Amazon nyedhiyakake Fire HD 8 anyar kanthi rega sing kompetitif

Tablet minangka pasar sing katon wis punah, nanging tetep duwe ceruk pamirsa sing menarik banget, luwih-luwih amarga kita ngidini nganggo konten multimedia kanthi mulus ing omah lan ora perlu suwe maneh kanthi smartphone. Ing kesempatan iki, Amazon terus milih produk saka macem-macem akses kanthi rega sing ana lan tablet sing paling populer yaiku Fire HD 8. Kita ngandhani kabar babagan Amazon Fire HD 8 anyar kanthi rega sing kompetitif lan nganyari piranti keras, temokake karo kita.

Piranti anyar iki saiki kasedhiya ing Amazon kanthi rega € 99,99 (Ati-ati supaya bisa nawakake ing mangsa ngarep) lan kaya biasane, bakal diiringi macem-macem tutup warna: indigo, abu-abu enom, antrasit lan mauve kanthi rega € 34,99.

Minangka kanggo warta, kita njaga layar HD wolung inci, nanging prosesor digawe anyar, saiki 30% luwih cepet tinimbang versi sadurunge, kita duwe papat inti ing 2,0GHz lan diiringi RAM 2GB. Cukup kanggo nonton film utawa surfing internet.

Minangka bagean, sampeyan duwe rong versi panyimpenan sing bisa dipilih 32GB utawa 64GB, ing kasus sing bisa ditambahi dening kertu microSD nganti 1TB. Kajaba iku, kanthi tuku sampeyan bakal entuk panyimpenan gratis lan tanpa wates ing méga kanggo kabeh konten Amazon. Port pengisian daya anyar dadi USB-C adaptasi karo teknologi sing paling populer lan tawaran batere, gumantung saka merek, puter maneh nganti ora suwene 12 jam Piranti kasebut, kaya sing wis diandharake babagan macem-macem produk iki, dirancang utamane kanggo nggunakake konten multimedia kayata film lan seri, uga njupuk kauntungan kanggo maca lan Telusuri, tanpa kakehan panjaluk nanging nggunakake saben dina sing menarik, luwih-luwih yen rega kasebut ditawakake lan Amazon biasane njamin.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.