AnkerWork B600 minangka webcam kanggo streaming lan telekomunikasi [Review]

Anker terus kerja kanggo nawakake macem-macem alternatif lan pilihan ing bentuk aksesoris kanggo kabeh jinis pangguna, dadi karo pangisi daya MagSafe, alat lan mesthi, nganggo webcam, salah sawijining cabang sing paling cerah kanggo pilihan lan kualitas padha kurban, Mulane ing wusana kita bali menyang fray maneh karo produk saka jinis iki.

Kita nganalisa kanthi jero webcam AnkerWork B600, piranti sing dirancang kanggo teleworking lan streaming, kanthi cahya, mikropon lan speaker. Aja kantun amarga dipanggonke minangka alternatif sing menarik kanggo nambah produktivitas sampeyan.

Bahan lan desain

Kamera Anker anyar iki duweni desain persegi panjang kanthi sudhut bunder sing kita deleng ing piranti sadurunge. Sanajan bener, kaya ing "unboxings" liyane Anker, kualitas kasebut dirasakake wiwit wiwitan ing tingkat konstruksi, sanajan ing aksesoris kayata kabel. Kita duwe bagean mburi ing ngendi kita nemokake rong port USB-C, sing perlu kanggo transmisi daya lan gambar, uga port USB-A sing bakal dadi dermaga.. Kanggo bagean kasebut, lingkungane digawe saka tekstil, supaya swara speaker terintegrasi kanthi bener.

We duwe basis mobile sing ngijini kita kanggo nyetel webcam menyang ndhuwur layar sembarang, lan kita uga bisa pas ing basa ngisor sembarang jinis support standar kanggo telpon seluler utawa kamera, ikuIki minangka pilihan sing aku pilih amarga aku ora bakal nyambung menyang layar kanthi permanen.

Bagian ngarep kanggo lampu LED sing mbukak nganggo engsel lan nglindhungi lensa. Ing sisih kita duwe rong tombol tutul kanggo mikropon lan cahya, soko sing uga bisa kita kontrol saka aplikasi dhewe.

Karakteristik teknis

Kamera iki duwen 2K sensor résolusi maksimum senajan kita bisa nyetel miturut kabutuhan kita, ya, kanthi kemampuan 30 gambar per detik, senajan ora kita butuh luwih akeh kanggo kerja utawa streaming. Ukuran sensor punika 1 / 2.8 inci lan wis sistem cahya otomatis, sistem imbangan putih otomatis, fokus otomatis lan deteksi wong lan fungsi nelusuri, boten liyane lan ora kurang.

Saliyane kita duwe papat mikropon bidirectional bebarengan karo loro speaker saka 2W saben kanggo kurban swara stereo cetha nalika nerangake obrolan, kabeh karo Auto Echo Pembatalan lan mesthi swara pembatalan kanggo telpon, saéngga mung swara bisa krungu. Kita nyimpulake manawa AnkerWork B600 iki cukup dilengkapi ing tingkat teknis, sanajan kita bakal ngomong babagan kinerja nyata-nyata mengko.

Instalasi lan piranti lunak sing bisa disesuaikan

Intine, Anker AnkerWork B600 iki Plug & Puter, kanthi iki, tegese bakal bisa digunakake kanthi mung kanthi nyambungake menyang port USB-C saka komputer kita. Sistem intelijen buatan lan kemampuan fokus otomatis kudu cukup kanggo saben dina. Nanging, iku penting kanggo duwe piranti lunak support, ing kasus iki kita ngomong bab AnkerWork sing bisa didownload kanthi gratis, ing kono kita bakal nemokake akeh pilihan, nanging sing paling penting yaiku nganyari piranti lunak webcam banjur ndukung dhukungan.

Ing piranti lunak iki kita bakal bisa ngatur telung sudut pandang 68º, 78º lan 95º, uga milih ing antarane telung kualitas panangkepan ing antarane macem-macem resolusi ngliwati kemungkinan nyetel FPS, ngaktifake lan mateni fokus, ing HDR lan a Fungsi Anti Flicker menarik banget nalika kita lagi dipadhangi lampu LED, sampeyan ngerti yen ing kasus iki, flickers biasane katon sing bisa ngganggu, soko sing kita notabene bakal nyingkiri. Sanajan kabeh, kita bakal duwe telung mode standar gumantung saka kabutuhan sing miturut teori entuk paling akeh AnkerWork B600.

Disaranake sampeyan yen sampeyan wis mutusake kamera iki kasedhiya ing situs web Anker lan Amazon, supaya sampeyan cepet-cepet nginstal Anker Work lan njupuk kesempatan kanggo nganyari perangkat kukuh kamera.

ing panggunaan saben dina

Kamera iki wis menangake rong penghargaan ing CES 2022 lan sabenere amarga kita ngadhepi "All-in-One", piranti sing bisa nyuda jumlah "clunkers" sing ana ing meja amarga nggabungake kabeh. siji tunggal. Kajaba iku, kerjane kanthi bener ing kabeh wilayah, kanthi cara iki, Iku wis dadi kamera standar kanggo iPhone News Podcast mingguan ngendi kita nuduhake informasi babagan acara saiki ing donya teknologi ing umum.

Iki ngendi iku wis nduduhake kompetensi, utamané thanks kanggo sistem cahya LED sing kita bakal bisa kanggo lulusan antarane nada kadhemen lan anget, amarga siji iki mung siji-sijine unsur cahya digunakake.

Kamera duwe VoiceRadar Yen kita mutusake nggunakake mikropon, iki ora liya mung sistem pembatalan gangguan eksternal sing njlentrehake kinerja telpon lan ing tes kita wis ditampilake efektif banget kanggo ngilangi gangguan latar mburi lan mung fokus ing interlocutors. .

Kajaba iku, kamera duwe sistem mung pigura, kang ora luwih saka tindakake-munggah tartamtu saka wong, tansah tetep ing latar ngarep. Ing tes kita, wis ditampilake banget efisien ing tingkat fokus lan kanthi tindakake-munggah dhewe, soko sing kita weruh ing pangembangan tugas.

Mratelakake panemume Editor

sampeyan bisa nindakake karo AnkerWork B600 wiwit 229 euro ing situs web Anker, utawa langsung liwat Amazon, sanajan sampeyan uga bakal nemokake ing sawetara TCTerms umum saka Advertisement.

Kanthi cara iki, dipanggonke minangka salah sawijining kamera All-in-One sing paling lengkap lan serbaguna ing pasar lan ing Actualidad Gadget kita ora bisa nindakake apa-apa kajaba nyaranake.

AnkerWork B600
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
229,99
  • 80%

  • AnkerWork B600
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 1 saka 2022
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Kamera
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain
  • Kualitas gambar
  • Versatility lan fitur

Contra

  • Mesthi kalebu kickstand
  • Rega sing rada dhuwur

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.