Apple ndhaptar paten kanggo Touch ID ing layar

Tutul ID ing layar

Pangembangan teknologi anyar sing ditrapake smartphone sithik demi sithik terus tuwuh. Lan sanajan ing level nomer pangguna Android, dheweke wis dadi pemimpin wiwit pirang-pirang taun. Apple ora mandheg ing gaweyane supaya iPhone luwih lengkap versi sawise versi. Inovasi sing tanpa mangu-mangu, lan miturut pangguna dhewe, akhir-akhir iki katon jelas amarga ora ana.

Ngluwihi perbaikan prosesor, piranti lunak lan kamera, Wis ana pirang-pirang versi iPhone tanpa kabar sing bisa ditemokake. Wingi dina Selasa 17 kita wis bisa ngerti saka Cupertino paten sing ana gandhengane karo integrasi Touch ID ing layar wis didaftar. Lan sanajan isih dudu anyar, iku bisa nambah asil dandan ing versi iPhone mbesuk.

ID Wajah bisa urip bebarengan karo Touch ID kanggo kaping pisanan

Wiwit pambusakan ing iPhone ing dingerteni lan mitos tombol «omah», versi saka iPhone X dheweke mandheg duwe teknologi pangenalan sidik jari. Sistem keamanan sing bisa digunakake, lan isih bisa digunakake ing iPhone 8 lan mengko. Kanthi smartphone anyar, kabeh layar ora ana ruang kanggo nggabungake Touch ID.

Keputusan kanggo mbusak maca bekas driji ora nggawe iPhone dadi luwih aman. Nanging, lan iki yen wis maju, versi anyar bakal duwe teknologi pangenalan rai diarani ID pasuryan. Teknologi sing wis ana Apple ngapikake kanthi signifikan supaya "ora mungkin" bisa dilalekake. Apa ana tembung sandhi sing luwih aman lan luwih gampang kanggo dielingi tinimbang praupane dhewe?

ID pasuryan

Kasunyatane yaiku sanajan ID Wajah disenengi banget, lan kaya sing kita ucapake minangka kemajuan sing apik, ana sing wiwit wayahe pisanan dheweke ora kejawab pamaca sidik jari. Ing kahanan cahya utawa bayangan tartamtu, pangenalan rai bisa uga gagal. Ana prekara sing ora kedadeyan karo pamaca sidik jari. Mula, nganti pirang-pirang taun, wiwit Apple wis ngupayakake nggabungake Touch ID ing layar.

Pamaca bekas driji ing layar ing iPhone sabanjure?

Kita wis bisa ndeleng pirang-pirang taun kepiye Apple "nyilih" teknologi sing wis ana lan nambah dadi teknologi. Tuladha sing jelas yaiku ID Wajah dhewe. Pangenalan wajah wis digunakake ing piranti sadurunge dileksanakake dening Apple ing iPhone X. Y ngatur kanggo nambah ora mung njupuk foto mung saka rai, nanging nindakake pemetaan lengkap saka rai kita nganti 180º x 180º.

iPhone 12

Apa kedadeyan sing padha karo Touch ID sing dipasang ing layar? Kita ndeleng kepiye saiki, piranti kaya Samsung S10 wis nggabungake. Lan sanajan kanthi fungsi sing cukup positif, maca diwatesi mung ing area tartamtu piranti. Sawetara sumber ngaku iPhone sabanjure bakal bisa maca bekas driji ing endi wae ing layar. Oalah, amarga Apple ora nate ngumumake data babagan paten kasebut, kita kudu ngenteni nganti iPhone 12 dadi kasunyatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)