Vacos Baby Monitor, analisis lan kinerja

Kita bali menyang Gadget Aktualidad karo review kanggo kulawarga, khusus kanggo kulawarga sing duwe bayi. Teknologi teka ing urip kita supaya luwih gampang kanggo kita. LAN kanggo wong tuwa sing duwe bayi ing omah, pitulung ora sithik. Dina iki kita ngomong babagan Monitor Baby Kosong, kamera premium supaya ora kelangan detail omah sing paling cilik.

Ana kemungkinan ing pasar nalika nggoleki kamera monitor bayi. Dina iki Kita ngandhani kabeh babagan proposal Vacos. Kamera keamanan lengkap kanggo kontrol bayi kanthi video, audio, sesanti wengi lan liya-liyane tinimbang liyane sing bisa nawakake.

Vacos Baby Monitor, bayi sampeyan aman

Ndeleng ing katon fisik, kamera Vacos Baby Monitor, yaiku padha karo kamera keamanan liyane manawa kita wis bisa mbuktekake. Kamera sing dirancang kanggo jinis pengawasan liyane, kayata omah utawa bisnis. Sanajan yen dideleng Ing mupangate, kita nemokake prabédan penting. Iki monitor bayi sing digoleki? Entuk Monitor Baby Kosong ing situs web resmi kanthi rega paling apik.

Kita bisa ujar manawa ana bedane utamane karo sing ditemokake video sirkuit sing ditutup amarga kita duwe pemancar video, kamera, lan panrima sinyal, kayata layar, ing endi papane kontrol sing dibutuhake kanggo konfigurasi lan panggunaan. Sirkuit aman 100% lan bebas saka hack sing bisa ditindakake.

Monitor Baby Vacos Unboxing

Saiki wayahe nggoleki ing njero kothak "kit" ngawasi bayi iki. Kaya sing wis dingerteni, kita nemokake rong elemen utama kayata kamera video kasebut dhewe, kanthi putih lan digawe saka plastik kanthi gloss. Lan ngawasi nganggo layar lan tombol kontrol.

Kita uga duwe unsur dhasar liyane sing digunakake kayata kabel. Kita duwe kabel saiki kanggo kamera, lan siji maneh kanggo ngisi daya batere ngawasi Kalorone karo Format USB Type-C. Uga loro adaptor daya kanggo saben kabel. 

Pesen ing kene sampeyan Monitor Baby Kosong kanthi rega paling apik ing situs web resmi

Pungkasan, kita temokake a aksesoris sing bakal digunakake kanggo ngawut-awut kamera video ing tembok berorientasi ing endi sing cocog karo kita. Bocah cilik rincian dekorasi sing menehi kamera kaya bocah sing bisa dilebokake ing ndhuwur; rong pasang sungu jambon lan kuning. Lan kaya biasane, a pandhuan pangguna cilik lan dokumentasi babar pisan produk 

Desain kamera lan layar

Kaya sing wis dikomentari, kamera bisa dianggep sampurna karo salah sawijining kamera pengawasan sing wis bisa dites. Wis a pangkalan silinder sing bagean liyane dibunderaké ing lensa kasebut terintegrasi. Nanging isih, kita temokake unsur sing mbedakake, kayata antena, utawa kemungkinan nggawe pribadi karo sawetara aksesoris dekorasi sing ana ing kothak.

Wis mikropon uga nganggo speaker, dadi dilengkapi karo swara loro arah. Mesthine migunani banget supaya bisa komunikasi karo bayi sawayah-wayah yen dheweke tangi utawa yen kita pengin ngomong karo dheweke ing speker swara supaya tenang. Lensa kasebut nduweni resolusi HD 720P lan karo a sesanti wengi sing apik banget sing ngirim gambar sing landhep ing sembarang pencahayaan, utawa ora ana kabeh.

El monitor sing ngontrol kamera duwe Layar LCD 5 inci. Ing sisih ngarep, a la derecha layar, kita temokake ing tombol fisik sing ngontrol panggunaan. 

Ing mburi, ditambah a bulu mata apa bisa saengga kita bisa nahan dheweke, kita temokake antena saengga sinyal kasebut dipancarkan lan ditampa kanthi kajelasan sing luwih apik. Ing sisih ngisor wis a slot kertu memori memori nganti 256 MB kanggo nyimpen rekaman.

Fitur Monitor Baby Vacos

Wayahe sampeyan ngandhani babagan sebab utama sing nggawe Vacos Baby Monitor iki dadi pilihan sing paling apik ing pasar kanggo mutusake masalah kasebut. Kaya sing wis dakkandhani, ing desain, sanajan identik karo kamera pengawasan "normal", nanging atraktif, modern lan ora bakal bentrok ing papan apa wae.

Thanks kanggo menu monitor, kita bisa nggunakake kabeh kontrol sing dibutuhake kanggo nggunakake paling apik. Karo a tombol langsung, kita bisa ngaktifake utawa mateni kamera, utawa mikropon ngomong karo bayi utawa bisa ngrungokake yen bayi nangis. Kanthi tombol ing area tengah kita bisa muter kamera nganti 355 derajat lan mindhah nganti 55 derajat miring. Kita uga bisa nggedhekake gambar nganggo tombol tengah nganggo 1,5X zoom nganti 2X.

Ora bisa nemokake dalan mati yen Monitor Bayi Vacos ora didaftar. Kanthi monitor kita bisa nyambung nganti 4 kamera liyane sing bisa kita kontrol kanthi cara sing padha. Dadi, kita bakal duwe gambar ing saben pojok kamar sing pengin dipasang. Kabeh keamanan sing digoleki ing piranti, lan liya-liyane sampeyan saiki bisa tuku ing situs web resmi

Kabeh dikendhaleni "

Sensor nganggo kamera nggawe luwih lengkap lan fungsional 100% kanggo menehi pengalaman lengkap. Kita duwe sensor gerak sing bakal nggawe monitor siyap lan ayo priksa manawa bayi wis tangi utawa lagi wae mlaku-mlaku sajrone turu. Kanthi cara sing padha, sensor swara bakal micu kamera lan ngawasi yen bayi nangis.

Salah siji sensor sing nggawe Vacos Baby Monitor beda karo sisa alternatif yaiku suhu. Kamera bisa menehi informasi babagan suhu ruangane. Kanthi cara iki, kita bakal ngerti kanthi cara sing gampang yen kudu digawe panas utawa kosok balene, suhu kasebut dhuwur.

Monitor Baby Vacos duwe kamungkinan kanggo ngrekam gambar. Ora mung menehi kita siaran langsung, yen pengin, kita bisa ngenalake a Kertu SD Micro nganti 256MB kanggo ngirit ing video. Kita bakal duwe sinyal sing jelas lan ora bisa dipotong nganggo jarak nganti 300 meter saka kamera menyang monitor, kita bisa pindhah ngubengi omah tanpa masalah.

Detil penting yaiku Monitor Bayi Vacos sampeyan ora butuh smartphone, mula kita ora prelu nginstal aplikasi. Uga ora ana sambungan internet kanggo digunakake, sinyal sing dipancarkan kamera mung dideteksi dening monitor dhewe. Tanpa Aplikasi utawa internet, gambar kita bebas saka peretas.

Keuntungan lan kontra saka Monitor Baby Vacos

Pros

El Ukuran layar 5 inci lan résolusi 720p

Kesederhanaan de panggunaan saka wayahe pisanan lan fleksibilitas pilihan

Sensor, swara, gerakan lan suhu

Pros

  • Layar
  • Super gampang digunakake
  • Sensor

Contra

Tanpa internet kaping arsitektur omah bisa sijine sawetara alangan

Rega luwih dhuwur tinimbang rata-rata

Contra

  • Ora nganggo wifi
  • Rega

Pendapat editor

Monitor Baby Kosong
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
103
  • 80%

  • Monitor Baby Kosong
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 31 August 2021
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 60%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.