Tronsmart ONYX PRIME, analisis lan kinerja

Nggolek sawetara headphone nirkabel? Kaya sing sampeyan ngerteni, iki dudu tugas sing gampang, amarga akeh pilihan sing saiki ana ing pasar. Mula, kanggo mbantu sampeyan nemokake headphone True Wireless sing sampeyan butuhake, dina iki kita nggawa Actualidad Gadget pilihan anyar sing luwih menarik, yaiku Tronsmart ONYX PRIME.

Kita wis bisa nyoba headphone Tronsmart iki sawetara dina lan banjur bakal ngandhani kabeh babagan pengalaman panggunaan, fitur sing bisa ditemokake lan rega sing bisa sampeyan entuk yen dipilih.

Unboxing Tronsmart ONYX PRIME

Kaya sing kita lakoni, kita nuduhake kabeh sing bisa ditemokake ing jero kothak ONYX PRIME dening Tronsmart. Kaya biasane, kita uga bisa ujar manawa ora ana kejutan. Kita duwe dhewe auriculares, sing kasus pengisian daya, a manual pangguna lan Kabel UBS Tipe C kanggo ngisi baterei ing kasus.

Tuku ing Tronsmart ONYX PRIME ing Amazon kanthi rega paling apik

Kanggo liyane, kita uga nemokake sawetara tambahan bantalan imbuhan saka headset, duwe telung ukuran beda, bebarengan karo siji sing ditempelake. Kajaba iku, kita uga duwe loro liyane "cincin karet", kanthi ukuran sing beda-beda, sing nyedhiyakake headset sing luwih pas ing njero kuping.

Iki minangka Tronsmart ONYX PRIME

Tronsmart ONYX PRIME duwe format "ing kuping", nanging padha duwe peculiarity ing desain sing sawetara manufaktur wis mutusaké kanggo nglengkapi headphone. Kaya akeh model liyane, headphone Tronsmart iki fitur bantalan kuping sing kontroversial sing tetep ana ing kuping lan fungsine kanggo nindakake efek vakum. Kanggo iki kita temokake telung ukuran beda.

ONYX PRIME uga duwe liyane ring karet tambahan sing ana ing sisih mburi mikropon. Nglayani psupaya handset luwih tetep ing kuping kita lan ora bisa obah utawa tiba. A ekstra sethitik sing ndadekake wong a pilihan banget yen sampeyan nggoleki headphone kanggo ngiringi sampeyan sajrone kegiatan fisik sportif. Aksesori sing wis katon ing model liyane lan sawise nyoba, kita bisa mbuktekake manawa dheweke nindakake misi kasebut. Kita uga duwe telung ukuran beda supaya pas sampurna. Apa padha sing sampeyan goleki? Njupuk Panjenengan Tronsmart ONYX PRIME ing Amazon kanthi ongkos kirim gratis.

Headphone duwe ukuran kompakPadha cilik ing tangan lan utamané nalika kita nganggo. Bahan Konstruksi, ing plastik nggilap, lan bobot sing sithik banget ndadekake kita ora ngerti yen kita nganggo. Soko penting banget kanggo wong-wong sing nggunakake kanggo jam utawa nalika muter olahraga . 

Ing bagean sing njaba kuping, mung ndhuwur logo tenan, ing kontrol tutul. Karo dheweke bisa kontrol puter maneh musik, skip trek maju utawa mundur, ngaso utawa miwiti puter maneh. Ing wilayah sing padha kita temokake a mikropon sing bakal digunakake kanggo ngontrol pembatalan gangguan aktif. Lan ing sisih ngisor, kita duwe a dipimpin cahya sing ngandhani yen sambungan aktif, utawa tingkat baterei saben headset.

El kasus pengisian daya, ing ngendi headphone liyane kanggo ngisi daya, uga digawe saka plastik ireng, ing kasus iki kanthi finish matte. Headphone pas banget thanks kanggo os pin magnetized. Lan padha kurban nganti telung biaya lengkap ekstra supaya otonomi saka ONYX PRIME bisa ngetutake kita. Sampeyan saiki bisa tuku ing Amazon ing Tronsmart ONYX PRIME rega paling.

Fitur sing ditawakake Tronsmart ONYX PRIME

La otonomi Iki minangka salah sawijining aspek sing bisa dianggep paling penting nalika mutusake siji utawa model liyane. We duwe Reproduksi saka musik terus nganti wolung jam kanggo saben beban. Y total nganti 40 jam yen kita duwe kasus pangisian daya.

La panyambungan minangka salah sawijining kekuwatan amarga dilengkapi teknologi Bluetooth 5.2. Sambungan cepet lan lancar ing kabeh wektu. Lan matur nuwun kanggo Qualcomm 3040 chip, kita entuk kualitas audio sing luwih apik sing ndadekake pengalaman ngrungokake luwih apik.

Kita uga duwe teknologi True Wireless Stereo Plus ditambahake. Iku bisa kanggo ngontrol sing konsumsi loro headphone seimbang. Lan ndadekke dandan kacathet ing stabilitas sambungan. Uga ngetung ing Pembatalan gangguan aktif tinimbang karo chip QCC3040 nawakake pengalaman pangguna sing marem banget. 

Keuntungan lan kontra

Pros

La kualitas swara Padha kurban pangarepan ndhuwur.

Otonomi nganti 40 jam tanpa perlu plug.

Desain sampurna kanggo olahraga .

Pros

  • Swara
  • Otonomi
  • Desain

Contra

Ukuran saka kasus pangisi daya lan headphone ndhuwur rata-rata.

La karet pangaturan Bisa uga ora nyenengake, sanajan ukurane kudu bener.

Contra

  • Ukuran
  • Karet pangaturan

Pendapat editor

Tronsmart ONYX PRIME
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
59,99
  • 80%

  • Tronsmart ONYX PRIME
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: Desember 25 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 60%
  • Kinerja
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 65%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 65%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.