Analisis Sistem Headphone 4 energi Energy

Sistem Energi Urban 4

Dina iki kena maneh piranti saka firma Energy System. Lan kita duwe kesempatan kanggo nyoba salah sawijining gadget paling populer ing sawetara wektu, sawetara headphone. Ing kasus iki giliran Sistem Energi kutha 4.

Yen sampeyan durung mutusake entuk headset nirkabel saiki, kita bakal nggawa sampeyan pilihan sing menarik. Kita ngerti kepiye headphone wis "penting" kanggo ngiringi smartphone. Lan ing antarane akeh pilihan sing dominasi pasar saiki, kita bakal menehi sing paling menarik.

Energy System urban 4, headphone sing sampeyan goleki

Energy System Urban 4 kanthi tutup

Kaya sing bisa dideleng, saiki ana meh kabeh jinis headphone kaya smartphone. Saben pabrikan wis ngluncurake siji utawa luwih model ing pasar sajrone wulan kepungkur. Lan amarga ana akeh produk sing kasedhiya, saya angel milih sing tepat. 

cunt headphone Energy Sitem 4 kutha bisa ditemokake ing antarane liyane. Supaya sampeyan bisa ngerti manawa mung apa sing sampeyan goleki, terus maca tulisan iki. Sabanjure, kita bakal crita kabeh babagan headphone Energi Sistem iki. Siji opsi liyane sing bisa narik kawigaten yen sampeyan pengin produk asli, regane regane larang lan ora meri marang model apa wae saka pabrikan liyane. Tuku ing Sistem Energi Urban 4 ing Amazon kanthi rega paling apik.

Desain lan gaya kutha Sistem Energi 4

Energy System Urban 4 ing sampul iki

Yen ndeleng wujud lan desain headphone Energi Sistem iki, kita kudu miwiti matur nuwun amarga ora padha karo AirPods. Kita wis ndeleng akeh perusahaan sing nyoba nggawe produk "inspirasi" saka headphone Apple. Kita luwih seneng produk asli sing ora katon kaya produk liyane. 

Versi kutha 4 sing wis ditrima kasedhiya kanthi apik warna kuning vanilla. Nada sing, adoh banget kanggo dipikirake, ora bisa mbantah. Sing bahan sing nyenengake yen didemek lan katon tahan. Ing tangan, tutup uga headphone duwe bobot sing cocog. Lan diselehake ing kuping dheweke ora tiba uga ora repot.

Kita seneng ngerti kepiye saka pabrikan sing padha nggawe model headphone sing beda. Lan tindakake tanpa sawetara sing katon kaya wong liya. Desain sing apik lan bahan sing apik, nanging kemungkinan kanggo macem-macem warna lan warna bisa ditemokake. Penawaran macem-macem produk ing sektor sing padha minangka prekara sing ora bisa digayuh kabeh wong.

Panutup saka kutha 4 wis bentuk kapsul dibunderaké ing papat sisih. Karo a ukuran cilik sampurna kanggo nggawa ing kanthong. Kanthi tutup kanthi magnetik sing njamin manawa dheweke ora mbukak kanthi terbuka. Ing njero, headphone dipasang ing rong bolongan, uga magnetik, ing endi batere diisi. Lan kita bisa nyambung kanthi daya lengkap liwat Port USB mikro sing dununge mburi.

Energi Sistem Urban 4 port daya

Sarung lan kothak kargo wis bobote mung 26 gram. Kanggo bobot iki, kita bakal nambah bobot saben earphone, yaiku saka 4 gram. Secara total kita ngomong babagan 34 gram, sampeyan malah ora bakal weruh yen sampeyan nggawa. Lan kiriman dheweke ora bakal ngebotake utawa ngrungokake kuping sampeyan. Luar biasa yen kanthi bobot entheng kaya sing ditawakake puter maneh nganti 2,5 jam, sing bisa dadi duweke sampeyan kurang saka sing sampeyan kira. Otonomi sing wis dingerteni bakal gumantung ing level volume sing digunakake.

Teknologi paling apik kanggo musik sampeyan

Supaya batere siyap, headphone jinis iki nganggo case / charger urip utawa mateni kanthi otomatis. Nalika mbukak kothak sambungan karo smartphone kita kanthi otomatis. Kanthi cara sing padha, nalika kita mbalekake maneh, dheweke nyopot sambungan lan wiwit ngisi daya. 

Energy System Urban 4 nganggo smartphone

Teknologi kasebut Wireless Stereo Wigati iku sing nggawe jinis headphone iki nirkabel. Bakal cukup kanggo nyinkronake karo telpon kaping pisanan kita uripake lan kita wis ngrampungake kabeh konfigurasi. Ora bisa miwiti nikmati gadget kanthi cepet lan cepet.  

Thanks kanggo basis kothak kargo magnetik, headset pas banget karo ngeculake menyang papane. Ana prekara sing kurang ditemokake ing kasus iki yaiku siji utawa luwih LED kanggo entuk informasi level biaya. Loro-lorone headphone uga pangisi daya. Yen kutha 4 sing sampeyan goleki, tuku saiki ing Amazon tanpa biaya pengiriman.

Dandan sing kita sinaoni babagan headphone liyane, sanajan saka perusahaan sing padha, yaiku kontrol tutul. Beda karo model liyane sing kita temokake tombol, sing kadang ora kepenak dipencet. Ing Urban 4 of Energy System, kontrol kasebut bisa diganggu. Dadi kanthi "tutul" sing gampang, kita bisa ngaso lagu, utawa mbukak lagu sabanjure. 

Lembar data teknis Sistem Energi perkotaan 4

Desain Energy System Urban 4

Brand Sistem Energi
Model kutha 4
Bluetooth 4.2
Format headphone ing kuping
Kontrol volume SI
Kontrol puter maneh Tactile
Ngrangkep nganti 10 meter
Frekuensi 2.4 GHz
Kekuwatan sinyal maksimal  
Daya audio maksimal 2 mW
Batere headphone Saben 50 mAh
Kothak pangisi daya batere 380 mAh
Ukuran headphone X x 2.5 2.3 2.8 cm
Ukuran kothak X x 6.7 2.8 2.9 cm
Bobot Headphone 4 g saben wong
Bobot kothak 26 g 
Rega 33.90 €
Link tuku Sistem Energi Urban 4

Keuntungan lan Kekurangan saka 4 kutha Sistem Energi

Sawise sawetara minggu dites nganggo headphone nirkabel Energy Sistem Energy, kita bisa menehi sawetara prekara. Kita temokake aspek sing tenan disenengi. Nanging uga, mesthine, liyane sing bisa ditambah ing versi produk mbesuk. Saka pengalaman panggunaan, kita bakal ngandhani babagan Pros lan Cons sing wis ditemokake.

Pros

El bobote entheng banget. Detil sing bakal nyenengake wong sing wis mbuwang suwene pirang-pirang jam kanthi headphone sing gegandhengan. 

Desain asli tanpa padha. Cukup kanggo nyalin wong liya, desain sampeyan dhewe lan asli bisa uga luwih utawa kurang sukses, utawa ayu, nanging iki desain sampeyan dhewe lan asli. 

Kontrol tutul ing headphone. Luwih kepenak lan efektif tinimbang kontrol tombol sing kudu kita tekan ing kuping.

ing bahan bangunan dheweke nawakake sentuhan sing nyenengake, lan uga tahan tahan.

Pros

  • Bobot entheng banget
  • Desain tanpa "inspirasi" saka pihak katelu
  • Kontrol tutul
  • Bahan tahan

Contra

Kita ora bisa nemokake informasi babagan level batere saka headphone utawa kothak pangisi daya. 

Tingkat volume ora kaya sing dikarepake. Ing kahanan kanthi swara ing njaba dhuwur volume maksimum ora cukup.

Contra

  • Ora duwe lampu LED kanggo level batere
  • Tingkat volume rada cekak

Pendapat editor

Sistem Energi perkotaan 4
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
33,90
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.