Android Nougat tekan 2.8% instalasi ing wulan Maret

Kita lagi ing wektu sing ora apik babagan kacepetan nganyari piranti Android, nanging samesthine kanthi rilis paling anyar, iki bakal bisa nambah utawa versi anyar bakal teka kanthi tingkat piranti sing paling anyar sing nganyari kanggo versi paling anyar kasedhiya Temenan nalika ngomong versi paling anyar, babagan versi 7.0, kita ora ateges 7.1 ... Nanging, ing wulan Januari 2016 tingkat adopsi sistem operasi Android Marshmallow sadurunge, meh 0,7% ing kabeh piranti, iki munggah ing wulan Maret dadi 2,3% Dadi, dudu taun iki yen perkara-perkara kasebut ditindakake kanthi luwih apik lan umume para pangguna ngeluh babagan iki.

Kanggo saiki, sing bisa dideleng ing grafik ngisor iki yaiku kanthi ngetrapake wektu taun sing ana, tingkat adopsi kudu luwih dhuwur, nanging ing kasus iki dudu perkara sing ora biasa, mula langsung yen asil luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur kanthi versi sadurunge luwih apik, nanging jelas yen kita kudu terus ngupayakake.

Saliyane, sing kita sadhar yaiku terminal sing diupdate biasane mesthi padha beda karo sing anyar saka Google, kisaran Pixel utawa Nexus, dhuwur, Moto G, sawetara Sony, Huawei lan liya-liyane) lan nalika wis ana wis suwe banget OS anyar diluncurake, ing kasus iki udakara taun. Saliyane iki, sing ora apik kanggo Android yaiku piranti anyar sing diluncurake kanthi versi sistem sing wis lawas, prekara sing kurang saya kurang, nanging terus kedadeyan lan iki ora seneng karo pangguna. Muga-muga, tarif adopsi sistem operasi sing luwih dhuwur bakal suwe Android Nougat lan yaiku sing ora tekan 3% piranti aktif iku ora apik lan kurang apik sing 10,6% wis nginstal Jelly Bean utawa 20,8% ing Kit Kat.

Kanthi diluncurake LG G6 anyar, Huawei P10, Nokia lan model liyane sing ditampilake ing MWC, angka iki bakal nambah amarga kabeh nambah Android Nougat anyar, nanging luwih becik yen nganyari kasedhiya ing jumlah luwih akeh piranti sing ora. dadi mentas diluncurake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)