Apple bakal nggarap kacamata nyata sing ditambah

Apple

Ing sawetara wulan pungkasan, kita bisa ndeleng kepiye kasunyatan sing ditambah lan kasunyatan virtual duwe momentum gedhe ing pasar. Mula, akeh perusahaan sing nggunakake teknologi kasebut. Katon kaya salah sawijining ing ngisor iki Apple, sing saiki lagi nggunakake kacamata kasunyatan sing ditambah lan virtual. Iki diandharake dening macem-macem media kayata CNET.

Biyen, Tim Cook negesake manawa dheweke bakal ndeleng akeh masa depan nalika nggunakake kasunyatan sing ditambah. Dadi kayane langkah logis yen Apple nggunakake teknologi iki ing sawetara produke. Saiki, dheweke nindakake karo pamirso iki.

Iki bakal dadi kacamata sing bakal nggabungake kasunyatan sing ditambah lan virtual. Dheweke bakal duwe layar 8K ing saben mripat lan bakal bisa digunakake karo mikroprosesor sing digawe dening Apple dhewe. Jeneng kode yaiku TN88 lan saiki lagi ditindakake. Nyatane, kira-kira ora bakal dirilis nganti taun 2020 Minangka minimal.

V3

Iki yen Apple pungkasane mutusake ngluncurake kacamata kasebut ing pasar. Amarga sanajan lagi dikembangake, ora ana jaminan manawa bakal diluncurake. Dadi ing pangertene iki, kita isih kudu ngenteni nalika ngerti apa sejatine bakal bisa ndeleng ing toko.

Kacamata kasebut bisa uga bisa nampilake konten kasunyatan virtual lan ditambah. Luwih, dheweke bakal bebas saka produk Apple liyane kayata iPhone utawa Mac. Dadi, dheweke entuk strategi sing beda tinimbang perusahaan liyane kaya HTC babagan iki.

Uga, iku bakal dadi produk nirkabel, sing bakal menehi kebebasan luwih akeh pangguna nggunakake. Ana sing penting, amarga kabel lan akeh produk saiki minangka salah sawijining hambatan kasunyatan virtual paling gedhe saiki. Kita ngarep-arep ngrungokake rincian liyane babagan rencana Apple kanggo produk iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)