ngontrol ing endi wae.

Karakteristik teknis

Alat remot bisa digunakake nganggo rong batere AAA, sing kalebu ing paket kasebut. Konektivitas, saliyane sistem inframerah sing mlaku saiki, adhedhasar versi Bluetooth sing saiki durung ngerti. Babagan otonomi, Amazon uga durung menehi tanggal tartamtu urip batere, nanging iki bakal gumantung banget karo panggunaan sing wis diwenehake. Yen dadi conto, aku wis nggunakake TV Amazon Fire Stick wiwit diluncurake ing Spanyol lan nganti saiki batere isih asli.

Prentah, Sanajan direnovasi ing level desain, durung entuk kenaikan rega, ana rega 29,99 euro, yaiku persis apa sing diprentahake generasi sadurunge. Mesthine, regane mung kurang saka 10 euro tinimbang Fire TV Stick, sing kalebu jarak adoh, keputusan sing angel sanajan sampeyan bakal ngirit sawetara euro yen sampeyan mung ilang utawa ngrusak jarak jauh. Saiki kasedhiya ing Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.