Apa lan kepiye cara kerja hoverboard

hoverboard

Papan hoverboard wis dadi salah sawijining produk sing paling populer pasar ing saindenging jagad. Iki minangka kategori sing wis suwe ora ana ing pasar, nanging wis entuk akeh pengikut ing saindenging jagad. Sanajan ana akeh konsumen sing ora ngerti banget babagan apa utawa gunane produk iki.

Napa Sabanjure, kita bakal ngomong babagan hoverboard lan apa tujuane. Amarga iku produk sing kita tingali kanthi frekuensi sing akeh ing pasar, lan kayane ora popularitas bakal kliwat cepet-cepet. Dadi, kita duwe informasi luwih lengkap babagan kasebut. Siap ngerteni luwih lengkap?

Apa sing diarani hoverboard

hoverboard

Iki minangka pitakon utama sing ditakokake akeh konsumen, amarga akeh sing ora ngerti tenan apa isine produk iki. Umume, sadurunge kita wis ndeleng foto, video utawa sing wis nate weruh ing toko, nanging ora ngerti babagan kegunaan utawa operasine.

Bisa diarani hoverboard minangka evolusi skate utawa skate. Iki minangka kendaraan listrik, sing bisa dideleng minangka evolusi skate lan segway klasik. Nyatane, ing babagan operasi, katon mirip segway, sanajan padha njupuk elemen saka rong conto sing wis kasebut. Iki minangka sarana transportasi, sing dirancang kanggo digunakake utamane ing kutha. Paling ora, ing kasus apa wae, jarak sing adoh.

Papan hover digawe saka platform, ing endi kita duwe papan kanggo nyelehake sikil. Ing loro-lorone platform, kita duwe loro rodha, kanthi ukuran variabel (antara 6 lan 8 inci sing paling umum). Wong sing nggunakake kudu ngadeg ing kabeh wektu nalika nggunakake. Bisa nganti kacepetan nganti 10 kilometer per jam, sanajan gumantung karo tenaga mesin saben model.

Kemungkinan, sampeyan wis nate krungu babagan hoverboard sadurunge. Nanging ora mung jeneng sing dikenal jinis produk kasebut. Ana denominasi liyane, sing sampeyan bisa uga wis krungu ing sawetara acara, kayata overkart, skuter balancing mandhiri utawa skateboard listrik. Dheweke ora umum kaya istilah hoverboard, nanging yen sampeyan ngerti tembung kasebut, ngerti apa tegese.

Amazon

Kaya sing wis kasebut, wis dadi pilihan sing populer banget kanggo ngubengi kutha. Iki minangka sarana transportasi sing cukup nyaman, lincah lan uga ekologis. Amarga listrik 100%, mula ora bakal kena kontaminasi panggunaan. Dheweke uga duwe kaunggulan ukuran cilik, saengga gampang diangkut.

Amarga popularitas, akeh pabrikan sing ngluncurake aksesoris kanggo piranti kasebut, kayata kursi kaya sing diowahi dadi kart hoverboard, Kanthi cara kaya ngono, kita lungguh kaya mobil listrik, kanthi nyenengake sing dikira.

Cara kerja hoverboard

Ing babagan desain, hoverboard biasane ora beda-beda saka siji model liyane, bisa uga ukuran rodhane beda, posisi lampu utawa warnane. Nanging desaine tetep seragam. Iki kasusun saka platform kanthi rong spasi kanggo nyelehake sikil, uga duwe roda loro ing sisih pinggir platform, kaya sing bisa dideleng ing foto kasebut. Biasane duwe rong motor, ing saben sisih platform.

Papan tombol hoverdaya nganggo batere, sing biasane lithium. Batere sing bisa gampang diisi ulang ing omah nganggo pangisi daya sing biasane digawa. Uga duwe seri sensor, kayata giroskop. Dheweke tanggung jawab kanggo ndeteksi bobote wong sing nggunakake nalika semana, kanggo njaga keseimbangan ing kabeh wektu. Iki minangka aspek sing paling penting, amarga sing nggunakake kudu ngadeg ing kabeh wektu.

Amazon

Supaya bisa ngarahake hoverboard, kaya sing kepengin menyang arah tartamtu, pangguna kudu nggawe gerakan sing nuduhake, karo sikilmu. Gerakan kayata meksa maju, ing sisih kiwa utawa mburi, supaya kendaraan bakal obah ing arah sing dikarepake. Iki minangka bagean utama saka jinis produk kasebut, sanajan utamane ing wiwitan, angel kanggo nyopir. Iki minangka prilaku.

Perbandingan model hoverboard

Sawise ngerti luwih lengkap babagan hoverboard, saliyane operasi, Saiki kasedhiya ing ngisor sawetara model sing kasedhiya ing pasar. Kanthi cara iki, kita bisa ndeleng beda antarane model kasebut, sing bakal mbantu sampeyan luwih ngerti macem-macem jinis hoverboard sing saiki kasedhiya. Kajaba iku, sampeyan bisa nemokake sing apik banget.

Hiboy TW01-0006

Hiboy TW01-0006 Kita miwiti karo model iki, sing kalebu salah sawijining merek paling populer lan paling dhuwur ing segmen iki. Babagan a hoverboard kanthi roda ukuran 6,5 inci, sing paling cilik lan paling umum ing pasar. Yaiku roda tahan, sing bisa nemplek aspal lan nyegah kesandhung, prekara sing bisa menehi keamanan keamanan piranti. Kita nemokake loro 250 W motor, ing saben rodhane.

Papan hoverboard iki nyepetake kacepetan maksimal 12 km / jam, nalika menehi jarak 20 km. Biaya pertama kudu rampung sewengi, udakara wolung jam, nanging yen rampung, saben entek, udakara 2-3 jam biasane cukup kanggo ngisi daya maneh. Bobot maksimum sing didhukung yaiku 100 kilo, yaiku sing kudu dipikirake nalika kita utawa wong liya ngupayakake.

Kita duwe lampu LED ing sisih ngarep, sing ngidini hoverboard katon ing wayah wengi utawa ing kahanan sing kurang katon, kayata pedhut. Sampeyan uga kudu nyebutake anane bumper karet, sing bisa nyebabake bantukan, nyegah kerusakan ing hoverboard. Model kualitas, sing amarga ukurane cocog kanggo kabeh kulawarga, utamane bocah, amarga bisa ditangani kanthi gampang lan luwih entheng.

Yen sampeyan kasengsem karo model iki, saiki Kasedhiya kanthi rega 185,97 euro ing Amazon, diskon 38% kanggo rega asline. Ora ditemokake produkSampeyan bisa tuku ing kene »/].

SmartGyro X2 Putih 

SmartGyro X2 Putih

Merek liyane sing misuwur ing segmen hoverboard, lan model sing dadi salah sawijining penjual paling larang lan duwe peringkat paling apik saka konsumen lan ahli. Kaya piranti sadurunge, duwe rodha ukuran 6,5 inci. Iki minangka roda sing cocog kanggo resistensi, lan kanggo nemplek aspal kanthi sampurna, saengga bisa nyopir kanthi aman.

Kacepetan sing bisa kita lakoni kanthi hoverboard iki antara 10 lan 12 km / jam, gumantung karo kahanane. Iki minangka kacepetan umum ing jinis produk iki, supaya kita bisa pindhah ing kutha kanthi mulyo. Duwe kapasitas batere 4.000 mAh, sing nawakake jarak nganti 20 kilometer. Ngisi daya biasane udakara telung jam kanggo rampung. Kajaba iku, kita bakal bisa ngawasi status kasebut, amarga ana indikator batere ing hoverboard dhewe.

Bobot maksimum sing didhukung model iki yaiku 120 kilo, yaiku sing kudu dielingi. Lampu depan LED ngarep, sing bakal ngidini kita ndeleng ing macem-macem kahanan. Ing hoverboard tartamtu, sampeyan kudu nyorot anane Bluetooth. Iki bakal ngidini kita nyelarasake karo smartphone, lan bisa muter musik ing hoverboard, amarga pamicara. Pilihan sing nyenengake banget babagan iki.

Apa bisa salah sawijining hoverboard paling apik sing saiki kasedhiya ing pasar. Kita bisa nemokake rega 189 euro ing Amazon, sing regane larang, yen njupuk spesifikasi sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing hoverboard iki, sampeyan bisa SmartGyro X2 UL Putih -...tuku ing tautan iki »/].

Hiboy TW01S-UL

Hiboy TW01S-UL

Model katelu sing ditawakake sampeyan duwe merek sing padha karo model pertama ing dhaptar kasebut. Salah sawijining merek hoverboard paling misuwur ing pasar. Maneh Iki minangka hoverboard sing nduweni rodha 6,5 ​​inci. Ukurane nggawe ukurane luwih cilik, tegese nyopir uga bisa ditindakake dening bocah-bocah, sing ora bakal nemoni masalah nalika nangani.

Kacepetan maksimal sing bisa digunakake nggunakake 12 km / jam, sing rada luwih dhuwur tinimbang model liyane sing padha. Dene otonomi udakara 20 km. Ngisi daya biasane udakara telung jam kanggo ngisi daya, kita ora bakal entek maneh, amarga duwe indikator, amarga gampang banget kontrol kanggo status ing kabeh wektu. Kita duwe rong motor 250W, yaiku sing mbantu piranti iki nyepetake kecepatan maksimum, dipasang ing rodhane.

Bobot maksimum sing didhukung hoverboard iki yaiku 100 kg. Iki minangka model sing luwih gampang, bisa uga paling gampang saka telu, nanging iku pilihan sing apik, luwih-luwih yen digunakake kanggo bocah cilik. Papan hoverboard iki Kasedhiya kanthi rega 179,99 euro. Ora ditemokake produkSampeyan bisa tuku ing link iki »/].


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.