Android P bisa nduwe isyarat ing layar kaya iPhone X

Kita bakal ngerti sethithik fungsi sing bakal kalebu Android P. Sebagéyan gedhé amarga pratinjau sing dirilis ing wulan Maret lan uga amarga ana macem-macem bocor. Saiki kita ngerti fungsi anyar maneh. Sanajan wektu iki wis bisa dingerteni amarga kegagalan Google sing ngunggah gambar layar. Apa fungsine? Android P duwe pandhu arah kanthi gerakan kaya iPhone X.

Thanks kanggo tangkapan layar iki manawa perusahaan ngunggah lan mbusak kanthi cepet, sampeyan bisa ndeleng iki. Amarga katon kaya omah lan tombol anyar ilang saka layar. Kita ngandhani luwih akeh babagan fungsi sing bisa ditindakake ing ngisor iki.

Ing gambar ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng kanthi apik. Kita duwe tangkapan layar, nanging sisih ngisor beda. Biasane, telung tombol katon ing layar, saiki ora ana sing metu lan kita duwe garis pandhu arah. Apa sing dianggep akeh wong minangka tandha yen pandhu arah sadurunge teka menyang Android P.

Saiki tinimbang telung tombol sing biasane, kita bisa ndeleng garis navigasi cilik lan tombol mburi ing layar. Mula, bisa uga navigasi gerakan ing sistem operasi mung nuduhake bar navigasi cilik iki nalika digunakake.

Sanajan nganti saiki, ora ana sing ngerti kepiye pandhuan gerakan iki ing Android P. Dadi ujar luwih akeh bakal dadi spekulasi murni. Nanging tangkapan layar iki ngasilake akeh umpan balik lan sampeyan bisa nganggep manawa fitur iki bakal entuk sistem operasi.

Paling kamungkinan ing Mei, sajrone Google I / O 2018 informasi luwih lengkap babagan Android P dingerteni. Kajaba iku, bakal ana ing tanggal-tanggal kasebut nalika versi sistem operasi kapindho dirilis. Fitur liyane bisa uga kasedhiya, kalebu pandhu arah gerakan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)