Aplikasi Google saiki mbagi kertu informasi dadi 2 tab

Google

Nganyari sing saiki ditampa, pamisah feed kertu info aplikasi Google ing rong bagean utawa tab sing kapisah. Siji khusus kanggo warta lan liyane kanggo bagean "cedhak" sing rincian kabeh informasi sing ana gandhengane karo jadwal, pangeling, paket lan liya-liyane.

Divisi informasi iki wis katon sadurunge dening sawetara pangguna sing wis bisa nemokake rong tab kanggo macem-macem jinis feed sajrone minggu. Saiki nalika diwiwiti saka sisih server, dadi ora prelu ngakses APK.

Nalika ing tab warta, kita nampa kabeh sing gegandhengan karo telusuran sing digawe saka macem-macem koran utawa blog digital, liyane, "caket" nuduhake kabeh kertu kasebut saka Gmail, Tanggalan lan sumber liyane.

Google

Isih ana pilihan kanggo ngatur feed warta Lan Google dhewe sing ujar manawa nggunakake feed news, mula bakal adaptasi karo selera lan telusuran kanthi cara sing luwih relevan. Kita ngira yen ing ngisor iki yaiku «Sinau Mesin» sing wis dibahas kaping pirang-pirang minggu kepungkur lan Google dadi fokus.

Iki divisi informasi Iki amarga luwih akeh kertu sing katon ing aplikasi Google, mula ana kebutuhan sing luwih gedhe kanggo ngatur lan ngatur feed ing rong tab. Sampeyan bisa nemokake ing sisih ngisor supaya kanthi penet prasaja sampeyan bisa menet siji utawa liyane.

Nganyari iki dipicu saka sisih server, tegese aplikasi kasebut ora perlu dianyari. Nalika mbukak, aku wis ngaktifake loro tab kaya sing disaranake dening gambar sing dituduhake ing kene Gadget Aktualidad. Sampeyan kudu nindakake perkara sing padha kanggo mriksa manawa sampeyan wis duwe informasi saka Google sing dipérang dadi tab dobel.

Google
Google
Pangembang: Unknown
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)