Aorus 5, laptop game level entri Gigabyte [Review]

Laptop sadurunge ana ing kutub sing ngelawan babagan jagad game video, nanging, akeh merek sing milih nggawe seri laptop sing nawakake pertempuran ing sektor game. Sampeyan bakal bisa ndeleng akeh analisis jinis piranti ing kene ing Aktualidad Gadget. Dina iki kita duwe produk Gigabyte ing tabel analisis kaping pisanan. Temokake karo kita apa sing ndhelikake Aorus 5 anyar, laptop gaming level level Gigabyte sing dirancang kanggo kabeh pamirsa. Kaya biasane, kita bakal mriksa kanthi jero supaya sampeyan bisa ngerteni kanthi jero.

Desain lan bahan

Ing tes, kita nggunakake luwih khusus model Gygabite Aorus 5 SB, produk sing diproduksi ing plastik ireng. Kita duwe logo merek ing sisih mburi kanthi perak nanging tanpa LED RGB sing khas supaya merek liyane ing sektor kasebut biasane digunakake. Ing kasus iki, kita duwe ukuran 3? 61 (W) x 258 (D) x 27.9 (H) mm, sing kanthi cepet ndadekake salah sawijining piranti paling "bisa diatur" ing sawetara laptop game sing wis digunakake kanggo nyoba. Iki nggawe kita kaget.

  • Ukuran: 3? 61 (W) x 258 (D) x 27.9 (H) mm
  • Bobot: 2,2 Kg

Kita duwe trackpad ukuran medium kanthi rong tombol fisik ing sisih ngisor, sambungan ing loro-lorone lan ing sisih mburi (contone jaringan lan sambungan daya) mula kepenak digunakake. Minangka kanggo adhem, kita wis nemokake dhasar klasik lan sisih, tanpa golek swara banter banget. Katon katon adhem kanthi cukup lan ngusir panas kanthi efisien. Aku uga kaget amarga kompas pangisi daya karo pasokan listrik, uga luwih cilik tinimbang biasane.

Karakteristik teknis

Saiki ayo tur kanthi teknis, kita miwiti karo prosesor, sing ora bisa diarepake kurang saka Intel Inti i7-10750H (2.6GHz-5GHz), tegese, prosesor Intel generasi kaping sepuluh, luwih saka kabukten. Versi sing wis dites diiringi rong memori 8GB RAM sing total menehi 16GB DDR4 ing 2933MHz lan kita bisa kanthi gampang nggedhekake nganti 64GB, nalika isih duwe fungsi liyane amarga Mobile Intel HM470 Express Chipset uga grafis terintegrasi Intel UHD Graphics 630 kanggo tugas sing kurang dikarepake.

Saiki kita menyang kertu grafis, ing endi NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti GDDR6 6GB kompatibel karo teknologi NVIDIA Optimus. Ing kasus iki, kita wis nyoba unit kanthi panyimpenan SSD 1TB, nanging kita elinga manawa ana telung slot panyimpenan, HDD 2,5 and lan loro SSD M.2. 

Tanpa mangu-mangu, teknis kita ora kekurangan apa-apa lan minangka piranti sing cukup nyenyet ing rega, kita duwe kertu grafis mid-range ing piranti kanthi RAM cepet, fleksibilitas ing babagan SSD lan prosesor luwih saka sing wis kabukten, sithik matur ing pakurmatan.

Konektivitas lan otonomi

Babagan koneksi, kita ora kekurangan apa-apa, kita bakal menehi review sethithik babagan kabeh sing kasedhiya. Sejatine aku ora kejawab babar pisan, Aku wis nemokake laptop sing serba guna babagan iki, nyatane aku kaget amarga duwe kertu maca SD sing uga bakal mbantu kita nggunakake supaya bisa luwih asring digunakake.

  • 1? X RJ-45
  • 1x HDMI 2.0 (kanthi HDCP)
  • 1x USB2.0 Type-A
  • 1x USB3.2 Gen1 Jinis-A
  • 1x USB3.2 Gen2 Jinis-A
  • 1x DisplayPort 1.4 Type-C liwat USB 3.2 Gen 2
  • 1 x Tampilan Mini 1.2
  • 1 x maca kertu SD
  • 1 x konektor mikropon
  • Jack combo 1xAudio
  • Konektor listrik 1x

Minangka kanggo sambungan nirkabel, kita duwe port Realtek RTL8411B LAN lan Intel AX200 kanggo WiFi, Kita duwe jangkauan WiFi sing apik miturut tes, kanthi latensi sing kurang ing 2,4GHz lan jaringan 5GHz sing biasane. Babagan Bluetooth, ora bisa ketinggalan versi 5.0.

Ngomong babagan batere, kita duwe 180W momotan lan tim polimer Lithium saka 48.96Wh, asile padha kaya biasane ing jinis piranti iki, luwih saka rong jam nalika dikarepake nganggo game video, luwih saka 6 jam kanthi tugas standar.

Multimedia lan fungsi liyane

Saiki kita fokus ing panel LCD sampeyan 15,6 inci, nduweni lapisan matte, resolusi Full HD lan sing paling apik, laju refresh 144Hz. Iki diprodhuksi dening LG lan kita duwe kisaran NTSC 72%. Wis ngelmu kebatinan '' lan ing sisih ndhuwur kita nemokake kamera konferensi resolusi HD. Layar minangka salah sawijining sorotan utama, nduweni warna sing cocog, reaksi sing apik lan padhang luwih saka cukup.

Kanggo bagean kasebut Pusat Gaming Aorus terintegrasi bakal ngidini kita ngowahi sawetara ciri kayata ventilasi lan kinerja. Kita duwe keyboard backlit RGB sing nawakake rasa karet lan sejatine aku seneng banget senadyan kasunyatan manawa tombol-tombol kasebut "gagal" luwih akeh tinimbang prelu sawetara kahanan. Luwih kepenak diputer tinimbang diketik.

Ora lali swarane loro speaker 2W saben disetel kanthi apik, Sanajan ora duwe volume utamane, dheweke ngidini kita nikmati stereo sing luwih apik sing bakal ngatasi masalah, tanpa bass sing penting.

Pendapat editor

Kanthi iki Aorus 5 SB kita duwe «level entri» kanggo komputer game, tanpa dilalekake manawa bakal ditemokake udakara 1.300 euro gumantung karo titik adol. Sejatine desain lan karakteristik ngirimake kita menyang tengah, lan kasunyatane, paling ora, aku kudu mbutuhake pangembangan LED lan prekara sing disenengi para pemain anyar. Dadi laptop sing luwih kepenak kanggo digawa, kanthi ukuran lan bobot sing luwih becik. Muga-muga sampeyan seneng karo analisis lan aja lali njupuk kauntungan saka kothak komentar.

Aorus 5 SB
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
1300 a 1500
  • 80%

  • Aorus 5 SB
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 65%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Bahan lan desain
  • Lancip
  • Rega

Contra

  • Otonomi
  • Kualitas swara
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.