Speaker Energy Sistem jam speaker 3

Speaker Sistem jam 3 speaker

Dina iki kita duwe analisis babagan gadget sing kurang umum tinimbang biasane. Aksesoris sing mesthi kita duweni, lan uga sengit, jam weker. Sistem Energi nampilake evolusi jam weker, yaiku speaker jam 3. Jam alarm sing bakal sampeyan tresnani nalika tangi saben esuk. 

Speaker Sistem Energy 3 jam teka kanggo sing tangi ora wayah paling ala. Thanks kanggo pamicara, lan lampune, bisa nggawe kita bangun saben esuk luwih kepenak lan bisa dipikolehi. Apa sampeyan pengin ndeleng kabeh sing ditawakake aksesori iki? Wah terus maca

Speaker Sistem jam 3 Sistem tangi turu kanthi cara sing beda

Kaping pirang-pirang kali kita mikir babagan mbanting jam alarm ing tembok utawa jubin, bener? Turu sing ngganggu nalika esuk iku meh kabeh manungsa sengit. Sanajan sayang, kewajiban kita ora menehi pilihan liyane. Sistem Energi lan speaker jam 3 anyar bakal nyoba supaya wayahe luwih gampang.

Jam weker klasik sing nganti sawetara taun kepungkur wis akeh kasus diganti karo smartphone. Gadget saben dina uga bisa nggawe kita siyaga saben esuk, lan malah menehi wektu. Kanggo iki jam weker yaiku, saya akeh, serius kaancam bakal punah. Lan ing pirang-pirang acara, obyek kasebut biasane dadi obyek hiasan tinimbang liyane. Yen sampeyan pengin tangi kanthi swasana sing luwih apik, ing kene sampeyan bisa tuku speaker jam Energy Sistem 3 ing Amazon.

Speaker Sistem jam 3 kamar tidur

Sistem Energi, kanthi évolusi jam weker, menehi aksesori iki kesempatan kaping pindho. Pembicara kanggo sambungake smartphone kanggo ngrungokake musik favorit, karo lampu sing ganti warna lan sing nggugah awake dhewe kanthi cara sing paling alus saben esuk. Iki luwih apik kanggo kita tinimbang "lebah ... lebah !!" sing ora becik, bener?

Speaker Sistem energi 3 uga duwe radio FM, tanpa mangu-mangu plus sing ndadekake aksesoris luwih serba guna. A salah sawijining pilihan sing bisa ditemokake ing pasar kanggo ngrungokake radio tanpa prelu sambungan internet. Matur suwun kanggo sampeyan antena Integrasi kita bakal bisa nikmati liwat speaker kanggo program favorit, game sing tugas utawa kabar wektu iki.

Uga, yen wis aksesoris kanthi desain modern sing apik lan kita bisa nggawa ing endi wae, luwih apik. Sambungan Bluetooth, radio FM terintegrasi, lampu LED warna, baterei internal digunakake tanpa colokan, lan rega super terjangkau apa sampeyan ngyakinake sampeyan?

Desain speker jam Sistem Energi 3

Kita temokake pembicara sing saliyane kanggo ngawula kita siyaga nganggo alarm sampeyan cocog banget karo meja kerja, ruang tamu utawa pawon. Musik kita apik tenan amarga dheweke 8 Watt daya ing endi wae ing omah. Y gayane ora gelut ing ruangan apa wae. Werna putih lan katon mengkilap kanthi garis sudhut mlengkung narik kabeh mata.

Speaker Sistem jam 3 tablet

Ing sisih ndhuwur yaiku speaker nganggo gril putih, selaras karo sisa awak gadget. Tengen ing sisih kothak kasebut dununge sensor tutul sing bisa ngganti warna cahya nganggo pulsa. Utawa kanthi penet dawa kita bisa milih mode cahya sing beda-beda. Antarane pangowahan warna otomatis, utawa mode tangi, kayata.

Ing bagean ngarep kita nemokake siji layar cilik sing bisa dingerteni wektu uga murup kabeh wektu. Mungkin layar bakal dipateni rada cilik gegayutan karo ukuran gadget. Sanajan ing jarak sing adoh, kayata saka amben menyang meja, sampeyan bisa ndeleng wektu kanthi sampurna. 

Ing salah sawijining gurat kita temokake ing kontrol manual nganggo patang tombol, kajaba saka Nguripake lan mateni. Karo dheweke bisa kontrol puter maneh saka musik, atur weker utawa aktifake mode kanggo nyambung karo piranti sing dipilih.

Speaker Sistem jam 3 tombol

Dening sisih mburi ana ing port koneksi. Kita nemokake port pengisian daya ing kasus iki kanthi format Mikro USB. Lan uga port jack mini 3.5 kanggo nyambung piranti liyane tanpa nggunakake Bluetooth. Titik sing disenengi karo speaker jam 3 Sistem Energi yaiku duwe batere dhewe. Supaya bisa digunakake ing endi wae sing dikarepake tanpa kudu golek plug. 

Speaker Sistem jam 3 port

Apa sing ditawakake speaker Sistem 3 ing Energy System?

Sing paling narik kawigaten babagan speaker jam 3 Sistem Energi yaiku lampu LED multi-warna karo kang dietung. Matur nuwun kanggo program beda Kita bisa milih warna sing paling cocog karo dekorasi kita. Utawa, kanthi otomatis ngganti nada, sing nggawe suasana santai sing nyenengake. Uga ana sing diarani mode tangi. Nggunakake mode tangi, kaya sunar srengenge, speaker jam 3 bakal murup alon-alon saka cahya surem menyang sing luwih cerah lan luwih cerah sadurunge weker mati.

Tuku speaker jam 3 Sistem Energi saiki ing Amazon kurang saka 40 euro

Pembicara karo speaker Jam 3 Sistem Energi kekuwatan 8 watt. Jelas dudu speaker paling kuat sing wis dites, nanging cukup kanggo ngrasakake swara musik kanthi kualitas ing endi wae ing omah. Swara sing diwenehake cetha lan muni apik banget sanajan volume wis diuripake. Thanks kanggo suede terintegrasi, kita uga bisa seneng Radio FM, ekstra sing wis disenengi.

Speaker Sistem jam 3 ruang tamu

Nalika ndeleng fungsi alarm, Speaker Sistem jam 3 Sistem bisa uga duwe program rong weker kanthi mandiri. Matur suwun kanggo sampeyan panyambungan Bluetooth lan port entri sampeyan Jack 3,5mm kita bisa siyaga, saliyane karo alarm tradisional, kanthi musik sing paling disenengi. Uga duwe fungsi tundha, kanggo mungkasi weker lan mbaleni sawise 5 menit. Lan kang Batere 1800 mAh Iki digunakake supaya kita bisa nggunakake ing endi wae, nanging uga supaya ora kuwatir babagan jam weker yen ana gangguan listrik ing wayah wengi.

Lembar teknis speaker Sistem jam 3 energi

Brand Sistem Energi
Model speaker jam 3
Conectividad wifi - Jack Bluetooth 4.2 lan 3.5 mm
Ngrangkep nganti 10 meter
Radio FM kanthi antena terpadu
Potencia 8 W
Lampu RGB LED
Baterei 1800 mAh
Otonomi 11 horas
Ngisi wektu 3 horas
Bobot 537 g
Dimensi 140 x 130 x 130
Rega 39.90 €
Link tuku Speaker Sistem jam energi 3

Keuntungan lan Kekurangan saka pamicara jam Sistem Energi 3

Pros

Ekstra sing apik banget yaiku speaker jam 3 Sistem Energi batere dhewe, soko sing menehi macem-macem panggunaan kajaba jam alarm.

La Radio FM Kanthi antena terintegrasi uga plus sing menarik sing nggawe speaker jam entuk poin dibandhingake karo pilihan liyane.

La kekuwatan pamicara 8 W nggawe musik utawa radio kita apik banget ing pojok omah.

Pros

  • Baterei
  • Radio FM
  • Kualitas daya lan swara

Contra 

Speaker jam Sistem Energi 3 ora dioptimalake kanggo digunakake karo Alexa utawa asisten swara liyane, soko sing matesi fungsine.

El ukuran layar Rada konyol, utamane ngelingi ukuran piranti.

Contra

  • Ora kompatibel karo asisten swara
  • Layar kerdil

Pendapat editor

Speaker Sistem jam energi 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
39,90
  • 60%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Layar
    Penerbit: 30%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.