Apa GDPR lan apa pengaruhe kanggo kita minangka konsumen?

Miturut kamus, ora prelu menyang RAE, privasi minangka "bagean paling jero utawa paling jero ing urip wong, sing kalebu perasaan, urip kulawarga lan hubungan persahabatan." Aku mutusake kanggo nyakup definisi iki amarga kayane wis suwe, luwih-luwih wiwit Facebook lan Google nglumpukake data miturut karepe, kita wis lali apa tegese.

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) sing anyar diwiwiti rong taun kepungkur. Wiwit tanggal kasebut, perusahaan duwe akeh wektu kanggo adaptasi karo peraturan anyar sing ditrapake ing level Eropa wiwit dina 25 Mei, mula kita ora mandheg nampa email sing njaluk Ayo maneh katemtuan layanan anyar yen kita pengin terus nggunakake.

Asal saka peraturan anyar iki

Umume, yen ora kabeh, perusahaan teknologi ana ing Amerika Serikat, sing diarani tembung privasi ilang saka kamus sawetara taun kepungkur. Nanging, ing Uni Eropa, sing kayane duwe perang salib marang perusahaan teknologi (sing kebeneran umume wong Amerika) mesthi nggadhahi wigati banget kanggo istilah iki.

Aturan anyar iki digawe miturut panjaluk, sawetara perusahaan teknologi, amarga saben negara sing menehi layanan duwe peraturan sing beda. Kanthi GDPR anyar, kabeh perusahaan sing nyedhiyakake layanan ing Uni Eropa kudu adhedhasar peraturan kasebut yen dheweke ora gelem nampa dhendha finansial sing abot.

Iki ora ateges saben negara ora bisa nggawe sampeyan lampiran kanggo peraturan anyar iki, lampiran sing mung bisa nglengkapi utawa nemtokake kanthi luwih rinci, peraturan anyar kasebut, ora nate mbantah utawa mbatalake operasine.

Apa GDPR kasebut?

Arahan Eropa pertama babagan nglindhungi data ing komunikasi elektronik diwiwiti saka pertengahan 90-an, nalika jaman digital nalika kita wiwit diwiwiti. Pembaruan istilah kasebut dibutuhake matesi panggunaan lan akses menyang data perusahaan sing bisa dikoleksi saka pangguna.

Minangka pirang-pirang taun, peraturan kasebut, sing ora dikelompokake, wis dadi lungse, sing ngidini akeh perusahaan nindakake apa sing dikarepake karo data, dadi etika ing mburi supaya entuk bathi sing luwih gedhe.

GDPR lair dadi pangguna kontrol luwih gedhe kanggo data pribadi ditawakake utawa dikoleksi dening perusahaan, saengga kanthi cara iki, kita ora mung bisa ngakses kanthi cepet lan gampang, nanging uga bisa mbusak manawa dikepengini (kudu dilalekake) lan mula ora bisa nyebar data maneh.

Kajaba iku, undang-undang anyar iki uga nguntungake perusahaan, amarga ngidini nawakake layanan ing lingkungan transparan sing luwih gedhe lan kanthi mangkono bisa nemokake bagean saka rasa ora percaya sing ditindakake ing taun-taun pungkasan.

Peraturan anyar iki mengaruhi perusahaan lan institusi kanthi merata sing nglumpukake lan nggunakake data pribadi warga Uni Eropa, saengga perusahaan sing pengin nyedhiyakake layanan ing wilayah Eropa, ora duwe pilihan liyane kajaba tundhuk karo GDPR. Sawetara perusahaan lan aplikasi dipeksa ngumumake manawa bakal mandheg nyedhiyakake layanan ing Uni Eropa, kanthi negesake manawa ora bisa adaptasi karo perusahaan kasebut (tanpa nemtokake alasane).

Penalti amarga ora tundhuk karo GDPR anyar

Kanthi peraturan anyar iki, dendha amarga nglanggar GDPR bisa entuk € 20 yuta utawa 4% saka volume penghasilan tahunan perusahaan. Nanging dheweke ora mung siji, amarga gumantung saka keruwetan pelanggaran kasebut, denda 2% saka penghasilan bruto taunan bisa uga ditrapake.

Masalahe yaiku denda kasebut dheweke minangka pangowahan cilik kanggo perusahaan gedhe kayata Facebook, kayata, sing entuk dhuwit luwih akeh dagang data tinimbang nyoba tundhuk karo syarat-syarat kasebut. Kanggo ngerti babagan pentinge GDPR kanggo perusahaan Internet, kita mung kudu ndeleng kepiye ing Amerika Serikat, lan mulane negara liya ing perusahaan Mark Zuckerberg nyedhiyakake layanan karo Facebook, perusahaan kasebut ora mikir ngganti syarat layanan kanggo sing padha karo Uni Eropa.

Kepiye pengaruh GDPR kanggo aku?

Sambungan internet peretas

Aturan anyar menehi kita hak digital, soko sing nganti saiki durung ana. Hak kasebut ngidini kita ngerti kapan wae perusahaan nindakake karo data. Kabeh data sing dikumpulake utawa wis ana ing perusahaan babagan kita duweke, dudu duweke, dadi kita bisa mbusak kapan pengin utawa prelu.

Kabeh ing taun 16 duwe masalah serius babagan peraturan iki, amarga ora suwe, dheweke bisa setuju kanggo proses data kanthi sepihak, nanging kudu ditindakake kanthi pengawasan wong tuwa utawa wali.

Anyar saka peraturan anyar iki yaiku pungkasane kita bakal bisa maca kahanan layanan kasebut tanpa kudu ngeklik ewu tautan (kaya sing ditindakake Facebook) saliyane ora ngerti separo kahanane. Ketentuan layanan kudu ditampilake kanthi cara sing dingerteni lan gampang diakses.

Bagean utamane narik perhatian peraturan iki, kita temokake ing portability: hak subyek data kanggo nampa data pribadi babagan dheweke, sing sadurunge diwenehake ing "format sing umum digunakake lan bisa diwaca mesin" lan sing duwe hak ngirim data kasebut menyang kontrol liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.