Apple wiwit mbusak aplikasi ing App Store

Apple

Sawetara wulan kepungkur, sampeyan ngandhani babagan woro-woro sing wis digawe Apple, sing ujar manawa bakal wiwit ngilangi kabeh aplikasi sing ora bakal dianyari kanggo wektu tartamtu lan uga ora cocog karo versi paling anyar saka sistem operasi perusahaan uga terminal. Dadi, pembersihan wis diwiwiti. Ing reresik pertama iki Apple wis ngilangi 47.300 aplikasi. Sadurunge ngilangi para pangembang dielingake dening Apple supaya dheweke nganyari aplikasi lan game utawa tundhuk marang konsekuensi sing wis diwujudake.

app-store-app-store sing wis ilang

Miturut SensorTower, sawetara aplikasi sing dibuwang sajrone wulan Oktober paling dhuwur 238% dibandhingake karo wulan sadurunge. Game minangka game sing paling kena pengaruh reresik iki, sing nuduhake 28%. Sabanjure, aplikasi sing paling kena pengaruh cocog karo kategori Hiburan kanthi 8,99%, Buku kanthi 8,96%, Pendhidhikan kanthi 7% lan Gaya Hidup kanthi 6%. Yen sampeyan nggunakake aplikasi sing wis diilangi saiki, sampeyan bakal terus nggunakake tanpa ana masalah, nanging yen sampeyan mbusak saka piranti, sampeyan ora bakal bisa ndownload maneh saka Aplikasi Toko

Apple pengin njaga ketertiban ing toko aplikasi supaya ora dadi sing saiki dadi Play Store, ing endi kita bisa nemokake aplikasi sing durung dianyari pirang-pirang taun lan uga ora kompatibel karo kabeh ukuran layar, sawijining aspek sing ora disenengi para pangguna.

Miturut Apple, Wong lanang Cupertino mriksa udakara 100.000 aplikasi saben minggu, ing antarane aplikasi utawa update anyar lan saiki lagi wae tekan 2 yuta aplikasi lan game sing kasedhiya ing App Store. Kanthi ngluncurake iOS 10, sawetara aplikasi sing nawakake stiker saya tambah akeh, sing menehi kontribusi akeh kanggo nambah aplikasi ing App Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.