Dikonfirmasi: Amazon bakal ngluncurake Echo lan Alexa ing Spanyol taun iki

Amazon Echo

Wis sawetara dikabarake manawa Amazon siyap-siyap ngluncurake macem-macem pamicara cerdas Echo ing Spanyol. Sanajan nganti saiki gosip. Nanging pungkasane, perusahaan Amerika wis ngonfirmasi. Speaker pintar lan Alexa sampeyan bakal teka ing Spanyol taun iki. Nyatane, pangguna wis bisa langganan buletin kanggo nampa warta paling anyar babagan perkara kasebut.

Amazon dhewe wis menehi sawetara data babagan Echo lan Alexa, saengga konsumen ing Spanyol mulai kenal karo rong produk kasebut. Pengeras suara ditegesake dirancang kanggo dikontrol nganggo swara lan asisten yaiku otak ing mburi speaker iki.

Sasi kepungkur, sawetara media Spanyol Dheweke ujar manawa Amazon Echo lan Alexa bakal teka ing Spanyol kanthi cepet. Sanajan ora ana tanggal rilis sing diwenehake. Ana prekara sing durung dingerteni, sanajan tanggal-tanggal wiwit diwiwiti. Wiwit dina Perdana, sabanjure ing wulan Juli, dianggep tanggal sing bisa ditindakake.

Amazon Echo

Salah sawijining pitakon utama yaiku rega apa piranti kasebut. Telung model speaker bakal teka ing Spanyol. Nganti saiki, kayane rega wis diumumake sing ora dingerteni yen bakal final. Ing kasus iki, versi anyar Echo regane 99 euro, Echo Plus 159 euro lan Echo Dot tetep ing 59 euro.

Nanging, prakiraan kasebut nganti saiki durung dikonfirmasi. Dadi, kita kudu ngenteni Amazon supaya bisa menehi informasi luwih lengkap babagan iki. Amarga rega bisa diganti Utawa bisa uga ana tawaran peluncuran, luwih-luwih yen diluncurake ing Hari Perdana.

Kanthi diluncurake iki, pasar kanggo pamicara cerdas wiwit tuwuh ing Spanyol. Amarga Google Home uga nyiapake pendaratan ing wulan ngarep. Sampeyan bakal narik kawigaten kanggo ndeleng perusahaan endi sing bisa menang pangguna. Nanging jelas yen Amazon lan Google terus dominasi segmen iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)