Analisis gambar disk nganggo MobaLiveCD

MobaLiveCD

MobaLiveCD minangka alat sederhana sing kuat bisa mbantu kita nganalisa gambar disk ISO uga pendrive USB, ing njero bisa ana kabeh file instalasi saka sistem operasi tartamtu. Amarga karakteristik aplikasi sing wis diusulake dening pangembang, kita kudu menehi panjelasan singkat babagan cara kerjane alat iki.

Wiwitane, luwih becik dijlentrehake apa sing wis kasebut ing wiwitan paragraf sadurunge, nalika menehi saran babagan iki MobaLiveCD Dadi alat sing sederhana, kahanan iki bisa ditrapake nalika ndownload saka situs resmi (utawa saka server alternatif), amarga file kasebut bobote udakara 1.5 megabyte; Kita uga ujar manawa alat iki kuat, ana sing bisa mbedakake karo ukuran sing wis kasebut lan nanging, kekuwatan kasebut kabukten ing saben fitur sing diusulake ing antarmuka.

Antarmuka sing ramah kanggo ngatur ing MobaLiveCD

Saiki, yen wis ndownload MobaLiveCD kita bakal nemokake aplikasi portebel, iki minangka salah sawijining kenyamanan pisanan sing bisa ditemokake lan mupangate yaiku ora bakal nginstal apa-apa ing komputer. Antarane fitur paling penting sing bisa dikagumi ing antarmuka aplikasi iki yaiku:

  1. Instal pilihan ing menu konteks gambar disk ISO.
  2. Miwiti gambar ISO sing duwe boot boot.
  3. Coba coba yen pendrive USB kita duwe boot boot sistem operasi sing diinstal ing aksesoris kasebut.

Babagan pisanan sing bakal kita lakoni yaiku mbenerake panggunaan MobaLiveCD, amarga iki, kita bakal ngindhari tugas sing ora duwe asil sing bisa ditindakake kapan wae. Contone, yen wis entuk gambar ISO lan wis diproses supaya file kasebut kalebu bagean saka pendrive USB kanthi boot boot, kanggo nyoba, kita kudu urip maneh komputer kanthi aksesoris iki dilebokake ing port USB. Yen peralatan ora diwiwiti karo aksesoris sing dipasang (sawise ngonfigurasi opsi boot ing Bios), iki bisa makili manawa ing proses kita nggawe sawetara kesalahan, mula dadi lowongan, amarga kita kudu miwiti maneh Komputer Windows banjur bali menyang proses proses ngowahi gambar ISO menyang flash drive USB.

MobaLiveCD 01

Ana ing kana saben fungsi MobaLiveCD, amarga kita bisa milih sing nuduhake LiveCD supaya bisa milih gambar ISO kita (sing miturut teori ngemot installer sistem operasi) lan verifikasi manawa boot boot; saranake kita kudu nindakake sawetara langkah supaya bisa digunakake karo aplikasi iki:

  • Kita milih lambang kasebut MobaLiveCD nganggo tombol tengen mouse lan kita mbukak minangka Administrator.
  • Kita milih opsi kaping 2 (Run LiveCD).
  • Kita nggoleki lan milih gambar ISO.
  • Muga-muga jendhela bakal katon (jinis terminal perintah) sing bakal nuduhake eksekusi installer sing diusulake dening gambar ISO.

MobaLiveCD 02

Kanthi langkah-langkah sederhana iki, kita kudu ngujo yen gambar ISO duwe utawa ora boot boot; pangembang wis ngusulake trabasan keyboard supaya bisa ndeleng proses ing layar wutuh (Alt + Ctrl + f), padha karo sing uga kudu digunakake kanggo metu saka modalitas iki. Kanggo nutup jendela tes, kita mung kudu nggunakake kombinasi tombol Atl + CTRL.

MobaLiveCD 03
Pilihan kaping 3 lan pungkasan bakal ngidini kita nindakake perkara sing padha, sanajan nggunakake USB flash drive; Sadurunge, kita ngajokake conto sing kalebu aksesori iki, iki minangka utilitas paling gedhe sing bisa kita sorot MobaLiveCD, awit yen nyoba transfer kabeh konten gambar ISO menyang USB stick supaya installer diwiwiti saka aksesori iki, mula kita bisa nggunakake opsi iki kanggo ngerti yen nindakake proses transfer file kanthi bener.

Pilihan pertama nuduhake integrasi pilihan tambahan kanggo menu kontekstual gambar ISO, Sampeyan padha karo komputer tartamtu (ora kanggo kabeh sistem operasi). Kita uga kudu njlentrehake manawa alat kasebut kudu dieksekusi kanthi ijin administrator, yen ora ana sawetara kesalahan sing bakal ora nindakake tes kanggo gambar ISO.

Informasi luwih lengkap - Apa sampeyan isih nggunakake Windows XP?… Mungkin BootVis bisa narik minat sampeyan, Win8Usb - Instal versi nyoba Windows 8 lan simpen menyang USB


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)