Android Nougat mung tekan 7% piranti Android

Android

Fragmen ing Android isih dadi cathetan sing ditunggu-tunggu lan sejatine sithik-sithik wis apik babagan iki, nanging panginstalan versi sistem operasi paling anyar saiki isih sithik, 0,5% kabeh piranti ing pasar karo Android ana ing versi Nougat 7.1. Angka iki mundhak dadi 6.6% ing kasus Android Nougat 7.0, nanging ing istilah umum lan ndeleng asil sing dipikolehi ing jajak pendapat pungkasan, katone angka paling sithik kanggo versi sing meh ora bisa diluncurake sadurunge, Android O.

Kita isih mikir manawa data Android Kitkat utawa Lollipop isih akeh banget kanggo tanggal sing ana, nanging iki minangka masalah langgeng piranti Android. Nalika ngomong babagan "masalah", kita ora ateges versi sadurunge ora apik utawa ora bisa digunakake, mung ora duwe pilihan anyar sing kasedhiya ing versi paling anyar lan utamane perbaikan keamanan, lsp. Iki yaiku tabel kanthi versi sing wis diinstal ing piranti Android nganti saiki:

Ora akeh komentar kanggo ndeleng persentase Nougat, nanging iki kedadeyan saben taun kanthi versi anyar. Apa sing ora bisa kedadeyan yaiku saiki dheweke terus ngluncurake piranti kanthi versi sistem operasi lawas, nanging kita wis ngerti manawa iki biasane ora dadi keputusan pabrik piranti amarga akeh faktor sing mengaruhi.

Kita ora bisa nolak manawa Android Nougat terus nambah proporsi sajrone pirang-pirang wulan lan akeh piranti sing wis duwe sistem operasi iki wiwit diluncurake, kayata LG G6, Huawei P10 utawa Samsung Galaxy S8 paling anyar, nanging angka kasebut kudu luwih dhuwur. Kanggo sing paling optimis, logis kanggo mikir manawa kira-kira 3% piranti kanthi versi paling anyar sing kasedhiya ing Maret pungkasan nganti 7%, iki umume umume, nanging kita duwe versi sabanjure Android sacedhake jarak supaya wektu kanggo nyelehake batere ing piranti sing ora anyar.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)