ANNKE NC400, kamera pengawasan sing dibutuhake

Saiki kita nemokake luwih akeh kemungkinan keamanan saka omah kita. Nanging yen duwe sistem keamanan asring larang regane. Konsep iki ganti amarga aksesoris kayata kamera ANNKE NC400. Sejatine pangguna bisa tuku duwe keamanan sing sampeyan butuhake kanthi kurang saka sing sampeyan kira.

Ing Gadget aktualidad kita wis bisa ndeleng kepiye carane kamera ANNKE NC400 lan ponsel bisa mbantu supaya omah utawa bisnis dadi aman lan bisa ditonton sawayah-wayah. Kamera kanthi sambungan IP bisa dadi gadget sing dibutuhake supaya bisa metu saka omah lan duwe katenangan yen kabeh bisa dikontrol lan dijaga kanthi apik.

Fitur Kamera ANNKE NC400

Kamera ANNKE NC400 misuwur ing antarane para pesaing, lan luwih akeh kanggo kabeh fitur sing ditawakake. Ing level panyimpenan, wis Teknologi kompresi H.265 + sing entuk gambar sing direkam ngenggoni papan sing kurang saka 300%. Thanks kanggo iki, kita bisa duwe rekaman sing luwih dawa njupuk papan panyimpenan sing luwih sithik.

ANNKE NC400 dilengkapi karo 1 / 2.77 sensor Sensor CMOS Ultra HD ngirim gambar HD super kanthi résolusi 4 megapiksel. Kita entuk gambar sing jelas yen kualitas rekaman pancen apik. Ing Lampu saldo WDR lan 3 dB 120D DNR nyata lan ngilangi swara kanggo rekaman kualitas ing kahanan cahya kontras sing dhuwur.

ing gambar wengi duwe kualitas luwih saka apa alternatif liyane sing bisa ditawakake. sawijining 1.0 aperture fokus gedhe lan sampeyan dhewe lampu tambahan sing nganti 30 meter njamin rekaman warna sing tajem ing kahanan sing peteng banget. On kasus deteksi gerakan, sistem bakal langsung menehi informasi liwat email supaya bisa mriksa anomali. ANNKE NC400 digunakake kalkulus deteksi gerak majeng kanggo ndeteksi apa wae sing liwat ing ngarep target sampeyan.

Uga penting yaiku swara mikropon kanthi aplikasi kasebut, kita bisa ngrungokake kedadeyan ing sacedhake utawa yen ana wong sing ngubungi kamera liwat kamera. Tuku saiki sampeyan   ANNKE NC400 ing Amazon kanthi rega paling [/ disorot] lan entuk keamanan ekstra sing sampeyan goleki. Kaya sing bisa dideleng, ora preduli apa desaine luwih apik utawa kurang, sing paling penting yaiku kamera sing bisa ditawakake babagan kinerja lan panggunaan.

Desain profesional lan dissuasif

Ing Gadget Actualidad kita wis bisa nyoba sawetara kamera pengawasan. Ana macem-macem jinis konsep kamera IP, malah bisa digunakake minangka monitor bayi. Ing kasus ANNKE NC400, kita bakal ndeleng apa sing bisa dideleng nalika mikir babagan kamera pengawasan.  ANNKE NC400 dirancang kanggo nindakake tugas kasebut lan sampeyan dhewe rupane wis ketemu siji fungsi persuasif diwenehi gamblang fungsi sing ditindakake. Dikandung kanggo ngontrol kabeh lan tahan suhu ing antarane

Kita bisa nggunakake Kamera ANNKE NC400 ing sembarang papan omah utawa bisnis kita. Nanging uga siyap kanggo nahan kahanan sing paling ekstrem ing njaba. Iki tahan jotosan banget amarga awak digawe saka bahan logam tahan lan duwe Sertifikasi IP67 sing njamin operasional lan tahan lebu utawa banyu.

Tuku Panjenengan  ANNKE NC400 ing Amazon kanthi rega paling apik

Duwe dhasar sing kudu dipasang ing tembok utawa langit-langit. Lan kita kudu nggatekake butuh sambungan liwat kabel listrik lan sambungan internet, sanajan kita uga duwe kemungkinan nyambungake liwat Wi-Fi. Mula, kanggo instalasi, kita butuh latihan lan uga titik cedhak kanggo nyambungake catu daya, sing ing sisih liya kita kudu ujar manawa ora kalebu ing kothak kasebut.

ANNKE NC400, kabeh kontrol

Maju sing ditawakake teknologi ing babagan rekaman gambar, utawa siaran langsung apa sing kedadeyan ing sekitar kita, nggawe urip kita luwih gampang. Kanthi ANNKE NC400, kita luwih gampang nggunakake jinis teknologi kasebut dadi rega sing terjangkau sacoro prakteke kanggo kabeh kanthong. Sampeyan bisa entuk ANNKE NC400 Rega paling apik ing pasar.

Alat sing diwenehake karo kamera pengawasan IP saiki bakal migunani ing macem-macem kesempatan. Mung nganggo koneksi internet ing omah, ANNKE NC400 lan smartphone, kita bisa kontrol sawayah-wayah sapa sing ngakses bisnis kita, utawa ndeleng kanthi nyata sapa sing mlebu utawa metu saka omah kita. Ora diraguhi, investasi sing bisa diakses sing bisa menehi katenangan sing mesthi kita goleki lan wong liya nawakake kontrak kanthi dawa, tetep lan biaya saben wulan sing larang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->