Analisis: Realme 9 Pro +, serangan ing mid-range sing diusulake merek kasebut

Kita bali kanthi analisis sing menehi makna kanggo komunitas kita, wektu iki kanthi smartphone saka merek sing wis kita tindakake wiwit ndharat ing Spanyol, kita ngomong kanthi jelas. tenan. Iki wektu karo spanduk anyar sing tujuane kanggo break tranquility saka mid-range.

Temokake karo kita Realme 9 Pro + anyar, terminal kanthi taruhan hardware sing apik, apa bakal migunani? Kita pitutur marang kowe kabeh rahasia ing analisis jero Realme 9 Pro + anyar iki, alternatif definitif dening perusahaan sing ngupayakake meja, ayo goleki yen sukses.

Bahan lan desain

Sepisan maneh desain Realm kanthi visual nunjukake apa sing kita temokake babagan kualitas sing dirasakake. Kaca mburi karo modul telung kamera imposing sing digawe saka metacrylate, nalika sisih ngisor kanggo USB-C lan meh punah nanging apik-kanggo-ndeleng port jack 3,5mm kanggo headphone. Bezel tengen kanggo tombol kunci lan bezel kiwa kanggo tombol volume. Kedaden, kaya ing Realme liyane, sing pigura telpon digawe saka polycarbonate (plastik), soko umum sing ngidini abang ing bobot lan utamané biaya.

  • Bobot: 128 gram
  • Kekandelan: 8 milimeter
  • Werna: Midnight Black - Green - Light Shift (kanthi owah-owahan warna)

Kita duwe mung 128 gram kanggo kekandelan 8mm sing kebungkus ing terminal sing, sing uga ngerti, wis panel 6,43-inch karo pigura ngisor klasik lan freckle kamera selfie ing sudhut kiwa ndhuwur. Dheweke nggunakake area mburi sing rada mlengkung kanggo nggampangake genggeman lan pigura sing rata minangka merek industri saiki.

Ora diraguhi Realme 9 Pro + Ing tingkat visual, katon luwih saka apa sing kita temokake karo manufaktur, nanging iki ora titik negatif yen kita njupuk menyang akun sing plastik menehi entheng lan resistance, cetha kita ora ngadhepi terminal dhuwur-mburi utawa ndalang. dadi.

Karakteristik teknis

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing nyerang kita iku ora kaya model rodok olo saka seri padha, ing iki Realme 9 Pro + Gunung prosesor MediaTek, kita pirembagan bab Dimensi 920 Octa Core, prosesor anyar sing nuduhake kemampuan teknis lan ngembangake kanthi bener ing tes sing wis ditindakake. Kanggo bagean, dheweke diiringi 8GB RAM LPDDR4X lan panyimpenan 128GB UFS 2.2 sing ngasilake asil ing ndhuwur 500.000 poin ing Antutu.

  • Prosesor: MediaTek Dimension 920
  • RAM: 8GB LPDDR4X + 5GB Dynamic-RAM
  • Panyimpenan: 128GB UFS 2.2

Prosesor digawe ing arsitektur 6nm lan kanggo GPU kita duwe ARM Mali-G68 MC4 sing wis nindakake kanthi apik ing tes grafis kita. Kabeh iki diiringi 5GB Dynamic-RAM, memori virtual sing bisa kita nyetel ing langkah saka 2GB kanggo 5GB gumantung kabutuhan.

  • Telpon: 5G
  • Bluetooth 5.1
  • WiFi 6
  • NFC

Babagan panyambungan, Prosesor iki nduweni kemampuan 5G Ing band sing paling umum, saka apa sing wis bisa diverifikasi, kita duwe jangkoan, sanajan kecepatan kasebut adoh saka apa sing dijanjekake perusahaan amarga alasan ekspansi ora ana gandhengane karo piranti kasebut. Diiringi sing paling biasa Bluetooth 5.1, WiFi 6 lan mesthi NFC kanggo nggawe pembayaran lan ngenali awake dhewe.

Layar, multimedia lan otonomi

Kita duwe panel AmoLED buatan Samsung 6,43 inci lan karo a Tingkat refresh 90Hz diiringi sensor bekas driji ing layar sing uga nduweni kemampuan pangukuran detak jantung. Dheweke bakal dilantik kanthi 120Hz, nanging kita mbayangake manawa babagan kinerja, perusahaan kasebut mung milih 90Hz sing luwih dhuwur tinimbang biasane. Kita duwe panel sing diatur kanthi apik, kanthi puncak padhang sing apik lan, saka sudut pandangku, minangka salah sawijining faktor sing paling positif ing terminal kasebut.

Kanggo bagean multimedia, kita duwe swara sing katon kaya stereo, sanajan padha ngaku kompatibel karo teknologi. Dolby Atmos lan Ambient Sound liwat sistem stereo asimetris iki. Kanthi cara sing padha, Realme janji marang kita Hi-Res Emas kanggo swara, sanajan kita durung bisa verifikasi kanthi objektif bagean teknis iki.

Kanggo otonomi, terminal iki meh 190 gram dipasang batere 4.500 mAh gedhe sing jelas ora duwe pangisi daya nirkabel, nalika kita duwe sing kondhang 60W pangisian daya cepet terminal kasebut kanthi algoritma optimasi beban VTF. Mesthi wae, pangisi daya sing kalebu duwe port USB-A, sing isih kaget amarga akeh implementasi USB-C sing kita alami. Ing cendhak, kita duwe 50% saka terminal dimuat mung 15 menit.

Kamera

Realme nyoba uncalan liyane karo sensor digawe dening Sony (IMX766) Kanthi stabilisasi OIS ora kurang saka 50MP, ayo deleng set kamera:

  • Kepala sekolah: 50MP Sony IMX766 f/1,8
  • Lensa Sudhut amba: 8MP f / 2,3
  • Ambane: 2MP f / 2,4
  • Dual-LED Flash

Ing kasus iki, aku negesake manawa sensor sing dipasang kanggo nggawe modul sing luwih gedhe ora bakal efektif, sing ditampilake Google karo kisaran Pixel. Kita duwe sensor sing mbela awake dhewe ing kahanan sing apik lan ora nandhang sangsara banget ing Mode Wengi, sanajan sensor liyane nuduhake akeh gangguan lan masalah ing kahanan kontras.

Minangka kanggo Kamera selfie kita duwe 16MP kanthi f / 2,4 kanthi "mode kaendahan" sing ditekanake banget nanging kita ora bakal duwe masalah umum ing selfie. Ngrekam video Aku maringi pitutur sampeyan kanggo njupuk dipikir ing video sing ngancani artikel iki ngendi sampeyan duwe test ing-ambane, ing cendhak: cukup stabil, iku nandhang sangsara marga saka kontras lan sawetara dinamis apik kanggo rekaman 4K lan SlowMo ing 960FPS.

Pendapat editor

Kanthi Realme 9 Pro + iki, sepisan maneh perusahaan kasebut ngupaya nawakake eksponen maksimal babagan rasio hardware / rega, nanging, kaya biasane, kita duwe sawetara fitur mid-range sing bisa dipikirake amarga kinerja piranti liyane (salah) sing ana. Pilihan sing menarik banget ing pasar mid-range yaiku sing ditemokake ing Realme 9 Pro+ iki.

Prices: realme 9 Pro +: Antarane 350 lan 450 euro. Versi: 6GB + 128GB // 8GB + 256GB // realme 9 Pro: Antarane 300 lan 350 euro. Versi: 6GB + 128GB // 8GB + 128GB // realme 9i: Antarane 200 lan 250 euro. // Versi: 4GB + 64GB // 4GB + 128GB

Realme 9 Pro +
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
  • 80%

  • Realme 9 Pro +
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros lan cons

Pros

  • Sensor kamera utama sing apik
  • Lightness lan otonomi lumaku bebarengan
  • Kinerja piranti lunak entheng

Contra

  • Surplus depth sensor
  • Swara ora nganti layar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.