Analisis Kewan Kothak Ruangan Sistem Energi

Tutup Sistem Kewan Sistem Energi

Sistem Energi Coba maneh kanggo nindakake analisis salah sawijining produk. Kaya biasane, kira-kira gadget sing ana gandhengane karo musik lan swara. Nanging ora mung siji wae. Kita wis cukup beruntung bisa ngrasakake kewan kewan, Sistem Energi Beast Kothak.

Speaker sing ngunggahake aksesoris musik portebel menyang tingkat sing luwih dhuwur. Apa sampeyan kalebu salah sawijining butuh kekuwatan? Wah njupuk 2 gelas… Utawa luwih. Pilihan sing penting kanggo dipikirake yen sampeyan golek speaker siyap kanggo njobo ruangan lan duwe kekuwatan. 

Kewan Energi Sistem

Nalika arep nyoba piranti sing ana gandhengane karo musik Sistem Energi mesthi ucapake. Y ing kasus iki nambah volume nganti maksimal kanggo ngenalake kita karo Beas Box Luar Ruangan. Pembicara gedhe lan kuat ing pangertene sing bener saka rong tembung kasebut. Kudu nutupi sektor kanthi panjaluk sing gedhe, prilaku kasebut ora bakal ngganggu sampeyan.

Sanajan ukuran lan bobote, kita ngadhepi speaker portebel. Sampeyan bisa "nginstal" ing pojok omah sing disenengi. Nanging sampeyan uga bisa nggawa ing endi wae. Sampeyan bisa uga ora bisa transportasi sing paling portebel utawa nyaman. Nanging pinten sing sampeyan tawakake nganti 14 jam musik kanthi kebak tanpa ngaso? 

Jeneng celukan ing pungkasan jenenge ora sengaja. Yen sampeyan pengin musik dirungokake kanthi maksimal ing endi wae, Energy System Outdoor Box Beast dadi speaker sampeyan. Kita gumantung, ora luwih utawa kurang 60 watt daya, Kekejeman. Aja wedi tekan playune ing papan terbuka, musik sampeyan bakal terus banter. Yen sampeyan lagi golek kekuwatan, tuku kene Energy System Box Beast ing Amazon.

Dirancang kanggo njobo 

Eksterior Sistem Peternakan Sistem Energi

Su desain temenan ditrapake kanggo tim sing laptop. Coba deleng gagang gedhe banget. Nyekel musik sampeyan lan bareng ing endi wae, nanging swarane pancen banter banget. Beast Box Sistem Energi Sistem duwe bobote luwih saka 3 setengah kilo. Nanging diwenehi ukuran gedhe lan genggeman gedhe sing ditawakake gagang, ora abot banget utawa ora kepenak digawa.

Kabeh struktur iku dibangun saka plastik ireng sing kuwat banget. Sampeyan ora kudu wedi karo nabrak utawa cipratan, sing dikarepake. Ing tengah, dheweke kothak kanthi ijo kontras banget kanggo nawakake produk asli. Saiki, kita ora bisa nemokake Beast Box Sistem Energi kanthi warna liyane. Pembicara iki ora bakal dingerteni, luwih-luwih nalika kita miwiti.

Beast Box Sistem Energi Sistem kaya iki

Beast Kothak Energi Ngarep

Thanks kanggo sampeyan desain simetris, juru wicoro paling akeh ing Energy System yaiku padha karo sisih ngarepe uga kanggo sisih mburi. Lan desain iki amarga kemungkinan musik sampeyan muni padha saka loro-lorone. Kanggo iki, kita duwe rong pasang speker dipanggonke ing sisih endi kanggo pengalaman swara 360º.

Ing salah sawijining sisih, kita duwe tombol fisik kanggo sesambungan langsung karo panutur. Ing tengah, kita duwe tombol urip mati. Lan ing saubengé bisa ditemokake tombol kanggo kontrol volume, sing uga bakal maju utawa nundha trek. Uga ditemokake ing tombol muter / ngaso. Lan tombol, sing ana ing sisih ndhuwur, kanggo ngakses menu.

Sistem Energi Kothak Kothak njaba Energi

Yen sampeyan ndeleng ing liyane sisihane kita temokake ing akeh port mlebu lan metu karo Kewan Kothak Ruangan. Ing tutup karet kanggo nglindhungi saka Kelembapan lan cipratan, sing bakal gampang dicopot akeh opsi sing nggedhekake kemungkinan. Kita duwe input saiki ing endi kita bakal masang kabel kanggo ngisi daya batere.

Port Sistem Kewan Luar Ruangan Sistem Energi

Kita duwe 3,5mm jack format input tambahan analog. Uga karo Maca kertu memori Micro SD. Kajaba iku, a Konektor usb ing ngendi bisa nyambung memori eksternal, kita bisa nyambungake piranti apa wae lan gunakake speaker minangka power bank. Kaya sing dingerteni, akeh opsi kanggo muter musik favorit kanthi cara liya utawa liyane.

Konektivitas sing kompatibel lan serbaguna

Kaya sing wis dingerteni, amarga ana kemungkinan sambungan sing ditawakake, Energy System Box Beast Beast minangka piranti sing kompatibel lan serbaguna. Kita nganggep ekstra luwih saka sing dikarepake Radio FM. Saliyane sambungan fisik, "kéwan" nyambung kanthi efisien.

Ukuran Energi Kotak Sistem Energi

Su Sambungan Bluetooth aman lan stabil thanks kanggo teknologi v5.0 kelas II sing dilengkapi. Kanthi ruang lingkup nganti 10 meter. Ndhukung profil Bluetooth A2DP / AVRCP. Wis a 2,4 GHz frekuensi kerja. Lali babagan pedhot utawa nyuda puter maneh. 

Otonomi dadi musik ora mandheg

Nalika ngomong babagan speaker portebel, batere minangka salah sawijining poin penting. Lan saliyane tenaga utawa desain, kita uga kudu ngerteni batere sing ana. Speaker Sistem Energi Kotak Sistem Energi yaiku dilengkapi batere lithium-ion 2.600 mAh. Batere sing kita bisa ngisi daya sawise kesel ing wektu 3 lan setengah jam. 

Sanajan priori bisa uga ngisi daya batere ora cukup saged nawakake musik "non stop" nganti 14 jam. Otonomi sing bisa dicekak utawa dawa gumantung saka level volume sing digunakake.

Lembar data Beast Sistem Sistem Energi

Energi Kothak Luar Ruangan Sistem Energi

Brand Sistem Energi
Model Kewan Kothak Ruangan
Sistem swara Stereo 2.0
Speker terintegrasi 4 speaker dinamis 3 ”jangkauan lengkap
Konektivitas Bluetooth 5.0
Konektivitas ekstra USB - slot SD mikro - 3.5 jack tambahan
Radio FM SI
Baterei 2.600 mAh
Otonomi nganti jam 14
Ngisi wektu 3.5 horas
Ukuran X x 490 190 220 mm
Bobot 3675 g
Rega 159.00 €
Link tuku Sistem Energi Beast Kothak

Keuntungan lan kontra

Pros

Duwe daya 60 W iku ora normal kanggo komputer notebook.

Dibangun nganggo bahan sing bakal nolak kejut lan direksa tahan cipratan, ora kuwatir.

360º saubengé swara mubeng pesawat dobel saka rong pamicara ing saben sisine.

Pros

  • Daya 60W
  • Ketahanan kejut lan banyu
  • Swara 360º

Contra

Bobot luwih saka 3,5 kg abot kanggo transportasi.

Ora ana warna liyane, saiki kita mung duwe versi ijo.

Contra

  • Bobot
  • Siji warna siji

Pendapat editor

Sistem Energi Beast Kothak
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
159,00
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.