Apple wis adol 600.000 HomePods ing kuartal pertama taun iki

NgarepPod

Apple wis dadi salah sawijining perusahaan sing wis mlebu pasar kanggo pamicara omah sing cerdas. Perusahaan Amerika ngluncurake HomePod ing kasus kasebut. Piranti kanggo saingan karo produk merek liyane kayata Google lan Amazon. Sanajan saiki kompetisi isih maju, paling ora sawise angka penjualan kuartal pertama.

Wiwit Apple wis adol 600.000 unit HomePods. Amarga iki, merek duwe pangsa pasar 6%. Tokoh sing ora apik banget nganggep piranti kasebut mung didol ing Amerika Serikat, Australia lan Inggris.

Sanajan ing wektu sing padha adoh banget saka pangsa pasar sing diduweni perusahaan liyane kayata Amazon lan Google. Ing panganggone, pangsa pasar masing-masing 43,6% lan 26,5%.. Dadi Apple isih adoh saka loro pesaing utama kasebut.

Penjualan HomePod ora apik, sanajan kayane Apple wis nyuda pengarepan penjualan. Semangat kanggo piranti kasebut dilaporake rada sithik. Babagan sing padha karo kedadeyan ing pasar sawise diluncurake speaker merek.

Amarga resepsi positif banget, mula akeh amarga kualitas swara sing apik. Nanging, Akeh watesan Siri tegese HomePod durung maju luwih cepet ing pasar. Masalah sing bisa matesi sukses speaker Apple ing pasar.

Mula, kunci perusahaan yaiku nambah fungsi sing bisa ditindakake Siri ing HomePod iki. Amarga yen ora, umume bisa ndeleng persaingan bakal saya adoh. Kita bakal weruh apa ana pangowahan piranti ing wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)