Apple bisa milih mbebasake MacBook Air sing luwih murah

Apple wis ngembangake macem-macem produk kaya sadurunge, kalorone ing telephony seluler uga laptop lan desktop. Salah sijine sing ditinggalake hebat, sing wis dibahas dina kepungkur ing Podcast, yaiku MacBook Air, piranti sing wis pirang-pirang taun ora dianyari lan sing mbesuke luwih ora kabur. Detil liyane sing ditinggalake analis yaiku yen penjualan HomePod ora bisa ditindakake kabeh.

Analis KGI sing legendaris, Ming-Chi Kuo jelas yen wiwitan taun 2018 iki bakal dadi taun MacBook Air, lan Apple bakal nganyari maneh kanthi model sing luwih murah. Apa kesimpulan sing bener isih kudu dingerteni, nanging MacBook Air sesambat kanggo skema scrappage.

Jebule, analis kasebut nuduhake yen sajrone Q2 taun iki 2018 (antarane Maret lan Juni), Apple Aku bakal milih MacBook Air sing luwih murah lan direnovasi, sing bisa nambah data dodolan kanthi 10-15%, sing mesthi bakal menehi pengaruh marang para panyedhiya, Quanta, Radiant, Catcher lan SZS, sing saiki nggawe macem-macem bagean piranti iki, sing sanajan ing level visual butuh retouching, utamane ing level layar lan trackpad, ngukur munggah.

Uga gunakake kesempatan kanggo ninggalake larang regane sajrone taun iki kita bakal ndeleng acara sing Apple setya generasi anyar AirPods lan iPhone ora kurang saka 6,1 inci. Ming-Chi Kuo minangka analis KGI lan uga rumorologis paling misuwur babagan perusahaan Cupertino, nanging ana prekara sing nyata. Detil liyane sing ditinggalake ing ramalan paling anyar yaiku kasunyatan manawa HomePod ora rampung ing penjualanKita mbayangake yen kanthi logis kedadeyan iki amarga sawetara pasar sing saiki adol Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)