Ethereum Apa lan carane tuku Ethers?

ethereum

Etherum dudu alternatif sing gampang kanggo Bitcoin dhewe, nanging luwih becik minangka platform sing nggunakake teknologi blockchain (uga digunakake dening Bitcoin) ora mung kanggo nawakake cara pambayaran alternatif liyane padha karo Bitcoin, Eter, nanging minangka platform pangembangan perangkat lunak sing mbantu nggawe sistem cryptocurrency sing nuduhake rantai blok, sing luwih dikenal kanthi sebutan blockchain, ing endi cathetan sing dilebokake ora bisa diowahi utawa diowahi kapan wae.

Nanging yen sampeyan pengin ngerti Yen Ethereum minangka alternatif kanggo Bitcon, wangsulane ora. Alternatif kanggo Bitcoin sing ditawakake Ethereum yaiku Ether, platform adoh saka proyek Ethereum sing bakal diwenehake kabeh ing ngisor iki supaya sampeyan ngerti cara kerjane lan carane tuku Ethereum.

Yen sampeyan pengin tuku Ethereum saiki, entuk $ 10 GRATIS kanggo tuku kanthi ngeklik ing kene

Apa Ethereum?

Apa Ethreum?

Kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, Ethereum minangka proyek sing nggabungake mata uang digital, Ether, kaya Bitcoin, nanging njupuk kauntungan saka kemungkinan sing ditawakake pamblokiran, cathetan sing ora bisa diowahi lan wiwit lair Ethereum wis diarahake menyang nggawe kontrak cerdas. Kontrak cerdas, minangka aturan umum, kalebu operasi finansial, tumindak kanthi transparan kanggo kaloro pihak lan operasine meh padha karo kode program Yen dheweke nglakoni. Yaiku, yen kedadeyan kasebut, sampeyan kudu nindakake liyane utawa ya.

Entuk $ 10 GRATIS tuku ETH kanthi ngeklik ing kene

Kabeh informasi kasebut dibayangke ing blockchain, cathetan sing ora bisa diowahi nalika kabeh operasi dibayangke, manawa kanggo adol utawa tuku koin, kontrak cerdas ... Informasi sing disimpen ing blok platform bisa diakses dening kabeh wong lan kasedhiya ing kabeh komputer sing nggawe jaringan Ethereum. Operasi pamblokiran Bitcoins praktis padha, nanging mung nyathet data transaksi, amarga kemungkinan sing ditawakake teknologi iki durung ditambahi.

Apa sing diarani Ether?

Cryptocurrency Ethereum

Platform Ethereum dudu mata uang kasebut dhewe. Ing Eter minangka mata uang platform Ethereum, lan kita bisa mbayar wong kanggo barang utawa layanan kanggo wong. Ether minangka cryptocurrency liyane sing kasedhiya ing pasar sing wis diluncurake kanggo saingan karo Bitcoin, nanging ora beda karo sing terakhir, Ether kalebu ing platform sing njupuk kauntungan saka blockchains, sing luwih dikenal minangka blockchain.

Eter, kaya Bitcoin ora dikontrol dening badan finansialMula, regane utawa regane ora ana gandhengane karo saham, real estate utawa mata uang. Nilai Ether ditemtokake ing pasar terbuka miturut operasi tuku lan adol sing ana ing wektu kasebut, mula regane bakal ganti sacara real time.

Apa sampeyan pengin 10 $ gratis nalika sampeyan tuku EtH? Nggih klik ing kene

Nalika jumlah Bitcoin diwatesi nganti 21 yuta, Eter ora winates, mula rega kasebut saiki 10 kali luwih murah tinimbang Bitcoin. Sajrone pre-sale sing kedadeyan sadurunge diluncurake Ethereum, 72 yuta Eter digawe kanggo kabeh pangguna sing nyumbang liwat platform Kickstarter ing proyek kasebut lan kanggo pondasi Ethereum, sing bakal kita waca, nawakake liyane penting kanggo kita fungsi lan terkenal. Miturut syarat-syarat sing disusun sajrone pre-sale ing 2014, diterbitake Eter diwatesi nganti 18 yuta saben taun.

Apa sampeyan pengin nandur modal ing Ethereum?

Klik ing kene kanggo tuku Ethers

Sapa sing nggawe Ethereum?

Beda karo Bitcoin, sing nggawe Ethereum duwe jeneng ngarep lan pungkasan lan ora ndhelikake. Vitalik Buterin miwiti pangembangan Ethereum ing pungkasan taun 2014. Kanggo mbiayai pangembangan proyek kasebut, Vitalik golek dana umum, kanthi ngoleksi udakara 18 yuta dolar. Sadurunge fokus ing proyek Ethereum, Vitalik nulis ing macem-macem blog babagan Bitcoin, nalika semana dheweke miwiti nggawe opsi sing bisa ditawakake teknologi sing nggunakake Bitcoin lan nganti wektu kasebut boros.

Alternatif kanggo Bitcoin

Bitcoin

Saiki ing pasar, kita bisa nemokake alternatif sing akeh kanggo Bitcoin sing kuwoso, nanging suwe-suwe, angka iki wis suda banget Eter, Litecoin lan Ripple minangka alternatif sing digunakake pangguna. Akeh kasuksesan sing ditindakake Ether, amarga kabeh proyek Ethereum sing ana ing mburi, amarga yen mung alternatif, ora bakal bisa entuk seprapat operasi sing ditindakake ing saindenging jagad kanthi mata uang kripto, ing endi Bitcoin minangka raja kanthi meh 50% perdagangan.

Kepiye cara tuku Ethereum?

Tuku Ethereum

Sabanjure kita bakal nerangake carane tuku Ethereum Utawa, kepiye cara tuku Ethers sing jenenge cryptocurrency.

Dadi kompetisi langsung saka Bitcoin, supaya bisa melu-melu nggawe Ethers kita butuh komputer, sambungan internet lan piranti lunak sing dibutuhake supaya bisa dadi bagean saka jaringan sing nggabungake, mula wiwiti entuk jinis mata uang digital iki. Ngelingi manawa Bitcoin wiwit dioperasikake ing taun 2009, aplikasi lan macem-macem garpu sing bisa ditemokake ing pasar bisa digunakake kanthi kapasitas lengkap, kaya sing saiki ora bisa dikandhakake babagan Ethereum.

Kita uga bisa milih trek cepet lan tuku Ethereum langsung mata uang iki liwat layanan kaya Coinbase, layanan sing uga ngidini kita nyimpen mata uang crypto kanthi aman.

Tuku Ethers

Klik ing kene kanggo tuku Ethers

Apa sing diarani blockchain?

blockchain

Kanggo nerangake keuntungan sing ditawakake Ethereum, kita kudu ngomong babagan blockchain, protokol sing digunakake kanggo ngatur kabeh cathetan lan operasi sing ditindakake karo Ether, protokol sing padha digunakake dening Bitcoins nanging dheweke wis menehi sarana sing luwih penting sing nawakake keamanan.

Blockchain minangka pendaptaran ing ngendi kabeh informasi sing ana gandhengane karo mata uang crypto disimpen. Saben cryptocurrency nggunakake pendaptaran sing beda. Cathetan iki ora bisa diowahi utawa diowahi kapan wae lan iki uga bisa dideleng kabeh, saengga sapa wae bisa ngakses. Perlindhungan saka modifikasi sing ditawakake pamblokiran yaiku keunggulan utama amarga bisa digunakake kanggo nggawe Kontrak Cerdas.

Kontrak cerdas

kontrak pinter

Thanks kanggo Ethereum sampeyan bisa nggawe kontrak kasebut yen katemtuan katulis wis rampung, bakal rampung yen utawa yen kanthi otomatis tanpa ana wong nomer telu sing kudu menehi pamrih. Faktor kahanan kanggo syarat sing bakal dipenuhi bisa dipilih saka sumber sing digawe dening kalorone pihak. Sistem perbankan minangka salah sawijining sing paling minat supaya bisa nggunakake kontrak jinis iki kanggo ngotomatisasi kontrak simpanan lan liya-liyane karo pelanggan, amarga bakal nyegah kesalahan manungsa ing saliyane ngidini operasi otonom.

Bayangake yen sampeyan duwe portofolio sekuritas ing ngendi sampeyan wis nemtokake kahanan yen rega keamanan tartamtu tekan angka X, banjur didol kanthi otomatis. Kanthi kontrak cerdas Ethereum ora ana wong sing kudu melu-melu, Ora ana wong sing kudu ngerti rega kasebut kapan wae kanggo adol saham nalika entuk regane tartamtu.

Sanajan kabeh katon lan apik banget, kudu dielingi manawa kontrak jenis iki ora bisa diowahi, mula yen wis kalebu ing pendaptaran mung yen sampeyan bisa mbatalake yen wis ditemtokake kahanan sing ngidini. Syarat perjanjian uga ora bisa diowahi, amarga kaya sing wis dakkandhani blockchain minangka cathetan sing ora bisa diowahi utawa diowahi kapan wae.

Apa ana gelembung cryptocurrency?

Kaya jinis aset liyane, mata uang kripto gampang kena gelembung sing regane luwih dhuwur tinimbang regane nyata. Ing kasus cryptocurrency, ndeteksi gelembung sing bisa dadi tugas luwih rumit tinimbang ing jinis aset liyane wiwit saiki meh ora mungkin kanggo nemtokake regane sejatine sifate cryptocurrency sing bisa ditindakake. Nilai Eter ditetepake dening hukum penawaran lan panjaluk, luwih akeh wong sing tuku Ethers, mula mundhak regane lan uga kosok balene, sing bisa nyebabake rega saiki kena pengaruh banget karo para spekulan sing mung tuku lan adol mata uang crypto. spekulasi babagan regane. Siji kauntungan sing duweni Eter saka Bitcoin yaiku jumlahe ora diwatesi nganti 21 yuta unit nanging 18 yuta ether diluncurake saben taun sing bakal mbantu ngatasi inflasi.

Sanajan mangkono, angel ngerti manawa kita pancen ngadhepi gelembung utawa ora, amarga sawetara ahli nganggep ing 5-10 taun rega Eter bisa uga luwih dhuwur tinimbang 100 kali dhisik sing bakal nuduhake yen isih duwe perjalanan munggah sing dhuwur.

Yen Ethereum wis nggawe sampeyan yakin lan sampeyan pengin dadi bagian saka cryptocurrency iki, ing kene sampeyan bisa tuku Ethers. Apa sampeyan isih durung semangat? tuku Ethereum?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   PandhuanEthereum ngandika

    Apik banget,

    Ethereum! Apa itungan sing gedhe, miturut kekarepanku sing aman utawa kanthi prediksi luwih saka ekosistem cryptocurrency

    Aku wis tuku ETH 🙂

  2.   Francisco Villarreal Guijo ngandika

    Aku kepengin investasi ing Ethereum. Pira jumlah minimal investasi lan kepiye carane bisa entuk investasi maneh?
    Salam F. Villarreal

  3.   Francisco Villarreal Guijo ngandika

    Aku kepengin investasi ing Ethereum. Apa jumlah minimal kanggo tuku ethereum lan cara entuk investasi maneh.
    regards