Anker PowerConf C300, webcam cerdas lan asil profesional

Teleworking, rapat, video call langgeng ... Sampeyan bisa uga wis ngerti manawa webcam lan mikropon ing laptop sampeyan ora sepira sing diramakake, luwih-luwih saiki komunikasi digital kaya iki wis umum banget. Dina iki, kita menehi solusi sing apik banget kanggo kabeh penyakit kasebut.

Kita nganalisa Anker PowerConf C300 anyar, webcam kinerja dhuwur kanthi resolusi FullHD, Wide Angle, lan fitur Intelijen Ponggawa. Temokake karo kita kabeh ciri piranti khas iki lan apa poin paling kuat dibandhingake saingan langsung, lan mesthine uga poin sing ringkih.

Bahan lan desain

Kita wis ngerti Anker sadurunge, yaiku perusahaan sing cenderung milih desain premium lan bahan ing produke, soko sing hubungane regane wis jelas banget kanggo kita. Minangka kanggo desain, format iki wis cukup akrab, kita duwe panel tengah sing sensor utama ing tengah, diubengi cincin warna logam sing bakal diwaca kapabilitas. 1080p (FullHD) dijupuk kanthi tarif bingkai 60FPS. Sisih mburi digawe saka plastik matte sing menehi sensasi kualitas lan kuat sing luar biasa. Wis mbukak kabel ing bagean mburi iki USB-C sing bakal dadi konektor siji-sijine.

  • Kabel USB-C dawane 3m

Sing terakhir minangka poin sing disenengi amarga sampeyan ngidini sampeyan njupuk luwih akeh ruangan. Babagan dhukungan, dhukungan ing sisih ngisor, bisa disetel nganti 180º lan nganggo utas kanggo sekrup dhukungan utawa tripod klasik. Wis rong titik dhukungan maneh kanthi kisaran 180º lan pungkasane area ndhuwur, ing endi kamera Bakal ngidini kita muter 300º kanthi horisontal lan 180º liyane kanthi vertikal. Iki ngidini kamera bisa diadaptasi kanggo digunakake ing meja, ing tripod utawa dhukungan ing sisih ndhuwur monitor, sing ora bisa njupuk papan ing layar.

Ing aspek iki, kita nemokake tambahan sing menarik, sanajan ora duwe sistem penutupan kanggo nutupi lensa kanthi fisik menyang kamera, Ya, Anker kalebu rong tutup kanthi format geser ing paket kasebut lan yen adesif, kita bisa nyelehake lan nyopot sakarepe sensor, kanthi cara iki kita bakal bisa nutup kamera lan priksa manawa dheweke ora ngrekam, sanajan wis nyambung. Nanging, kita duwe LED indikator ngarep sing bakal ngelingake babagan status operasi kamera.

Instalasi lan piranti lunak sing bisa disesuaikan

Intine Anker PowerConf C300 iki Plug & Puter, kanthi iki, tegese bakal bisa digunakake kanthi mung kanthi nyambungake menyang port USB-C Nanging ing komputer, kita diiringi adaptor USB-C menyang USB-A kanggo kasus sing dibutuhake. Sistem intelijen buatan lan kapabilitas fokus otomatis kudu cukup kanggo dina iki. Nanging, penting kanggo nduwe piranti lunak dhukungan, ing prekara iki sing bakal dibahas AnkerWork sing bisa didownload kanthi gratis, ing kono kita bakal nemokake akeh pilihan, nanging sing paling penting yaiku nganyari piranti lunak webcam banjur ndukung dhukungan.

Ing piranti lunak iki kita bakal bisa ngatur telung sudut pandang 78º, 90º lan 115º, uga milih ing antarane telung kualitas panangkepan ing antarane 360P lan 1080P, ngliwati kemungkinan nyetel FPS, ngaktifake lan mateni fokus, ing HDR lan a Fungsi Anti Flicker Apike banget nalika kita madhangi lampu bohlam LED, sampeyan wis ngerti manawa ing kedadeyan kasebut kedhep biasane sing bisa ngganggu, yaiku prekara sing bakal nyingkiri. Senadyan kabeh, kita bakal duwe telung mode gawan gumantung karo kabutuhan sing miturut teori njupuk kauntungan lengkap saka Anker PowerConf C300:

  • Mode Rapat
  • Mode Pribadi
  • Mode Streaming

Disaranake sampeyan yen sampeyan wis mutusake kamera iki kasedhiya ing situs web Anker lan Amazon, sampeyan cepet-cepet nginstal Anker Work lan njupuk kesempatan kanggo nganyari firmware kamera, amarga kudu ngaktifake lan mateni fungsi HDR.

Gunakake pengalaman

Anker PowerConf C300 iki disertifikasi kanggo panggunaan sing bener karo aplikasi kayata Zoom, kanthi cara iki, kita mutusake bakal dadi kamera panggunaan utama kanggo siaran Podcast iPhone News Saka Gadget Aktualidad, kita melu saben minggu lan ing endi sampeyan bisa ngapresiasi kualitas gambar. Kanthi cara sing padha, kita duwe rong mikropon sing mbatalake audio aktif kanggo nyekel swara kanthi cetha lan ngilangi swara eksternal, sing bisa diverifikasi manawa bisa nggumunake kanthi apik.

Kamera nangani kanthi apik ing kahanan cahya sing sithik amarga duwe sistem koreksi gambar kanggo kasus kasebut kanthi otomatis. Kita durung nemokake masalah operasi ing macOS 10.14, uga ing versi Windows sing luwih dhuwur tinimbang Windows 7.

Mesthi wae dianggep minangka alat definitif kanggo rapat kerja amarga kualitas mikropon lan fleksibilitas sing ditawakake, yen sampeyan mutusake taruhan ing Anker PowerConf C300 tanpa mangu manawa sampeyan ora bakal salah, nganti saiki, sing paling apik sing wis kita coba. Entuk saka 129 euro ing Amazon utawa ing situs web dhewe.

PowerConf C300
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
129
  • 100%

  • PowerConf C300
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 27 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Gambar
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 95%
  • Operasi
    Penerbit: 95%
  • Cocog
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Bahan lan desain berkualitas tinggi
  • Kualitas gambar sing apik banget
  • Jupuk swara lan fokus otomatis
  • Piranti lunak sing nambah panggunaan lan dhukungan sing apik

Contra

  • Nggawa tas ilang
  • Piranti lunak kasebut mung nganggo basa Inggris

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.