Apa ana sing bisa nglacak email kita?

Telusuri IP ing email

Kanthi praktik, pengalaman, lan trik tartamtu, mesthi ana sing bisa nglacak email kita, kahanan sing ora kepenak banget yen ora tumindak ilegal. Ana file cilik, printah lan instruksi sing dadi host standar ing layanan email tartamtu, yaiku wong sing tanggung jawab bisa nawakake informasi ip saka komputer kita.

Yen ana wong sing duwe IP komputer saka ngendi kita wis ngirim email, mula ora mangu manawa wong kasebut bisa tekan nglacak email elektronik kita gampang banget; Mesthine, kahanan kasebut uga bisa dibalekake, yaiku, yen kita ngerti babagan trik cilik kasebut (sing bakal kasebut ing ngisor iki), mula kita uga duwe kemungkinan ngerti papan kasebut saka ngendi ana wong sing nulis e- surat

Temokake manawa bisa nglacak email nganggo aplikasi web

Saran sing apik banget sing bakal diwenehake saka macem-macem situs Internet, nuduhake aplikasi web, sing bisa digunakake kanthi becik lan Iki ngandhani babagan kekuwatan utawa kekurangan sing bisa diduweni layanan email tartamtu. Siji-sijine sampeyan kudu ngerti yen ana wong sing duwe kemungkinan nglacak email piranti elektronik, yaiku nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Bukak link aplikasi web (kita bakal nyelehake ing pungkasan artikel).
  • Klik tombol Mulai lan salin alamat email sing nyedhiyakake layanan iki; Kita ora kudu nutup tab browser iki.

tes email 01

  • Ketik akun email (yaiku Yahoo, Hotmail utawa Gmail).
  • Tulis pesen anyar sing diarahake menyang alamat email sing diwenehake dening layanan sadurunge.
  • Sampeyan ora prelu nyelehake Subyek utawa pesen, kita mung kudu ngirim email.

Pesen balesan bakal katon ing tab browser aplikasi web, sing bakal ngandhani yen dheweke nampa email saka alamat kita, lan pungkasane Yen layanan kasebut wis kasedhiya alamat IP kita utawa ora. Yen pesen katon ijo, iki nuduhake manawa privasi kita aman, lan uga ana kemungkinan pesen kasebut katon kaya pesen abang, sing nuduhake manawa email sing dikirim liwat layanan iki uga bakal ngirim alamat IP .

tes email 02

Kaya sing wis dikomentari sadurunge kekiyatan Gmail lan Yahoo, kita uga kudu nyebutake sing terakhir, jebule bakal mesthi menehi informasi babagan alamat IP kita ing saben pesen sing dikirim menyang kontak, sing nuduhake kegagalan keamanan lan privasi akun.

Priksa kanthi manual manawa email bisa dilacak

Apa sing kasebut ing ndhuwur kalebu jinis prosedur otomatis didhukung dening aplikasi web; Saiki, cara kanggo nguatake yen iki bener utawa salah nalika ana sing bisa nglacak email elektronik, nggunakake kode sumber pesen sing ana ing kothak mlebu; kanggo iki, kita mung kudu nindakake operasi ing ngisor iki.

Yen nggunakake Hotmail (utawa luwih becik, Outlook.com), mula mung kudu ngetik akun email lan ing kothak mlebu, pilih pesen sing ana ing kono kanthi tombol tengen mouse, banjur pilih saka kontekstual menu menyang pilihan "ndeleng kode sumber".

kode sumber ing hotmail

Saka kode sumber iki, kita kudu coba goleki instruksi X-Originatinh-IP, sing diiringi alamat IP. Kita wis ngerti manawa instruksi iki ora ana ing Hotmail, sanajan kasunyatane biyen padha, sing nuduhake manawa saiki layanan Microsoft nawakake privasi absolut kanggo entuk manfaat saka para pangguna.

Kita bisa uga nglakokake prosedur sing padha kanggo Yahoo, sing uga kudu nemokake kode sumber pesen kanggo ngerti manawa alamat IP saka wong sing ngirim dikandhani. Kanggo nindakake iki, kita mung kudu mbukak email (saka kontak utawa kanca) banjur klik opsi "Luwih"; saka opsi sing bakal ditampilake saiki, mung kita kudu milih sing ujar «Waca Header Lengkap».

kode sumber ing yahoo

Kaya ing kasus sadurunge, jendhela kanthi kode sumber pesen bakal katon langsung. Ing kana, kita bakal nyoba golek instruksi sing padha (X-Originating-IP), sing bakal diiringi alamat IP. Miturut aplikasi web sing digunakake sadurunge, instruksi iki bakal ana ing kode sumber, sing wis dikonfirmasi kanthi yakin.

kode sumber ing yahoo 2

Saiki, layanan Gmail uga bisa dianalisis kanthi manual; Kanggo iki, kita mung kudu mbukak email saka kanca (mung kanggo coba coba yen pratelan X-Original-IP iki ana); kanthi ngeklik «jawaban»Kita bisa ndeleng manawa ana pilihan sing ora bisa dipikirake, sing ujar«Tampilake Original "; Jendhela kode sumber bakal dibukak langsung lan ing kana, kita kudu mriksa manawa ana instruksi kasebut.

kode sumber ing gmail

Bisa ngrampungake sithik apa sing wis rampung, bisa uga dikandhakake aplikasi web yen menehi asil sing akurat Nalika menehi informasi babagan pangguna pesen privasi ing saben akun email, ana prekara sing wis diupayakake kanthi manual kanthi nggoleki instruksi tartamtu (X-Originating-IP) ing kode sumber pesen apa wae.

Informasi luwih lengkap - Trik ngerti sapa sing ngetik akun emailku

Aplikasi Web - emailipleak


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.