Android Nougat 7.1, 7.1.1 lan 7.1.2 bakal diluncurake saben kuartal minangka nganyari pangopènan

Nougat

Yen pabrike wis ndeleng manawa bisa nerbitake update ing smartphone supaya pangguna duwe versi Android paling anyar, ing kasus iki 7.0, karo sing anyar jadwal pangopènan manawa Google bakal diluncurake sajrone taun, meh bisa ujar manawa bakal nambah lemu.

Lan @evleaks (Evan Blass) wis nerbitake saka akun Twitter dheweke, Google bakal nggunakake update pangopènan saben telung wulan sing bakal dijenengi Android 7.1, 7.1.1 lan 7.1.2. Nganyari iki bakal nggawa fitur anyar lan perbaikan bug lan perbaikan kinerja sistem.

Nganyari pangopènan pisanan wis diwiwiti lan Google ujar manawa bakal tugasake musim gugur iki minangka pratinjau pangembang. Rilis iki diarepake bakal nggawa Nexus Launcher, Google Assistant, lan tombol Android sing dirancang ulang.

Uga bakal menehi ide sing luwih apik nalika Google bakal ngeculake versi paling anyar saka Android Nougat, mula bakal dibahas babagan versi iki sajrone taun nganti wiwit ngerti babagan nganyari utama sabanjure.

Pangowahan utama sing kudu dipikirake, amarga yen versi kasebut dirilis saben telung wulan, mula kita bakal nggawe Google I / O 2017 sabanjure, sing bakal dianakake wulan Mei, kita bakal menehi pengumuman versi Major anyar, dadi pratinjau pangembang tetep kanggo versi saiki. Ana kekacoan, kajaba Google nerbitake pratinjau anyar ing wulan Februari kanggo pangembang versi sabanjure.

Mbalik maneh, kita kudu ndeleng pabrikan sing nerbitake pembaruan sing dijadwalake sing pertama kanggo piranti Nexus nanging, pungkasane, versi Android anyar. Ing Pecahan Android bakal tambah akeh kanthi nganyari pangopènan anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)