Review lan Analisis Video: Nokia Lumia 1020

Nokia, sing mentas dipikolehi dening Microsoft, ora ngganti formula sing sadurunge wis eksperimen karo telpon sadurunge ing kisaran Lumia. Perusahaan Finlandia terus nyoba nambah kamera lan ngemot megapiksel liyane, prekara sing katon apik ing desain piranti lan ukurane. Nalika pabrikan liyane totoan ing telpon sing luwih tipis lan luwih entheng, Nokia luwih seneng menehi konsumen luwih akeh tenaga nalika njupuk gambar lan ngrekam video. Kita ngomong babagan kamera profesional kanggo smartphone sing nawakake 41 megapiksel. Mangkono uga ing Nokia Lumia 1020.

Kamera, omah khusus kanggo luwih ningkatake foto lan umur batere lan sistem operasi Windows Phone 8, minangka sawetara kunci pinunjul sing ditemokake ing telpon iki. Iki duweke review video lan analisis Nokia Lumia 1020.

nokia lumia 1020

Spesifikasi teknis

El Nokia Lumia 1020 Iki nampilake layar AMOLED 'miturut ukuran kamera', bisa diarani 4,5 inci lan resolusi 1280 x 769 piksel. Ing kene, kita miwiti karo kekurangan sistem operasi: Windows Phone 8 ora ngidini, sauntara iki, resolusi sing luwih dhuwur ing layar.

Sorot telpon ditemokake ing sisih mburi, kanthi kamera Pureview 41 megapiksel kanthi sensor 1/1.5 ", lensa Carl Zeiss lan gambar stabilisator optik. Dene kanggo video, kamera iki bisa ngrekam kanthi definisi dhuwur ing 1080p lan kanthi kacepetan 30 frame per detik. Ing lampu kilat, ing Nokia Lumia 1020 iku ora adoh banget karo Xenon sing nggabungake dual LED. Kabeh iki ditambah karo paket Kamera Pro Nokia, sing bakal diwenehi rincian liyane ing bagean sistem operasi. Kabeh kekuwatan iki ing kamera mburi nggawe kamera ngarep ing latar mburi, sing mung nduweni kualitas 1,2 megapiksel, nanging definisi tinggi.

Su prosesor Iki Qualcomm MSM8960 Snapdragon kanthi 1,5 GHz dual core lan 2 GB RAM. Telpon dilengkapi kapasitas panyimpenan dhasar 32 GB, sanajan Telefónica eksklusif nawakake model 64 GB.

Su baterei yaiku 2.000 mAh lan bisa diupgrade liwat salah sawijining aksesoris sing didol Nokia, kasus sing uga nambah kemampuan kamera. Nokia Lumia iki, kaya taun 925, ora nawakake ngisi daya nirkabel saben, sampeyan kudu tuku aksesoris kapisah supaya bisa digunakake.

Telpon nggabungake chip NFC lan LTE, kanggo luwih cepet internet ing negara-negara kasebut ing endi sing bisa.

Desain

Nokia nduweni komitmen kanthi gaya sing terus-terusan karo Lumia iki, meh padha karo taun 925. Kita ngadhepi telpon sing kasedhiya kanthi telung warna: putih, ireng lan kuning, digawe nganggo polikarbonat. Kasunyatane yaiku kamera 41 megapiksel nambah kekandelan lan bobot ing telpon (bobote 158 gram). Piranti kasebut ora patiya ergonomis, lan sampeyan kudu nggunakake tangan loro kanggo nggunakake kanthi kepenak. Kanthi ukuran kamera, sampeyan bisa ngarepake telpon bakal munggah ing ndhuwur nalika diselehake ing meja.

nokia lumia 1020 omah

Sistem operasi

Windows Phone 8 Nokia iki njupuk alih, kepiye uga sistem operasi sing disenengi wong akeh, nanging sengit karo wong liya. Iki minangka OS kanthi aspek sing gampang banget, nanging ing level navigasi pribadi bisa disederhanakake. Mesthi wae, Windows sing apik yaiku lambang animasi sing nganyari update aplikasi kanthi nyata. Nokia wis nggawe aplikasi dhewe, kayata Nokia Maps, supaya telpon bisa luwih lengkap, nanging kita kudu eling yen Windows Phone isih durung akeh aplikasi liyane sing ditemokake ing Android utawa iOS.

Sing apik babagan lumia iki, yaiku bungkus Kamera Pro Nokia sing bakal ngidini kita njupuk foto kanthi profesional, amarga pangguna bakal bisa retouch kanthi manual ISO, saldo, aperture, lan nilai liyane lan ndeleng asil kasebut kanthi nyata. Ing video sing dituduhake, pungkasane gambar sing dijupuk, umume, ing kahanan cahya sing kurang.

Salah sawijining kaluwihan sing ditawakake Nokia ing Lumia 1020 sampeyan yaiku, kanthi nutul layar piranti kaping pindho, kita bisa mbukak kunci kanthi luwih cepet. Iki uga nuduhake jam kanthi wektu, pilihan sing meh ora nganggo batere.

Rega lan kasedhiyan


El Nokia Lumia 1020 Saiki kasedhiya ing Amerika Serikat wiwit wulan Juli, khusus karo operator kasebut AT & T sing diwenehake terminal kanggo analisis iki. Terminal kasebut saiki regane $ 199 saben wulan kanthi wektu kontrak rong taun. Ing España Bakal kasedhiya tanggal 1 Oktober kanthi rega 24 euro saben wulan plus PPN karo Movistar. Kita kelingan manawa Telefónica nawakake model eksklusif kanthi panyimpenan 64 GB.

 

KESIMPULAN

Rentang Lumia tekan kamulyan maksimum kanthi model anyar iki. Yen sampeyan seneng fotografi, terusake. Yen sampeyan nggoleki telpon sing luwih praktis lan fungsional, disaranake model liyane. Yen sampeyan seneng Windows Phone, mula Lumia iki bisa dadi pilihan sing cocog yen sampeyan kalebu ing anggaran.

 

Informasi luwih lengkap- Review Video lan Analisis Motorola Moto X


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)