Amazon ngrayakake dina buku kanthi diskon 30 euro ing Kindle Pawerwhite lan diskon nganti 65%

Ana ngrayakake dina buku ing luwih saka 100 negara, Lan para pria ing Amazon ora bisa kliwat kesempatan iki kanggo pesta karo kabeh wong. Lan aku ujar manawa aku ora bakal kliwat kesempatan iki, amarga Amazon lair minangka toko buku online sadurunge dadi raksasa penjualan Internet ing saindenging jagad. Nalika iku taun 1995

Saiki, Amazon kasedhiya kanggo kita buku katalog paling gedhe sing bisa ditemokake ing situs web utawa situs web ing Internet, ora mung ing format digital kanggo piranti Kindle, nanging uga ing format fisik kanthi sampul hard lan alus, edisi khusus ...

Kanggo ngrameke dina buku, Amazon nawakake Kindle Paperwhite kanthi diskon 30 euro, mula regane pungkasan nganti 30 April mbesuk wiwit 129 euro nganti udakara 99 euro, kesempatan sing bisa ditemokake sawetara banget saben taun, mula yen sampeyan pengin tuku, saiki wayahe.

Kindle Paperwhite minangka pamaca buku kanthi regane paling apik kanggo dhuwit sing ditawakake dening raksasa telusuran, Thanks kanggo desain 6-inch sing ultra tipis, layar cahya ora langsung lan resolusi layar tutul, kita bisa nikmati buku favorit ing kahanan sing entheng nggunakake mung tangan.

Yen sampeyan mikir tuku ereader, priksa iki Kindle PaperwhiteMesthi sampeyan bakal nguciwani sampeyan lan sampeyan pungkasane gumun karo kemungkinane.

Diskon 65% kanggo buku

Yen pungkasane kita arep tuku Kindle Paperwhite utawa model ebook liyane sing ditawakake Amazon, kita butuh konten kanggo diwaca. Kanggo ngrayakake Dina Buku, Amazon nawakake a diskon nganti 65% kanggo pilihan buku sing apik.

3 wulan gratis Kindle Unlimited

Yen seneng maca, maca lan maca, Amazon menehi rencana kasebut Kindle Unlimited, langganan sing regane 9,99 euro saben wulan, ngidini kita akses gratis menyang buku ing perpustakaan Amazon. Tawaran iki uga ditrapake sacara eksklusif nganti 30 April, mula ora kudu mikir suwe.

Kertas Putih Sedulur -...

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.