Apa sing diarani Litecoin lan carane tuku Litecoin?

Apa Litecoin?

Litecoin minangka mata uang digital sing paling dhuwur (P2P) sing adhedhasar piranti lunak mbukak lan sing misuwur ing pasar taun 2011 minangka pelengkap Bitcoin. Mboko sithik, dadi cryptocurrency anonim sing digunakake pangguna liyane, utamane amarga kesederhanaan jinis mata uang kasebut bisa ngasilake, luwih murah tinimbang Bitcoin.

Sanajan yen ngomong babagan mata uang digital utawa cryptocurrency sanalika Bitcoin kelingan. Nanging ora mung siji sing kasedhiya ing pasar, adoh banget, suwene pirang-pirang taun, Ethereum wis dadi alternatif serius kanggo BitcoinSanajan kita adhedhasar regane saben mata uang kasebut, isih isih adoh kanggo dadi alternatif nyata kanggo Bitcoin, mata uang sing wis dadi bentuk pambayaran ing sawetara perusahaan gedhe kayata Microsoft, Steam , Expedia, Dell, PayPal kanggo sawetara conto.


Apa sampeyan pengin nandur modal ing Litecoin? Nggih entuk $ 10 GRATIS ing Litecoin kanthi ngeklik ing kene

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Litecoin, apa sejatine, cara kerjane lan ing endi tuku.

Apa Litecoin?

Apa Litecoin?

Litecoin, kaya mata uang digital liyane, minangka cryptocurrency anonim sing digawe ing 2011 minangka alternatif kanggo Bitcoin, adhedhasar jaringan P2P, mula kapan wae diatur dening panguwasa, kaya-kaya kedadeyan karo mata uang resmi kabeh negara, mula regane beda-beda miturut panjaluk. Anonimitas mata uang iki ngidini ndhelikake identitas kapan wae saka wong sing nindakake transaksi, amarga ditindakake liwat dompet elektronik ing endi kabeh mata uang kita disimpen. Masalah karo jinis koin iki padha karo biasane, amarga yen ngrampok kita, kita ora bisa ngerti sapa sing wis nguculi dompet kita.

Blokir, sing luwih dikenal minangka blockchain, saka Litecoin bisa ngatasi volume transaksi sing luwih dhuwur tinimbang Bitcoin. Amarga produksi blokir asring banget, jaringan ndhukung luwih akeh transaksi tanpa prelu ngowahi piranti lunak kanthi terus utawa mbesuk. Mangkono, pedagang entuk wektu konfirmasi sing luwih cepet, njaga dheweke duwe kemampuan ngenteni konfirmasi liyane nalika adol barang sing luwih larang.

Bedane antarane Litecoin lan Bitcoin

Bitcoin vs Litecoin

Minangka turunan utawa garpu Bitcoin, kaloro mata uang kripto nggunakake sistem operasi sing padha lan prabédan utama ditemokake ing cacahe pirang-pirang yuta dhuwit recehan, dununge ing kasus Bitcoin udakara 21 yuta, dene watesan maksimum Litecoin yaiku 84 yuta, Kaping 4 luwih. Bedane liyane ditemokake ing popularitas kaloro mata uang kasebut, nalika Bitcoin wis misuwur, Litecoin ora suwe saya rame ing pasar iki kanggo mata uang virtual.

Entuk $ 10 GRATIS ing Litecoin kanthi ngeklik ing kene

Bedane liyane sing ditemokake nalika entuk mata uang virtual. Nalika penambangan Bitcoin nggunakake algoritma SH-256, sing mbutuhake konsumsi prosesor sing dhuwur banget, proses penambangan Litecoin bisa digunakake liwat scrypt sing mbutuhake memori sing akeh, dadi prosesor kasebut disisihake.

Sing nggawe Litecoin

Chalie Lee - Pencipta Litecoin

Mantan karyawan Google, Charlie Lee, minangka wong sing nggawe Litecoin, amarga ora duwe alternatif ing pasar mata uang virtual lan nalika durung dadi mata uang umum kanggo jinis transaksi mata uang. Charlie ngandelake Bitcoin nanging kanthi niat ngowahi mata uang iki dadi sarana pambayaran sing wis stabil lan ora gumantung banget karo omah ijol-ijolan, prekara sing wis bisa diverifikasi iku ora kelakon karo Bitcoin.

Supaya mata uang iki ora kena pengaruh spekulasi, cara kanggo entuk dhuwit luwih gampang lan luwih adil, saengga nalika digawe, prosese ora rumit utawa nyuda jumlah mata uang sing kasedhiya. Bitcoin dirancang kanggo ngatasi dhuwit nganti 21 yuta koin, nalika ing Litecoin ana 84 yuta koin.

Kepiye carane entuk Litecoin

Aplikasi penambangan Litecoins

Litecoin minangka garpu Bitcoin, dadi piranti lunak kanggo miwiti Bitcoin mining praktis padha karo modifikasi suntingan. Kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, hadiah kanggo pertambangan Litecoin luwih nguntungake tinimbang Bitcoin. Saiki kanggo saben blok anyar, kita nampa 25 Litecoin, jumlah sing dikurangi setengah saben 4 taun udakara, jumlah sing luwih murah tinimbang apa sing ditemokake yen kita ngaturake Bitcoin kanggo penambangan.

Litecoin, kaya kabeh mata uang crypto liyane, minangka proyek piranti lunak open source sing diterbitake kanthi lisensi MIT / X11 sing ngidini kita mbukak, ngowahi, nyalin piranti lunak lan nyebarake. Piranti lunak kasebut diluncurake ing proses transparan sing ngidini verifikasi independen saka binari lan kode sumber sing cocog. Piranti lunak sing dibutuhake kanggo miwiti pertambangan Litecoin bisa ditemokake ing Kaca resmi Litecoin, lan kasedhiya kanggo Windows, Mac, lan Linux. Kita uga bisa nemokake kode sumber

Operasi aplikasi ora duwe misteri, amarga kita mung kudu download program lan dheweke bakal miwiti nindakake pakaryan kasebut, tanpa kita kudu melu-melu kapan wae. Aplikasi kasebut dhewe menehi kita akses menyang dompet sing kabeh Litecoin sing dipikolehi disimpen lan saka ngendi kita bisa ngirim utawa nampa mata uang virtual kasebut saliyane kanggo konsultasi karo kabeh transaksi sing wis ditindakake nganti saiki.

Cara liya kanggo mina Litecoin tanpa investasi ing komputer, bisa ditemokake Scheriton, sistem pertambangan awan Kanthi iki kita uga bisa ngambang Bitcoin lan Ethereum. Scheriton ngidini kita nggawe GHz sing pengin diwenehake kanggo pertambangan, supaya bisa tuku tenaga luwih akeh kanggo entuk Litecoin utawa mata uang virtual liyane kanthi luwih cepet.

Kaluwihan lan kerugian Litecoin

Kaluwihan lan kerugian Litecoin

Keuntungan sing ditawakake Litecoin sacara praktis padha karo sing bisa ditemokake karo mata uang virtual liyane, kayata keamanan lan anonimitas nalika nindakake jinis transaksi, ora ana komisi wiwit transaksi digawe saka pangguna menyang pangguna tanpa intervensi saka badan pangaturan lan kacepetan, amarga transfer jinis mata uang kasebut kanthi cepet.

Masalah utama sing diadhepi mata uang saiki yaiku ora kaya Bitcoin kaya saiki, mata uang sing meh kabeh wong ngerti. Untunge, amarga popularitas mata uang iki, sisa alternatif sing kasedhiya ing pasar dadi luwih akeh digunakake para pangguna, sanajan saiki durung ana ing level Bitcoin, mata uang sing wis diwiwiti sawetara perusahaan gedhe digunakake. digunakake minangka metode pambayaran.

Cara tuku Litecoin

Cara tuku litecoin

Yen ora arep miwiti tambang Litecoin, nanging kita pengin mlebu ing mata uang virtual anonim, kita bisa milih tuku litecoin liwat Coinbase, layanan paling apik saiki ngidini kita nindakake sembarang tipe transaksi kanthi jinis mata uang iki. Coinbase nawakake aplikasi kanggo konsultasi akun kita kapan wae kanggo iOS lan Android, aplikasi sing menehi informasi rinci babagan kemungkinan fluktuasi sing dialami mata uang kasebut.

Apa sampeyan pengin nandur modal ing Litecoin?

Klik ing kene kanggo tuku Litecoin

Kanggo tuku mata uang virtual iki, luwih dhisik kudu nambah kertu kredit utawa liwat akun bank.

Aja kantun $ 10 GRATIS ing Bitcoin kanthi ngeklik ing kene!

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.