Apa sing diarani Virtual Private Server?

VPS

Dikenal minangka VPS (Virtual Private Server utawa server pribadi virtual) menyang partisi virtual ing server fisik sing mbukak siji utawa luwih mesin virtual. Virtualisasi sing diarani istilah iki kalebu misahake server fisik sing kasebut ing ndhuwur dadi siji utawa luwih server utawa VPS khusus logis sing, sanajan nuduhake hardware sing padha, bisa dipisahake. Saben VPS duwe sistem operasi dhewe, sing kalebu pangguna, alamat IP, memori, proses, lan kabeh sing kalebu bagean saka sistem.

Kanggo nerangake kanthi cara sing luwih gampang, yen bisa motong server fisik dadi irisan, saben irisan bakal dadi VPS. Sing apik babagan mesin virtual jinis iki yaiku yen bagean sing wis disentuh yaiku 10% sumber daya server fisik, kita bakal duwe 10% sumber daya sing bisa diandelake, lan nalika mbutuhake luwih akeh kanggo spesifik wayahe, kita uga bisa pengaruh sumber daya wong liya VPS, angger ora digunakake nalika kita butuh dhukungan.

VPS, kabeh ana mupangate

VPN

Saliyane kauntungan ing ndhuwur, ana uga sebab liya VPS menarik: kita mung bakal mbayar apa sing kudu digunakake. Contone, yen duwe server fisik nganggo X-GB RAM lan kudu nggedhekake peralatan nganggo prosesor utawa hard disk, sing normal yaiku mateni mesin, nginstal komponen anyar banjur urip maneh . Yen prelu nggedhekake tim adhedhasar VPS kita, kita bisa nindakake tanpa kudu mandheg, sing bakal ngirit wektu, kerja lan produktif kanggo kita. Thanks kanggo iki, kita mung bakal bisa nyewa apa sing dibutuhake saben wektu, lan uga bakal njamin bisa ngontrol luwih akeh dhuwit sing digunakake.

Bentenipun server darmabakti, sambungan lan VPS

Server khusus

Server khusus yaiku mesin sing diatur kanggo layanan web sing ditawakake kanggo pelanggan ing kontrak sewa eksklusif. Saben klien njupuk kauntungan saka kinerja server sing wis dikontrak tanpa gumantung karo sumber daya saka server liyane utawa klien eksternal. Umume, server khusus digawe ing pusat data perusahaan sing nawakake layanan kasebut. Rencana iki minangka pilihan paling apik kanggo klien sing duwe situs web profesional sing kudu nggunakake kinerja maksimum mesin sing duwe akses lengkap amarga kepiye proyek kasebut direncanakake ing internet.

Server sing dituduhake

Server sing dituduhake

Server sing dienggo bareng uga mesin sing diatur kanggo layanan web, nanging kaya sing bisa kita tebak, jenenge beda-beda saka server khusus digunakake dening macem-macem klien. Klien sing bisa digunakake ing server sing dituduhake uga nuduhake panggunaan lan kinerja server, mula uga luwih murah. Babagan sing pungkasan, server sing dienggo bareng lan khusus bisa dibandhingake karo nyewa apartemen: yen kita duwe dhuwit kanggo mbayar, luwih becik mbayar biaya lan urip dhewe. Yen ora duwe dhuwit cukup, luwih becik golek kanca sakamar utawa luwih. Rencana sing dituduhake bisa dadi ide sing apik nalika miwiti proyek web.

Server VPS

Server VPS minangka partisi ing server kasebut babar blas independen saka sekat liyane saka sistem. Bisa duwe sumber daya luwih utawa kurang gumantung saka total ciri mesin lan apa sing pengin dibayar. Pelanggan sing duwe server VPS bisa ngrasakake fitur, kinerja lan kekuwatan eksklusif tanpa kudu dituduhake, nanging yen pelanggan liya ing mesin sing padha ora nggunakake partisi, kita uga bisa njupuk bagean saka sumber daya.

Sisih sing angel: golek pemasok sing apik

Server VPS

Wis jelas teori sing apik, mula sing paling angel: golek pemasok sing apik. Kita bakal nemoni masalah sing padha ing prakteke layanan sing ditawakake, kayata telephony. Kanggo menehi kasus sing rada gedhe, coba bayangake kita kontrak karo layanan internet karo perusahaan sing diarani Interfacinet. Kaya kabeh perusahaan, Interfacinet pengin entuk mupangat sing gedhe, mula butuh luwih akeh klien, nganti tekan jangka sing ora bisa nggayuh janjine. Ternyata Interfacinet entuk persetujuan kanggo nyedhiyakake jutaan lan jutaan pangguna, nanging platforme ora ndhukung akeh lalu lintas. Siji-sijine perkara sing bisa kedadeyan? Lha piye kacepetan lan kualitas koneksi kita bakal stabil banget lan kita bisa uga ngalami pemadaman lan pemadaman. Kanthi panorama iki, Intrafacinet ora bakal dadi pilihan sing apik yen pengin seneng layanan internet sing apik. Conto liyane sing luwih gampang yaiku "overbooking" babagan penerbangan. Yen pesawat duwe 100 kursi, 110 didol lan kita kabeh melu, bakal ana 10 penumpang sing ora bisa mlebu ing pesawat kasebut.

Kanggo ngindhari masalah nalika nyewa VPS, sing kudu sampeyan priksa yaiku prasarana manawa kita bisa ngrasakake layanan sing paling apik, ing VPS sing luwih wicaksana kaya sing luwih gedhe. Sampeyan uga kudu menehi kamungkinan kanggo ngembangake kapan wae yen sampeyan tambah akeh. Kayane operator telpon nawakake jangkoan 100% ing saindenging jagad: ora preduli saka ngendi lan apa sing ditindakake, kita bakal mesthi duwe jangkoan lan telpon bakal menehi kualitas swara sing apik, sanajan ana operator liyane sing janji bakal menehi rembulan, ora. kita bisa nelpon saka omah.

internet barang-barang

Titik penting liyane babagan rencana VPS yaiku manawa wis dikelola. Apa tegese iki? Lha piye hosting sing ngatur kabeh. Yen kita pangguna sing ora cukup ilmu kanggo ngatur, ngatur VPS bisa uga ide sing apik banget. Lan sanajan kita sanggup, ayo terus terang: apa ana sing luwih apik tinimbang wong liya nindakake gaweyan sing kotor kanggo kita?

Cetha manawa kabeh kaluwihan kasebut kudu dipikirake ing proyek sing pengin ditindakake: tes sadurunge digunakake. Ing piranti elektronik apa wae, kita duwe jaminan sing njamin bakal mbalekake 100% pembayaran yen ora wareg lan bakal bali maneh ing 15 dina pisanan sawise tuku. Masalah normal ing layanan kayata VPS yaiku mbayar kanthi ora ngerti layanane, sing bisa nyebabake kejutan nalika telat.

Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku priksa manawa sampeyan ora mbayar apa-apa sing ora dikarepake, mula ati-ati lan priksa print perusahaan hosting sadurunge njupuk layanan sing ora bisa diarepake.

Yen sampeyan nggoleki VPS kanggo proyek sampeyan, iki minangka Kode promosi Professionalhosting saka Kuponshost, kanggo nyoba hosting kasebut sadurunge mbayar. Mesthi wae, ana akeh opsi ing pasar dadi sampeyan mung kudu golek sing cocog karo syarat sing dibutuhake lan disesuaikan karo anggaran sing sampeyan atur.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.