Analisis menara swara Energy Energy Multiroom WiFi

Sistem Energi merek Spanyol ora bakal mandheg nggawe kita produk sing wis sukses, nawakake teknologi, desain lan kinerja sing apik tanpa ngukum rega tuku. Mula, sistem kasebut Sistem Energi Multiroom Kayane pilihan sing apik kanggo dipikirake muni omah kita. Ing Gadget aktualidad kita duwe kesempatan kanggo nganalisa produk iki kanthi jero, mula ayo ngerti kanthi luwih rinci.

Apa sing dimaksud karo Energy System Multiroom?

Kanggo wong-wong sing ora ngerti, Multiroom minangka kemampuan piranti Energi Sistem kanggo nyinkronake saben liyane kanggo muter musik ing macem-macem bagian omah, kayadene "musik pipa" lawas. Nanging kanthi logika nirkabel, liwat WiFi utawa Bluetooth. Yaiku, kita ngasilake audio saka Smartphone utawa Tablet lan piranti Energi Sistem Multiroom sinkronisasi liwat jaringan WiFi kanggo muni bebarengan. Kanggo ngontrol saben speaker (yen sampeyan duwe sawetara menara lan / utawa piranti merek liyane) kita bisa nggunakake Aplikasi Wi-Fi energi, kasedhiya gratis saka Play Store utawa App Store. Ana akeh kemungkinan: sing paling gampang yaiku nyambungake pamuter karo saben piranti liwat Bluetooth kanthi beda. Sing paling canggih yaiku nggunakake aplikasi ing ponsel lan tablet kanggo ngatur volume independen kanggo saben speaker sing gegandhengan, nyinkronake, lsp. Mesthi sampeyan uga bisa nggunakake maca kertu USB utawa SD lan ngoperasikake menara kanthi remot kontrol seumur hidup.

Kanggo ndownload aplikasi ing Android / iOS nggunakake tautan ing ngisor iki:

WiFi Energy Multiroom (Link AppStore)
WiFi Multiroom Energifree
Wi-Fi Multiroom Energi
Wi-Fi Multiroom Energi
Pangembang: Sistem Energi
Price: free

Menara swara sing kuat

Wektu iki, kita nyoba paket sing kalebu loro menara swara Wi-Fi Menara Multiroom Energi. Saben menara digawe saka rong woofer ngarep 4 ″ (10 + 10W), tweeter 1,5 ″ (10W) lan subwoofer 4 ″ (30W). Secara total, nambahake angka sing ora bisa dipikirake 60W RMS kanggo saben menara.

Menara kasebut dhewe ukurane ora kurang saka meter, kanthi ambane lan ambane 15 cm. Tampilan produk langsing lan apik banget, desain vinil ireng sing elegan rampung karo panel sentuh backlit sing nambah sentuhan modernitas. Menara kasebut kalebu pangkalan opsional cilik sing nambah stabilitas pesawat kasebut, yen sampeyan ngira bahaya bakal tiba (umpamane yen duwe anak, ingon-ingon, utawa mung gampang golek prabotan ing omah).

Nguji menara

Yen menara wis disambungake, kita nampa swara liwat sing nuduhake mode sing dipilih (Bluetooth, WiFi, SD, USB, lsp.). Miturut pendapat saya, fungsi iki ora perlu amarga kita ndeleng ing layar ndhuwur, aplikasi utawa remot kontrol. Menara iki nduweni ruang ing sisih ndhuwur kanthi slot sing bisa setor seluler utawa pamuter nalika ngisi daya, kanthi rong soket USB 2-amp, ide sing praktis lan apik banget. Sinkronisasi WiFi ditindakake tanpa masalah, dadi gampang banget ditangani. Ing kualitas swara kayane sukses banget, kanthi kemungkinan milih sawetara ekualisasi sing disimpen utawa ngatur keseimbangan treble lan bass liwat rong roda sajrone urip sing ana ing sisih mburi. Perlu dielingake manawa subwoofer, sanajan ukurane sithik, nambah akeh awak lan ambane swara, luwih saka cukup kanggo para tangga supaya ngelingi kita yen nggunakake kanthi maksimal.

Panel tutul ndhuwur duwe tutul sing rada hard, nanging iku perkara normal wiwit saiki kita wis nggunakake sensitivitas ekstrem ing layar tutul Smartphone, nganti tekan kontrol liyane bisa uga ora umum. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, desain sing padha apik lan lampu latar wektu nambah "tutul".

Kualitas puter maneh liwat media fisik (USB, kertu, utawa sambungan kabel) ora lengket. Saka fungsi nirkabel (Bluetooth utawa WiFi), kaya sing diarepake WiFi luwih apik. Kanthi jaringan iki, kegagalan potongan mikro utawa sinkronisasi bakal jarang kedadeyan, ana masalah tartamtu sing bisa ditindakake nganti milliseconds lan bisa dianggep normal ing jinis produk iki.

Babagan aplikasi Wi-Fi Energi

Yen kita pengin piranti kasebut dipasangake lan saling komunikasi, mesthine kudu instal aplikasi Wi-Fi Energi. Thanks kanggo aplikasi iki sampeyan bisa nindakake kabeh kontrol, njelajah file pamuter sing ana gandhengane, sambungan karo Tuneln, Spotify, lsp.

Pendapat editor

Energy System Multiroom WiFi
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
130
  • 60%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Swara
    Penerbit: 88%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros lan cons

Pros

  • Swara kualitas
  • Gampang banget digunakake
  • Sinkronisasi macem-macem piranti

Contra

  • Desain rada tanggal
  • Ukurane gedhe banget

Resumeendo

Peningkatan kualitas produk Enegy Sistem ora bisa ditolak. Iki produk kanthi kualitas swara sing apik, desain sing nyenengake, fungsionalitas WiFi lan rega murah € 130 saben menara. Sampeyan bisa tuku mlebu kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Pancen ala lan ora apik, dudu Stockholm Vifa, mula ora apik.

bool (bener)