AOC Ngenalake Monitor Pertama karo AMD Radeon FreeSync 2 lan VESA DisplayHDR 400

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan AOC ngluncurake akeh monitor kanggo nutupi kabeh kabutuhan pangguna sing rutin nggunakake komputer, tanpa lali karo pangguna sing pengin seneng game sampeyan kanthi maksimal. AOC lagi wae ngenalake AGON AG322QC4, monitor mewah sing dirancang kanggo sampeyan supaya bisa ngrasakake pengalaman game paling apik.

Sing umure AG322QC4 nggunakake fitur akeh kanggo kita kayata sertifikasi VESA DisplayHDR 400, resolusi QHD, tingkat refresh layar 144 Hz, rasio kontras taun 2000: 1, padhang maksimal 400 cd / m2 ... lan mula bisa dilanjutake sawetara wektu tanpa dilalekake Monitor AMD pisanan ing kulawarga AOC kanggo ndhukung Radeon FreeSync 2.

Model ireng sing kuat iki nawakake a Resolusi QHD tanpa pigura ing pinggir sisih lan luwih dhuwur. Thanks kanggo Base Ergo, kita bisa nyetel supaya cocog karo kabutuhan ing dhuwur, kecenderungan lan rotasi, sing uga karo kurva taun 1800R dadi pilihan sing apik kanggo nimbang renovasi peralatan ing mbesuk.

Loro-lorone ing sisih mburi monitor lan ing layar ngisor ngelmu kebatinan, temokake seri Lampu LED sing bisa disesuaikan nganggo telung warna: abang, biru lan ijo, kanthi telung level intensitas kanggo kustomisasi sing luwih gedhe. Ing sisih mburi, kita nemokake cekelan supaya kita bisa ngeterake monitor kanthi cara sing gampang lan uga ndhelikake sambungan monitor.

Spesifikasi AOC AGON AG322QC4

 

  • VESA DisplayHDR 400 wis disertifikasi
  • Panel VA 31,5-inch kanthi 3 sudhut kanthi bingkai apa wae.
  • Resolusi QHD 2.560 x 1.440
  • Resolusi aspek 16: 9
  • 2000: 1 Rasio Kontras Statis Jero
  • Tikungan 1800R
  • Tingkat refresh 144Hz
  • Wektu respons 4 ms
  • Kompatibilitas AMD Radeon FreeSync 2.
  • Padhang maksimal 400 cd / m2
  • Basis sing luwes ing kepinginan, dhuwur lan muter.
  • Output lan input mikropon lan speaker.
  • 2 port USB 3.0

Rega lan kasedhiyan AOC AGON AG332QC4

Monitor anyar iki ditujokake kanggo pamirsa game AOC Bakal tekan pasar wulan Juni ngarep kanthi rega 599 euro. Yen mbandhingake mupangat sing ditawakake monitor iki karo merek liyane, yen kita rencana nganyari maneh monitor, model iki duwe kabeh fitur kanggo nutupi kabutuhan kanthi rega sing pancen menarik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Alberto Guerrero ngandika

    Aku seneng yen adol macem-macem monitor kaya ngono, kita bisa milih sing paling cocog karo kabutuhan.