Analisis Sistem Tenaga Luar Ruangan Sistem Energi

Tutup kothak dalan njaba

Dina iki, kita nggawa ulasan sing apik banget kanggo musim liburan iki. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing butuh musik ing sajroning urip lan seneng nggawa ing endi wae, aja nganti lali maca iki. Kita wis nyoba speaker Box Street ing njaba saka Energy System, kabeh wilayah dirancang kanggo ruangan nganggo batere sedhela.

Daya, batere lan portabilitas minangka telung ciri utama pamicara sing kuat iki. Fitur kanggo nyisakke supaya sampeyan ora kekurangan watt utawa batere maneh nalika ora pas. Sistem Energi nawakake kita speaker bisa tetep tetep karo kita ing ngendi wae kita pengin nggawa.

Ruangan Boxing njaba, kekuwatan lan otonomi sawetara wektu

Kita tanggal metu, plancongan, barbecue, pantai, gunung, cekak, plancongan. Lan wektu sing pas kanggo seneng musik favorit ing njobo. Nganggo rapat karo kanca-kanca musik luwih gampang tinimbang sadurunge. Lan saiki kanthi speaker Box Box Luar Ruangan, kita bisa nindakake kanthi cara paling apik bisa 

STREET BOX LUAR ngarep

Yen sampeyan nggoleki speaker sing sampurna kanggo muter musik ing panggon liya, dina iki kita menehi opsi kanggo njupuk akun. A piranti kuat sampeyan aja kuwatir noda, ngeruk utawa malah dadi basah. Energy System lan speaker iki tegese kita mung kudu kuatir milih lagu sing paling cocog. Tuku ing Amazon ing Energi Kotak Ruangan Luar Ruangan kanthi pengiriman gratis.

Gaya ruangan ing kabeh sisih papat

Speker Sistem Energi Outoor Box Street pancen misuwur banget. Dikandung lan dibangun kanggo nahan unsur Iki nduweni tampilan sing kuat. Sing garis lurus, endhas sudhut lan lapisan kabeh awak nganggo bahan karet alus nuduhake piranti sing kasar.

Lan ketahanan ora mung winates ing tampilan. Minangka katon sepisanan, Energi Sistem Outoor Box Street dirancang supaya ana ing dalan. Resistensi kejut lan resistensi percikan minangka rong ciri sing paling penting nalika bisa nggawa dheweke menyang endi wae musik sing dikarepake.

STREET BOX LUAR ndhuwur

Yen sampeyan ndeleng sisih ndhuwur, sing pisanan narik kawigaten yaiku gagang. Elemen sing ngelingake babagan sistem swara sing wis suwi nalika 80-an. Karet logam sing diantrekake kanthi karet sing nawakake tampilan sing rada retro, lan ing wektu sing padha iku banget praktis.

Ing piranti kasebut, kita temokake limang tombol fisik sing ngidini kita nggunakake speaker kanthi manual. Tombol urip mati, tombol kanggo pilih mode apa sing pengin digunakake. Ing tombol muter / ngaso. Tombol kanggo kontrol volume. Y tombol pungkasan sing digunakake kanggo ngaktifake senter LED sing ana ing salah sawijining sisih.

Tombol STREET BOX OUTDOOR

Ing sisihane, khusus ing sisih tengen, kaya sing dibahas, ana senter LED kuat kanthi daya 400 lumens. Ekstra menarik yen digunakake ing papan kemah utawa ing pantai nalika wiwit peteng. Pamicara iki paling fleksibel, lan miturut kita wis siyap kanggo kahanan apa wae.

En el sisih kiwa kita nemokake tutup sing ndhelikake macem-macem sambungan. Kita duwe loro port USB Wong loro kasebut bisa nyambungake piranti, lan nggunakake Outoor Box Street minangka Power Bank kanggo ngisi smartphone. Sampeyan bakal nemokake port input daya saiki. a Steker jack 3.5mm. Lan malah a slot kanggo masang kertu memori SD mikro.

Sambungan STREET BOX LUAR

Batere kanggo kabeh wong nganggo speaker Outoor Box Street

Saliyane swara sing bisa ditindakake speaker, utawa sing disenengi desaine, salah sawijining prekara sing paling penting yaiku batere. Sampeyan bisa ngancani kita ing endi wae nganti pirang-pirang jam tanpa mbutuhake sambungan listrik listrik penting banget. Lan Energi Sistem Outoor Box Street luwih saka ora memenuhi syarat iki.

Kasedhiya dilengkapi batere lithium-ion kanthi kapasitas 4.400 mAh. Beban sing priori bisa uga katon sithik yen dibandhingake karo smartphone sing wis ana. Sanajan kita ngerti, iku ora bisa dibandhingake karo konsumsi sing ana ing telpon karo layar. 4.400 mAh Dheweke njamin bisa muter maneh nganti 14 jam musik terus. Apa pesta sampeyan tetep suwene?

El wektu loading supaya batere wis siyap 100%, butuh wektu rada suwe amarga dibutuhake 5 horas. Sanajan kita kudu ngerti kita bisa nggunakake speaker sing disambungake karo pangisi daya ora masalah. Salajengipun, ing kasus iki, kita nemokake ngisi kabel kanthi 1,5 meter, sing nggawe posisi speaker luwih gampang. 

Senter STREET BOX OUTDOOR

Thanks kanggo batere sing loma Kita bisa nggunakake Outoor Box Street minangka senter amarga lampu LED sing kuat. Utawa malah ngisi daya piranti apa wae sing nggunakake port USB sing diaktifake kanggo tujuan iki.

Kualitas daya lan swara

Aspek daya uga minangka salah sawijining kekuwatan saka pamicara iki. Sistem Energi nyedhiyakake Outoor Box Street kanthi kekuwatan 50w. Iki nggawe ing antarane speaker portebel sing paling kuat ing pasar. Lan tetep ing posisi paling dhuwur tanpa mangu-mangu yen kita ngrampungake Hubungan sing apik antarane kualitas lan rega sing ditawakake piranti iki.

Kejabi entuk sing musik muni apik, uga swarane banter banget. Swara bass saya kuat lan geterane bisa dingerteni tanpa distorsi kapan wae. Sampeyan bisa muni musik nganti sudhut pungkasan amarga kekuwatan sing ditawakake pengalaman ngrungokake tenan.

Spesifikasi teknis Sistem Energi Outoor Box Street

Brand Sistem Energi
Model Jalan Box njaba
Werna Ireng
Sistem swara Stereo 2.0
Potencia 50 W
Bluetooth 4.2
Conectividad USB - Micro SD - 3.5 jack
Ngrangkep 10 meter
Radio FM SI
Baterei 4.400 mAh
Otonomi Nganti 14 jam
Ngisi wektu 5 horas
Dimensi X x 345 170 103 mm
Bobot 2.1 kg
Rega 119.00 €
Link tuku Energi Kotak Ruangan Luar Ruangan

Pendapat editor

Pros

  • Daya 50W
  • Otonomi 14 jam
  • Ketahanan kejut lan cipratan
  • Radio FM

Contra

  • Bobot dhuwur
  • Ukurane rada gedhe kanggo lelungan
STREET KOTAK LUAR
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
119,00
  • 80%

  • STREET KOTAK LUAR
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.