Android Auto saiki kasedhiya kanggo kabeh pangguna

Google

Android Auto cukup mantep babagan kasedhiyan pabrikan mobil saiki, nanging saiki Google pengin pangguna mobil apa wae utawa ora, opsi iki bisa nggunakake aplikasi independen saengga kabeh pangguna Android bisa nggunakake sistem iki.

Aplikasi iki wis aktif lan kasedhiya ing macem-macem panggonan ing planet iki, saengga pangguna bisa ndownload lan miwiti nggunakake yen pengin. Kaajab iki antara dina iki lan sesuk bisa didownload saka endi wae tanpa masalah kasedhiyan, mula aja padha kuwatir manawa kita kabeh bisa nikmati aplikasi kasebut ing smartphone utawa tablet Android, saiki. ing Spanyol saiki kasedhiya kanggo diunduh kanthi gratis.

Iki sing ditemokake ing katrangan aplikasi ing Google Play Store, nanging kanthi nganyari iki sing bakal teka menyang aplikasi kasebut mobil sing kompatibel ora bakal dibutuhake maneh:

Aplikasi Android Auto ngidini sampeyan nyambungake kendaraan Android Auto sing kompatibel karo telpon Android 5.0 lan telpon sing luwih anyar (Lollipop utawa Marshmallow). Apa sampeyan duwe mobil lan telpon sing kompatibel? Sampeyan mung kudu nyambungake telpon menyang port USB kendaraan kanggo miwiti nggunakake.

Android Auto ngidini sampeyan nggunakake aplikasi telpon sing paling migunani ing layar mobil kanthi cara sing dioptimalake supaya sampeyan bisa ndeleng lan maca informasi kanthi cepet nalika nyopir. Android Auto mbutuhake sambungan data aktif kanggo njupuk kauntungan saka aplikasi kasebut, lan sampeyan bisa uga kudu nganyari sawetara aplikasi sing saiki, kayata Google Maps, Google Play Music, utawa Google Search. Kanggo ngerteni manawa mobil sampeyan kompatibel karo Android Auto, priksa manual pangguna utawa hubungi pabrikan kendaraan.

Warta babagan aplikasi independen iki lan ora mbutuhake mobil sing kompatibel digunakake bisa ditemokake saka Android Central lan antarmuka kasebut dicocogake meh padha karo aplikasi sing ditampilake karo Android Auto asli. Ing kasus apa wae, kita kabeh bisa nyoba aplikasi kasebut lan aplikasi sing kompatibel sing saiki ora akeh, nanging muga-muga suwe-suwe bakal tambah akeh.

Android Car
Android Car
Pangembang: Google LLC
Price: free

 

Yen wis nginstal aplikasi Android Auto ing piranti, bakal enggal ditampa - yen durung - a nganyari sing bakal ndandani aplikasi kanthi lengkap, lan bakal ngidini sampeyan ngakses antarmuka nganti saiki mung kalebu ing sistem informasi lan hiburan kendaraan sing kompatibel, mung nggunakake terminal.

Uga, antarmuka aplikasi wis dicocogake supaya garis desain liwat kertu sing wis nyakup platform Android Auto asli, lan penampilane pancen gampang banget, sing dielingi ngelingi kahanan ing endi aplikasi bakal digunakake paling asring.

Saiki, ya, ora ana macem-macem aplikasi sing kompatibel karo Android Auto lan platform anyar kanggo piranti seluler, nanging kita ngarepake sawise pamindhahan Google iki, luwih akeh pangembang sing bakal mutusake rekonsiliasi sing apps nganggo Android Auto.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)