Jashen V16, analisis jero lan kabeh fitur

Pembersih vakum Genggam tanpa kabel mangan akeh landasan saka pembersih vakum robot sing saiki legendaris. Saka Gadget Aktualidad, kita wis sok dong mirsani manawa jinis produk iki katon cocog kanggo sing duwe kewan ingon utawa golek reresik sing luwih efisien lan jero.

Ing wektu iki, kita nggawa Jashen V16 anyar, pembersih vakum genggam serbaguna lan terjangkau sing tujuane bersaing ing pasar kanthi akeh tawaran. Kita bakal mriksa produk populer sing saiki ana ing Amazon lan situs web penjualan online liyane kayata AliExpress, dadi sampeyan bisa milih dhewe apa sejatine larang regane.

Desain lan bahan

Kita miwiti karo tampilan eksternal sing ditawakake produk Jashen aneh iki. Sekilas iki akrab banget kanggo kita, lan ora bisa mbantu, Jashen V16 katon kaya pembersih vakum populer liyane ing pasar kayata Dyson.

Ing kasus iki, dheweke malah milih warna sing padha karo abu-abu tuwa, ungu lan abang kaya gendera. Nyatane, sanajan desain umum bisa ngelingake kita babagan produk sing kasebut ing ndhuwur. Ing kasus iki, kita duwe manufaktur plastik lan sawetara keluhan babagan panyesuaian.

  • Apa sampeyan pengin tuku pembersih vakum Jashen V16? Mupangatake iki LINK.

Temenan plastik katon rada tipis lan kita ora pati ngerti kepiye carane bakal nolak lakune wektu, luwih-luwih yen kita ngomong babagan musim gugur, ing endi katon yen bagean kayata celengan bisa nandhang sangsara banget. Nanging, ora ana sing ora bisa dijlentrehake kanthi rega produk.

Babagan bobot, luwih becik digunakake kanggo nggunakake ergonomik kontrol lan sing ana 2,5 Kg bobot total. Dawane 112 sentimeter yen kita nyelehake aksesoris sing cocog kanggo nyapu, umpamane. Mesthi babagan bobot lan dawa kita duwe pangukuran standar.

Aksesoris kalebu ing produk

Merek kasebut nyedhiyakake macem-macem aksesoris. Sejatine, ana merek sing adol alat pembersih vakum jinis iki kanthi sawetara aksesoris lan aku durung ngerti, nanging Jashen ing model V16 kalebu kabeh sing dakanggep perlu utawa minimal supaya bisa nindakake reresik ing kabeh wilayah.

  • Tabung ekstensi logam
  • Sikat sikat
  • Pangaturan dobel LED motor bermotor, sikat sikat lan jalisco kanggo luwih akeh rereget lan karpet
  • Nozel datar kanggo nyedhot maksimum ing sudhut
  • Nozel rata nganggo bulu kanggo nyedhot maksimum lan reresik pojok
  • Ngisi daya basis lan panyimpenan aksesoris

Sejatine aku ora bakal kejawab apa-apa karo apa sing kalebu, sing bakal dikarepake karpet, sofa, sudhut lan mesthine nyapu kanthi irit lan cepet amarga sikat LED. LED iki menarik banget lan dihargai amarga sampeyan bisa ndeleng rereget luwih adoh saka kadohan.

  • Tuku Jashen V16 kanthi rega paling> LINK.

Kanggo bagean, sikat jalisco lan sikat karpet ngidini kita ngresiki saben dina, kaya sing wis dideleng ing analisis. Sikat "sapu" iki dimotivasi kanggo nawakake kinerja sing luwih apik nalika ngilangi rereget langsung saka lemah.

Kekuwatan nyedhot lan otonomi

Kita wiwiti nganggo baterai lithium pitung sel sing digawe unit pengisi daya Jashen V16, gunggunge 2.500 mAh kanthi saben unit ana 3,6V. Kanthi cara iki, sajrone ngisi daya patang jam, kita bakal bisa seneng udakara patang puluh menit otonomi gumantung karo kekuwatan.

Ing istilah kasebut lan njupuk dhasar pangisian daya, ngresiki jubin bakal luwih saka cukup kanggo daya menengah saka apa sing bisa diverifikasi ing analisis, ing ngendi ora nemoni masalah otonomi. Temenan yen beban cukup alon, nanging iki uga bakal mbantu pangopènan produk.

Motor nawakake gunggunge 350W Ing mode nyedhot maksimum, sanajan kita duwe total telung setelan listrik, kayata ing ngisor iki:

  • Minimal> Total 115W saka motor
  • Penengah> Total 180W saka motor
  • Maksimum> Gunggunge 350W saka motor

Kanthi tenaga maksimal, kita bakal nemokake tenaga sedhot 22.000 Pascals, sing luwih saka cukup yen mbandhingake karo produk liyane saka kompetisi lan ing tes, kita ngidini ngresiki jubin lan karpet kanthi gampang.

Gunakake pengalaman

Pengalaman fitur umum karo Jashen V16 iki wis memuaskan, Nanging, aku kudu negesake manawa ora duwe tombol sedhot, kita duwe siji tombol sing nguripake utawa mateni pembersih vakum, dadi kanthi ora duwe tombol cilik iki, bisa nganggo batere luwih akeh tinimbang umume.

Tampilan LED Luwih becik, disinari liwat pirang-pirang paramèter, nanging ora interaktif, nanging ana sawetara tombol sing diatur ing sisih ndhuwur. Kanthi cara sing padha yen bobote ora masalah nalika nggunakake, kita cukup seneng ing bagean iki.

Babagan aksesoris, Kita ngerteni kasunyatan manawa stasiun pengisian daya ngidini kita cocog karo kabeh aksesoris sing ana ing njero lan katon luwih apik. Adaptor daya ditempelake ing sisa paket lan nindakake tugas tanpa akeh embel-embel.

Minangka kanggo daya sedhot, batere kanthi nyata bisa mabur kanthi maksimal, sanajan daya sedhengan katon cukup kanggo reresik biasa jok lan jubin. Tenaga minimal kanthi jujur ​​ora ana gunane kanggo kita. Kekuwatan maksimal yaiku kemewahan sing bakal digunakake terus-terusan, nanging swara banter ora ngidini kita tumindak iki. Iki minangka pengalaman umum karo Jashen V16 sing anyar, pembersih vakum sing serbaguna sing, miturut prinsip, bakal bisa nyukupi kabutuhan dhasar ngresiki omah.

Sampeyan bisa tuku Jashen V16 kanthi penawaran khusus sing wis disiapake kanggo sampeyan:

  • Model S16 E kanthi diskon 50% kanggo iki LINK nganggo kupon "102EUROSAVE"
  • Model S18 X kanthi diskon 50% kanggo iki LINK nganggo kupon "145EUROSAVE"

Jason V16
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
199
  • 80%

  • Jason V16
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Nyedhot
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Pilihan lan fungsi
  • Kompatibilitas lan aksesoris
  • Rega

Contra

  • Bahan sing rada flimsy
  • Layaré ora luar biasa kaya sing dideleng
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.