Amazon nyuda rega Kindle Paperwhite lan Voyage kanggo ngrayakake Dina Buku

Amazon

Ing tanggal 23, Dina Buku dirayakake ing negara kita, lan Amazon ora pengin kliwat janjian karo buku kasebut. Kanggo iki, wis mutusake nawakake diskon succulent kanggo rong eReader sing paling populer kayata Kindle Paperwhite lan Plancongan Sedulur. Ing kalorone, diskon sing bisa dipikolehi yaiku 20 euro.

Saindhenging minggu iki Kita bisa entuk Kindle Paperwhite kanthi rega 109.99 euro, yaiku 20 euro ing sangisore rega asline 129.99 euro. Kajaba iku, ing versi 3G piranti, kita uga bisa nyuda 11% sing ngidini ngirit sawetara euro.

Perjalanan Kindle Voyage yaiku dina iki kanthi rega 169.99 euro, sing ngidini kita bisa nyimpen luwih apik dibandhingake karo rega umume yaiku 189.99 euro. Versi 3G saiki isih diregani kanthi rega 229.99 euro.

Ing kene kita nuduhake sampeyan kabeh Kindle sing saiki didol Amazon liwat situs web;

Apa sampeyan wis mutusake Kindle sing ditawakake Amazon saiki kanthi rega istimewa?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.