AOC resmi ngumumake sponsor esports global karo G2 Esports

Saiki, e-olahraga terus entuk lapangan ing saindenging jagad lan supaya kabeh bisa sukses, dibutuhake wong lan tim pangurus sing wis terlatih supaya kerja keras. Kaya saiki, duwe sponsor sing apik penting banget kanggo fungsi grup lan ing kasus iki AOC, dadi sponsor saka G2 Esports.

G2 Esports, lair ing 2013 sawise pemain profesional Carlos "ocelote" Rodríguez ngedegake. G2 Esports kanthi cepet nggawe dheweke dadi titan sirkuit Eropa ing macem-macem acara e-olahraga internasional., kanthi rekor trek sing apik banget lan 79 judul menang. 

Pratelan resmi AOC digawe dening Direktur Pemasaran lan Manajemen Bisnis AOC Eropa, Stefan Sommer, lan ing babagan iki dheweke nerangake manawa dheweke seneng banget dadi sponsor G2 Esports:

Nggarap tim esport kelas internasional menehi inspirasi nalika mikir babagan desain produk lan mbantu kita ngenali set fitur sing paling cocog karo jinis utawa judhule. G2 nawakake fasilitas latihan lan kondisi sing apik banget kanggo para pemaine, mula kita ora sabar ngenteni apa sing diarepake karo seri AGON premium.

Carlos "ocelote" Rodríguez, pangadeg lan CEO G2 komentar:

Kabeh wong ing G2 Esports seneng banget babagan kemitraan karo AOC. Keterlibatan para pemain profesional ing nggawe tampilan game paling apik penting lan kita luwih seneng menehi bintang global supaya bisa mbantu AOC nggayuh kasampurnan. Kita sumurup, yen monitor AG251FZ seri Premium AGON anyar kanthi tarif nyegerake kanthi cepet bakal dadi bagean penting ing lingkungan latihan sing optimal. Kita luwih ngerti, tinimbang sapa wae, yen bakat tanpa kerja keras lan praktik ora ana regane. Kita ora yakin manawa keyakinan lan tekad iki sing paling apik bakal ngasilake kamenangan ing taun 2018. Tim kita luwih lapar tinimbang sadurunge lan kita seneng banget bisa duwe mitra sing percaya marang cita-citane lan kepengin banget maju.

G2 Esports dihormati ora mung amarga sukses ing liga lan turnamen internasional, nanging uga terus-terusan nggabungake bakat kelas internasional ing saben rangking, yaiku League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUGB utawa Rocket League. Saiki nalika ana sponsor iki, samesthine manawa sukses sing bakal digayuh bakal terus saya mundhak lan utamane amarga layar game AOC, lagi saiki paling cepet digawe. Ing wulan Februari, G2 Esports nggawe tim CS: GO sing wis dikenal minangka "tim super Prancis legendaris". Dheweke entuk piala sing rame ing DreamHack Masters 2017 lan ESL Pro Series Musim 5 - kabeh sanajan taun 2017 dadi taun debut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)